козметиката на ТАЛОДЕРМА - 4

• 71 158
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
Мерси Веси, тоя път ше се мажа старателно и дано подейства, а и на мен миризмата ми допада, така че ше се мажа с кеф  Grinning

# 526
  • под тепетата
Здравей, Веси!
 Пресрамих се и аз, и то накрая  Embarassed Не отделям кой знае какво време за грижи за кожата си,от смесен тип е -в областта на Т-зоната мазна, с разширени пори,намират се и по малко черни точки.Около очите имам вече малки бръчици, а и синьо,което ми придава вид на вечно недоспала(което отчасти е вярно).На 38 години съм.В аптека Сани до Тунела успях да намеря само нощния регенерираш  крем с ройбос и започнах да се мажа с него.Обаче на кутийката пише минимална трайност до 10.06г. Мога ли да го ползвам? Какво друго ще ме посъветваш да си взема от вашите продукти?(особено за около очите и къде да го намеря в Пловдив) Аптекарката не беше особено разговорлива,задоволи се само да каже, че нямат нищо друго от вас. Благодаря ти предварително!  Биляна

# 527
  • по пътя на светлината
Веси,поздрави за новата работа!  bouquetЖелая ти професионално израстване и много щастие!  bouquet   bouquet  bouquet  bouquet

# 528
В аптека Сани до Тунела успях да намеря само нощния регенерираш  крем с ройбос и започнах да се мажа с него.Обаче на кутийката пише минимална трайност до 10.06г. Мога ли да го ползвам? Какво друго ще ме посъветваш да си взема от вашите продукти?(особено за около очите и къде да го намеря в Пловдив) Аптекарката не беше особено разговорлива,задоволи се само да каже, че нямат нищо друго от вас.
Биляна, здравей! Аз съм от Пловдив и по това, което си написала се съмнявам, че крема е на Талодерма. Серията на Талодерма с ройбос се продава единствено в Лечител! Този крем ако наистина е с ройбос, най-вероятно е на фирма БОЛИ-Д.
Продукти на Талодерма можеш да намериш в аптека Марица (на доста сносни цени - те зареждат директно от Талодерма, а не от фармацевтичен склад), както и аптека ДАРА - намира се точно срещу съда - на ъгъла на уличката към МВР. Ако Веси има време да пише днес, вероятно ще ти каже да си потърсиш кремовете за мазен и смесен тип кожа, защото другите биха били тежки предвид описанията на кожата ти. Добре е да върнеш този крем обратно на Санита, дано си запазила касовата бележка, защото 10.06 отдавна мина, и не е редно да пробутват застояла стока  #2gunfire
ако мога да помогна с инфо от Пловдив - насреща съм  Party

# 529
Здравейте,Веси!Моля съвет! Много бих искала правилно да използвам козметиката ви и да се грижа за кожата си .Имам твърде светла кожа и затова всичко личи ясно:петна , порички в т-зоната...Моля съвет как да я хидратирам,какъв околоочен крем да ползвам и каква дневна грижа.На 28 год. съм,рано ли е за противобръчкови неща?Стана ми ясно, че скъпата козметика е неподходяща за мен,а бих искала по сериозна грижа!Досега съм нямала съществени проблеми,просто с времето трябва и по специална терапия!хайде помогнете!Бъдете здрави!И хубав ден на всички!!!!! Hug

# 530
Здравей Веси!Ще ни липсваш много! Наистина ни научи на много неща и сме ти благодарни за това.Казвам го, от името на всички,защото съм сигурна, че сме на едно мнение.Пожелавам ти успех и на новата работа!

# 531
  • Варна
А каква е цената на антицелулитния гел?

# 532
Аз антицелулитния купих за 3.50, ама по специални тарифи, иначе предполагам 4,50-5 лв. А никак не е лош.....

# 533
  • Варна
Аз антицелулитния купих за 3.50, ама по специални тарифи, иначе предполагам 4,50-5 лв. А никак не е лош.....

Мерси!

# 534
# 535
  • София
Веси, успех на новата работа и от мен!

bouquet

# 536
Здравейте и от мен!  Hug
На всички ни е мъчно, че Веси напуска - но  се радваме, че намира по-добра професионална реализация.
Успех в новата работа Веси  bouquet
Искрено се надявам да я заместя успешно и да ви давам бързи, точни и адекватни отговори и съвети. Ще поработим заедно с Веси тези дни, за да донавляза в нещата.
Да си пожелаем успех в начинанието Grinning

# 537
  • Варна
Успех, amadis!    bouquet

# 538
 Hug Добре дошла, Амадис!
Късмет и по-красиви дни за Веси   bouquet

# 539
  • Варна
Веси успех на новата работа!   bouquet
Здравей Веси!Ще ни липсваш много! Наистина ни научи на много неща и сме ти благодарни за това.Казвам го, от името на всички,защото съм сигурна, че сме на едно мнение.Пожелавам ти успех и на новата работа!
  Hug

Добре дошла и успех, amadis!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт