Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 619
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря , за отговора🙂🌷🌸

# 556
Само такива ли има с много бройки в пакет? Тези съм ги ползвала и искам и други да пробвам,но и аз искам повече бройки в пакет.

# 557
Само тези съм виждала с повече бройки. В Лили също има от този месец на Farmstay, мисля че беше марката, пак 30 броя, но цената е в пъти по-висока, към 25 лв. по спомен.

# 558
И аз имах един колега който се мажеше с фдт по лицето ..няма жена която се гримира да не направи разликата питаме го ние защо се е намазал а той ни вика ми видях го на тоалетката на майка ми и реших да го пробвам ..омг

# 559
И аз имах един колега който се мажеше с фдт по лицето ..няма жена която се гримира да не направи разликата питаме го ние защо се е намазал а той ни вика ми видях го на тоалетката на майка ми и реших да го пробвам ..омг
Още едно свидетелство че пораснал мъж няма работа да живее с майка си Grinning

Има на Purederm тези:
Скрит текст:
Станаха ми интересни тия пачове, отдавна се каня да пробвам нещо подобно. Каква им е цената горе долу? ДМ ми е на две пресечки, колко му е да отскоча да ги взема и пробвам.

# 560
Тези сините Purederm са под 5 лв.Аз последно даже май под 3 лв ги купих от Елитис.Евтини са.

# 561
От всичко, за което говорите, само Руби Роуз съм имала.Спирала на Маскара. Въобще не помня модата на нюд червила, но аз тогава вече живеех по чужбина.Явно съм по-динозавър 😄.Като бях ученичка в гимназията нямаше почти никакви гримове по магазините.По онова време беше модерно химическо червило, перлени лакове за нокти в светли цветове, прическа на етажи, тип Саманта Фокс, и червено червило с черен молив.Също ластични скини дънки(носени много от металистите) и чизми над коляното…Бе, хубаво си беше…
За да не е тотален спам, искам да похваля кремовете на Арома- Labora .Взех с колаген дневен  и нощен сссс…не помня какво, че се изтри надписа.На мъжа ми Лифт нещо си.
Взимам ги за втори път, бях забравила преди време какво беше-харесват ми всички три вида.Попиват, омекотяват, лека текстура,свежа кожа(мазна, зряла е моята).

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 11:38 от ДХ3

# 562
  • Асеновград

Аз ползвам тези, също са под 5лв и са 30бр. Доволна съм. ☺

# 563

Аз ползвам тези, също са под 5лв и са 30бр. Доволна съм. ☺
[/quote
В Лили и Дм има ли.ги?

# 564
Принципно от известно време залагам само на ББ/СС кремове, но сега искам да взема матиращ ФДТ за омазняваща се кожа, да препоръчате нещо?
Не искам плътно покритие като маска, но все пак да е подходящ за по-силен грим.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 07:03 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 565
  • Бургас
ДХЗ,била си страхотна мацка с тези чизми!
Червеното червило с черен молив...е,всеки е бил млад,на младите им отива всичко в интерес на истината.

Червилото на Wet'n Wild се изтрива сравнително бързо,НО не дразни устните,хидратира ги, супер комфортно е...Просто е нетрайно,но никое червило топ гланц не е.Аз го харесвам много,още ще си взема за лятото.

# 566
Принципно от известно време залагам само на ББ/СС кремове, но сега искам да взема матиращ ФДТ за омазняваща се кожа, да препоръчате нещо?
Не искам плътно покритие като маска, но все пак да е подходящ за по-силен грим.
Добре матират L'Oreal Infallible Matt и Wet n wild. Аз пък заглеждах новия фдт на Макс Фактор.

# 567
  • Deutschland
Само аз ли не нося червила, а основно гланцове? Имам иначе, но някак по се харесвам с гланц

# 568
Само аз ли не нося червила, а основно гланцове? Имам иначе, но някак по се харесвам с гланц
И аз предпочитам гланц.

# 569
Незнам аз единствено ползвам гланц зимата и балсам и то рядко .Гланцовете ми седят все едно съм се намазала с олио 🤣

Общи условия

Активация на акаунт