Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 622
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
Одобрявате ми лодчицата значи Само да не заоре в пясъка newsm08

Но не искай от нас, любезна, да създаваме вятъра, ОК?
Щоооо, я колко сте smile3506 Като надуят бузи сто рицарки богатирки и ще хвръкна до Австралия завчас  smile3532 Яяяя малко саможертва проявете за другарчето любимо newsm03 Аз бих се жертвала за вас, не ми се свиди - и на Тонимирка вафлите ще изям, и на Танита сандвича, и вместо Лени на бизнес вечеря ще отида.... На всичко съм готова newsm53

Забравих да се похваля, едното нахално килце го няма днес newsm44

# 121
       Тичам за проверката.
       Първо да ви кажа , че съм подстриган . Красив съм  4470 толкоз много , че кучето не ме позна , още ме лае  smile3521

Извън всякакъв режим съм , щот пак съм окраставял. smile3514 Вчера си варих зеленчуци , ама днескаааа  набивам  филии с извара  и не смея да се вясна даже при Дюканките. Поне гледам калориите да докарвам, ама де да видим.

# 122
Къде сте всички? Заспахте ли вечр?
Ами аз като се наспах, с кого да си говоря? Какво да правя сега по нощите - да чистя ли, да готвя ли?
Е, добре, лека Ви нощ, до утре!

# 123
Момичета здравейте и от мен!  bouquet
Аз нямах възможност да се включа доста време,но много често се улавях да си мисля за вас и разбрах,че всички вие сте се превърнали в нещо много важно за мен и ви благодаря от сърце че ви има Heart Eyes
Ще се постарая от утре да съм по-често сред вас,защото наистина имам нужда да се разтоварвам не само то кг но и емоционално.
За килограмите не мога да се похваля(май само аз излязох несериозницата тук) дано за в бъдеще да не е така Embarassed Confused

# 124
Здравейте, и аз съм от "рицарките", но досега не съм влизала в таз темичка.
Накратко да кажа, бях 2 седмици на първата част на "Страхотна диета", свалих 2 кила и понеже ми се видяха малко за толкоз време минах на плодове, чай и мед 5 дни, сега се захранвам, но съм -1, общо -3 кила. Защо не мърда тоз кантар? Започвам да се отчайвам. Преди с такваз диета свалях повечко. В момента от 2-3 дни стоя на едни и същи кила и вече отказвам да се меря. Реших да се меря по веднъж на седмица, поне да не съм толкова подтисната. Започнах от 74, сега съм 71, искам поне още 10-тина кила да смъкна. Зная, че трябва и да спортувам, но още не ми е дошло вдъхновението. Мъжа ми вика да започна като начало с 10 коремни преси и постепенно да увеличавам, че "Апетитът идвал с яденето".

Защо като преминем определена възрастова граница свалянето на кила е толкова трудно? newsm78

# 125
  • Варна
Добро утро баамбини Laughing-таз сутрин поетесите никакви ги няма-мислят сигурно нови строфи smile3523 и след малко ще се изстрелят да публикуват. Почвам с горещо-горчив чай Coffee и надежда за спокойно и правилно папане.

Зная, че трябва и да спортувам, но още не ми е дошло вдъхновението.

Тъй-като ти дойде вдъхновението и почнеш да спортуваш няма да питаш що не мърда кантара-пък и 3 кг за 1 месец(горе-долу толкова го сметнах, ако греша моля да ме извиниш) изобщо не е слаб резултат-и вече за 2015 път ще кажа-дайте време на организмите да свикват с новите килограми и начин на живот-за къде сте ги пришпорили
Съвсем добронамерена съм-дори и да звуча леко нервна и като даскалка Mr. Green
Айче-честита фризура-ма тъй да пуснеш снимка да та видим, или поне описание за издирване-нещо аа Peace

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 08:53 от tonimirka

# 126
     Ох , Тонче , тука съм, ама съм скрит newsm43
     Тоз ляб дето вчера го ядах тайно , ме стресирал трайно. Embarassed
     Налегнала мъй умора и хич не съм за пред хора. Sad

Днес още не знам , кво да ям , кво да пия  newsm78
    иде ми да са  #2gunfire

За снимка още не съм решен ,
    ама и тва ша стане някой ден.

Ти нъл знайш къде да ма намериш. Hug

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 09:21 от Айя

# 127
  • Бургас
Добро утро, момичета.
Много поезия много нещо явно нещата вървят добре и музата ви е дошла.
Аз съм си твърдо в режимите ама не мой спортувам че се контузих лошо и качуните не ги натоварвам сега само коремните мога да практикувам но и те са нещо.
Килата добре се смъкват не мога точно да ги оправя колко са в минус ама около -4 за 16дена и петия съм започнала ама така ми е отекъл крака,че ще ми и идва та сега на кантара много му нямам вяра вчера бях 75,600 днес +200гр та да видим по нататък.
 Айя,споко де който не се е хванал на някаъв режим той не е сгрешил да не е много често пък повечеко вода и протеинчета и хлебчето ще замине.

# 128
добър да е денят ви, Рицарки!

При мен ново няма. Всичко е замръзнало на едно място и това беше нормално да се случи. Намислила съм следващата седмица съвсем ударно да я изкарам, че евентуално да си иде нещо, че с тия упражнения... Има даже лек плюс в бедрото (е това най-не го искам, а знаех, че така ще стане). Ама айде, нали да сме здрави и силни...
Да, моята муза още дреме Simple Smile
Не забравяйте водата. И да се храните.

# 129
Здравейте, красавици!
 Има поражения от вчера ( обилното ядене след сън), но са някакви си 300 гр и не ме притесняват особено!
Не се дава лесно туй кило-
ще покарам колело!
Лек ден на всички! Hug

# 130
Добър ден, фиданки тънки newsm53

Само да ви кажа, снощи се позачетох повечко по разните теми за красавици smile3503  Ами нашата си е най-хубавата newsm10   И сериозното си е по мярка (не знам Асса за какви дами говореше  smile3507), и шегата и глезотийката smile3521 Кой мисли да се мести, да мисли хубаво   smile3505

При мен едното килце от неочаквания бонус от онзи ден се махна, но другото още си стои  smile3518 Май ще почна да се качвам на кантара по веднъж на седмица. Когато сваляш всеки ден сигурно е приятно да отчиташ минусчетата, но иначе си е стресиращо. Обаче няма да си сменям лентичката сега и да се срамя, не ща smile3516

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 10:50 от бяла птица

# 131
Добро утро и от мен!!!
Подготвяте ли се за уикенда вече  Party Party Party!!!
Днес нещо ми е едно таковаааа, не ми се бачкаааа, мързи ме и час по час поглеждам форумчетата!!!
АССА нормално е щом фитнесуваш и въобще щом си започнала двигателна активност да имаш известно увеличение на обиколките /това е мускула, който се събужда/. Аз когато искам да сваля доста /като сега първите седмица и нещо две, не правя нищо друго освен да карам велото, и малко тичане на пътечката/. Чак след като сведа килограмите поне с 4-5 надолу тогава почвам активно с фитнеса.
Иначе за вечерята кво да ви кажа ич не съм за завиждане  hahaha hahaha hahaha - не стига, че ще трябва да ям и то не каквото трябва  Blush Blush Blush. Ами и е такава скукаааааа - ако някой иска да ме замести - приемам оферти с наддаване  Wink Laughing Wink Laughing

# 132
Ами и е такава скукаааааа - ако някой иска да ме замести - приемам оферти с наддаване  Wink Laughing Wink Laughing

Ееее, ти пък сега Crossing Arms Не се прави така Naughty Хем се оплакваш, хем искаш да те заместим, хем наддаване Shocked  Освен ако ти ще наддаваш newsm78 При този подход, ако си в "Кристи'с", ша та увОлнят тутакси Mr. Green Кажи, че много ти се ходи, че ще е супер интересно и полезно, ноооо... заради нас ще се жертваш Twisted Evil Така де  Laughing

# 133
Птичке, след като ми направи ред забележки, че едва ли не те преследвам с писания, става ми все по - трудно да се обръщам към теб.  Thinking Ама с риск да се окажа пак досадна, ще си кажа - новата ти лентичка е супер, ама текста в подписа още по - . И не си я мърдай лентичката, ще наваксаш в близките дни, стига да не те срещне нещо непредвидено изкушаващо.

Упражненията ги отлагах 25 килограма. Реших се, след като вече му се видя края на свалянето и ... сега една доста трудна хапка преглъщам. С това нещо ще трябва повече воля и самоубеждаване, че така трябва, отколкото със свалянето с режим някакъв. Някакъв положителен ефект чак догодина ще се види, а дотогава ще раста Simple Smile Но засега мисля да не се отказвам, натам ще видя.

Майчето днес почива, нали? Сигурно ще намине чак довечера. И дано пак се похвали, че има страхотен уикенд. От все сърце й го желая.

# 134
Ами и е такава скукаааааа - ако някой иска да ме замести - приемам оферти с наддаване  Wink Laughing Wink Laughing

Ееее, ти пък сега Crossing Arms Не се прави така Naughty Хем се оплакваш, хем искаш да те заместим, хем наддаване Shocked  Освен ако ти ще наддаваш newsm78 При този подход, ако си в "Кристи'с", ша та увОлнят тутакси Mr. Green Кажи, че много ти се ходи, че ще е супер интересно и полезно, ноооо... заради нас ще се жертваш Twisted Evil Така де  Laughing

Добре де ще се жертвам bowuu bowuu bowuu
Такъв е кеееефффф, босовете са едни готиниииии, младиииии, необвързани, кавалериииии, сипят едни похвали и комплименти.
Леят се диетични напитки и храни.
Става ли така  Joy Joy Joy Joy
Дано се фане някой  Joy hahaha Joy hahaha
Мерси за съвета Птичке един да се излъже стига  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт