Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 638
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
От слънцезащита съм имала парене.
А пудра слагаш ли?
Слагам.Имам една от на ДМ марката с някакви блестящи частици.
 Странно да  е  от слънцезащитата. Ползвам я от 2 месеца, но не слагам никакъв грим отгоре по принцип и нямам проблем.

# 541
От фактора на ВВ крема е. Не слагай близо до очите. На мен така ми лютеше на Биотен от ВВ крема.

# 542
От фактора на ВВ крема е. Не слагай близо до очите. На мен така ми лютеше на Биотен от ВВ крема.
Ще пробвам, благодаря! Kissing Face

# 543
Егати. За същите години си говорим(95+), пък при нас само Bell 16 беше хит Grinning. Иначе пудрата, очната и спиралата- същите. Божке колко фенси сме били Grinning

# 544
Скрит текст:
Здравейте, имам въпрос относно ББ крем на Гарниер. Търсех в другите теми, но те са много стари.
На някоя от вас случвало ли и се е леко парене на очите и сълзене през целия ден с ББ крем?  Уж нямам алергии някакви.  Забелязвала съм го и преди и бях спряла да ползвам ББ, но сега пак си взех , даже е някакъв мисля,че нов, за мазна кожа :

С обикновен фон дьо тен го нямам този проблем, но съм с мазна кожа и склонна към много черни точки, затова реших да взема ББ крем. Някакви идеи как мога да избегна това? Слагам слънцезащита отдолу преди ББ крема, ако има значеие.
Аз имах подобен на Гарниер и ми лютеше също, но след него петната от пъпки много бързо ми изсветляваха  затова си мислех, че е от някоя действаща съставка.

# 545
Морковел, при нас е на същия стелаж на който стоят кремовете за ръце. Само че в долната част, там са и другите подобни на Дева, Биотен, Алверде.
fsyyy, няма как да ти отговоря точно, защото и тренирам активно. А и зависи все пак от кожата. 🙂

# 546
Забравяте фдт импала Joy

# 547
Забравяте фдт импала Joy

Е, това вече съм го ползвала и аз! 🤣 Ученичка бях и се шпакловахме яко с него 🫢

# 548
Дааа, това и сенките руби роуз помня аз.

Забравяте фдт импала Joy

Е, това вече съм го ползвала и аз! 🤣 Ученичка бях и се шпакловахме яко с него 🫢

# 549
Мале, тоя фдт беше като латекс! Имам две случки с него, с които още ме напушва смях като се сетя...
Първата - тръгваме си от работа и една колежка намазана като гейша, ама само лицето до ушите и до очите, нито чело, нито шията и направо като маска, плътен слой розов фон дьо тен, а тя матова, повече към жълтеникав тен! И аз се втрещих от вида ѝ. Питам я какъв фдт ползва - "Импала", естествено 😆
Втората - бъркам за нещо в жабката на колата и гледам вътре тубичка фдт Импала 😲🙄 вече не го ползвах, а и да го, не беше моя цвят. Свирепо питам миУото "КАКВО Е ТОВА??!!" 👿 А той като пръднал "амиии... нищо... кремче". Какво кремче, бе! Казвай бързо на коя е, е сега те убих! А той "миии... мое е". Как твое бе!? 😵 Ами така - мое. Почнах да давам заето и той като видя колко съм ошашавена, реши да обясни. Видял ме как се мажа с нещо и лицето ми ставало като фаянсова плочка, та отишъл в козметиката и казал, че иска цветно кремче дето прави кожата без петънце. Има голям белег на крака над глезена и е тъмен. Лятно време всички го питат какво е това, а той суетен... Не искал да се вижда. Купил си фдт да го маже, да го скрие и да не го питат постоянно това от какво е. Оцеля! 😁

# 550
Азалия, много мило и смешно това с твоят мъж! Heart Eyes

# 551
В нашия ДМ - Враца, са сложили стелаж на Catrice. Доста зареден беше, но нямах време да разгледам подробно, и ще отида пак тези дни.

# 552
  • Бургас
И на мен ми стана мило за горкия мъж с цветното кремче...

Да докладвам за палитрата на Wet'n Wild.
Златното е хубаво, много хубаво даже,цял ден си лъщя..
Някои цветове обаче са твърди...
Не че във всяка палитра няма такива,ще видим как ще ползвам единия от цветовете,които също много ми харесва...
Матовите са хубави, много пигментирани...

# 553
Пачове за очи в Дм има ли ?Обаче на повече бройки?

# 554
Има на Purederm тези:

Общи условия

Активация на акаунт