Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 617
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
Хей, тонимирче!
Ама що вафла? Хапни нещо друго, по-безобидно да им направиш кефа!
Иначе, и при мен се появява вече тоз проблем, по повод неяденето на плодове!
И това не по темата, ама ти гледах снимките, и мисля че тези килограми много ти отиват! Аз ако тежа толкова си изглеждам дебеличка!

# 106
Ох да ви се оплача-ям една вафла и съм много нервна tantrum-на обяд идва бойфренда и ходихме да пазаруваме запаси-и се скарахме argue -ма много ме изнерви-скарахме се естествено за най-тъпото нещо на света-храната-няма за какво дрруго,че за тъпченето намерихме- Rage много съм ядосан, обадих се на майка ми да се чуем-и тя пита кво ми е-пък аз глупака взех,че и казах и тя взе неговата страна-ще умра-представяте ли си-аз знам,че са големи глупости тез разправии, ама зарад тях са тъпча сега със сладко и не мога да спра newsm77
Ехх -смейте ми се сега

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Милата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не се ядосвай, за жалост и аз преди бях така - като ме ядоса някой и още преди да се усетя съм в кафето и стискам някоя вафла размер  "Кинг Сайз" #Crazy #Crazy #Crazy.
Затова сега съм се запасила с едни сушени плодове в шкафчето и като подпуша - хапвам по няколко  bowuu bowuu bowuu.
Та колегите само ме бъзикат, че ще ми го заключат някой ден да видят какво ще стане  hahaha hahaha hahaha.
Кво може да стане - ако не го разбия  Blush Blush Blush, пак ще се наложи да слизам до кафето  Blush Blush #Crazy #Crazy

# 107
  • Варна
Ох Тани не е тъй-от полите не ми се виждат кълките-вярно,че ми стоят тез кила добре, ама не съвсем-неща да са крия под поли-искам да мога да си обуя панталона, дънките и с къс пуловер да не се притеснявам от дупето и големия ханш-ма кога ли -с тез мои вафли-аман, много ме е яд на тях-аз се стискам да не посягам към сладкото, когато ми се яде, а пък сега заради едни тъпи нерви, дето ми ги образуват посегнах-голям съм тиквоч-главоч smile3537

# 108
Тони, я горе главата. Всички се сблъскваме с желанието на близките (в по - голяма или по - малка степен) да ни натрапят тяхното виждане за храненето. Един съвет - трябва да се реагира спокойно, но твърдо. Най-добре работи формулата "Теб не те карам да го правиш, затова ми дай правото да правя това, което искам".
 И виж правилата на Рицарството - горните няколко. И не е въпросът само в това, че ядеш нещо извъм режима. Вафлите са страшно вредни - искаш ли лекция по повод това, което се намира в тях? Транс - мазнини, захари, Е - та и подобни. Защо да си причиняваш това? Ако е извън режима, нека поне да е нещо здравословно.
И щом си решила да носиш дънки - живей съгласно своето решение. Рицарки, честно си казвам, че побеснявам, когато някой иска от мен да живея не по моите, а по неговите решения. Обичайте себе си. И в това е най-важното - да обичаш себе си не означава да си егоист, а да правиш най-доброто за себе си. А това винаги означава, че правиш най-доброто за всички свои близки. Кое може да е по - добро от това да сме здрави, изпълнени с живот и самочувствие, да сме опора за всички любими същества, да знаем как да правим това, което сме решили.... Айдеееееееее, олях се. Съжалявам.

# 109
tonimirka , не се ядосвай за глупости, не си заслужава  Hug  Hug  Hug
Изяла си вафлата-факт,не е хубаво,но се случва, особено като сме ядосани или под стрес. Ела ме виж мен как от стрес трупнах 20кг  Shocked  Shocked  Shocked
Хайде,успокой се пии водичка и така  Peace

# 110
Здравейтееее 55

tanita_ko, браво Peace И занапред само така !

tonimirka, що не гаврътна едно винце, хем весело щеше да ти стане, хем по-полезно. И клиентите ще обслужваш с усмивка, и повишение ще получиш Wink Ехееее, не 3 в1, ами 5 в 1 ще докараш hahaha

Абе , да не мий умряла калинката , че неще да мърда newsm78

Shocked Малиии, ми той и моят охлюв така newsm78 Ти поне сред цветенца си я наредила, а аз  Rolling Eyes една гола стълба съм му пробутала и го чакам да живне ooooh! Ша го сменям Crossing Arms Тутакси Mr. Green

А ти вчера какво надничаше само в темата, що не слезе да утешаваме Тонимирка  Naughty

Ето, смених си лентичката  Laughing Сега като ми надуе вятърът платната и като ще хвръкна, ехееее, кво знаете вие  Twisted Evil Само нещо в пясъка май е заседнала Sick Нищо, ще си правя плаж Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 16:29 от бяла птица

# 111
  • Варна
Точно тъй Пипи-сега както е сезона на ветрове и бури....и кат са понесеш и направо си на минала всички ни-хади успеф

# 112
Браво, пиле, само така! Някакви си 17 километра до финала - не е много, давай със спортно ходене, че по-полезно и  не натоварва ставите! Hug

# 113
Тончеееййй , любофффф  Hug не се ядосвай мила ...аз не им обръщам внимание ,ама хич...виж за вафлата Ассето ти го е казала най-добре..(не че аз не хапвам също,ама то си ми и личи  hahaha )...че и за другото де...  bouquet

Пиле  newsm10

# 114
     Алоооо ,Тонимирчестото , да са спираш с тез фафли , че като дода ша ти оскубя кофилото , хубавото.   love001  С проблема и без вафла можеш да се справиш , сигурна съм.

Пиле , ти кво напрай сега ? Аз с умряла калинка , ти с ветроход , ми то мисията невъзможна ,  нямаш стигане.Трябва да видя дали няма самолет  newsm78 да си турна.

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 18:55 от Айя

# 115
  • Варна
Охоо хайди и вас да видя бамбини мои, мина ми бурята нервна, ама и много работа имам в офиса и тъй ги събирам няколко яда и ги избивам отведнъж fight-сига за наказание не готвих нищо Crossing Arms-само сандвичи с много шунка и кашкавал-не за мен естествено разбирш ли  Crazy-аз само шунката забърсах и малко кашкавале ей-тъй залепна ми за пръста едно парче докато го режех Mr. Green Амааха-ай до после

# 116
Добра вечер, Рицарки!

Вечерна проверкаааа!   ruporuu Докладвам - мускулната треска взе да спада. Сигурно, щото се раздвижих днес. Ядох доволно много, с което си изпълних плана за деня, но водичката лекинко поизостана.

Честита нова лентичка на Птичката. И попътен вятър ти желая. Може да е всичко въпрос на нагласа - слагаш охлюв и получаваш съответни резултати. Слагаш платноходка и ... виж, важно е вятърът да е попътен, щото да не тръгне в друга посока. Но не искай от нас, любезна, да създаваме вятъра, ОК?
Айя, това е добра идея - я нещо по - разтропано. Таз калинка... тц.
И Таня е за смяна на лентичката...

# 117
Ето ме на вечерната проверка!
Прибрах се аз днес по-рано уж да поизчистя и сготвя нещо вкусно, ама реших да си почина малко и съм заспала! Ама голямо спане, чак сега станах! Дотук добре, ще кажете, имала съм нужда от почивка, но какъв глад ме измъчи, когато станх- не е истина! и като се забих в кухнята си направих сандвич от филе телешко, кашкавал, отгоре пак филе. Без хляб. И така - четири сандвича. Embarassed Сега ми е тежко, и водата не помага, не смея да погледна кантара, идея си нямам какви ще са утре пораженията!
  Та повече никакво следобедно спане - за мен е много опасно!
А охлювчето аз си го харесвам, имам някакъв сантимент и не си го сменям!

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 21:17 от tanita_ko

# 118
Така като кажете и аз се земислих - с тоя кантар за никъде не съм!!! Само като го погледна и .... освирепявам от глад.
Щях да ви питам нещо - другия вторник се налага да се ходи на вечеря с разни големи шефове  Whistling Whistling Thinking Thinking #2gunfire #2gunfire и няма как хич да не ям - по план програма обаче точно в тоз ден ми се пада да съм на сухари  hahaha hahaha hahaha.
Та как мислите какво да правя да си рупам през деня сухарите и вечерта да хапна някаква риба/месо и салата. И на другия ден да карам само на вода или пък да се дам ден почивка от диетата /да хапвам леко през целия ден/ и на другия ден пак на вода ?
Брей да му се невиди - яко съм се нахъсала с тая диета не без ваша помощ  Hug Hug Hug. Така че и сега ще чакам помощ и съвети плиййййййййзззз bowuu bowuu bowuu

# 119
Лени, труден въпрос задаваш. Право да ти кажа, тази твоята диета не я одобрявам, но ти си я избра. Затова, по - моему най-добре е да си направиш пак моно - ден - яж в този ден това, което си намислиш за вечеря. И в допълнение - никакъв воден ден след това. Толкова ти е ограничителна диетата, че само това остава. Аз съм фен и практикувам водни дни, ама това е с контролиран прием над 1000 ккал дневно и съответно смесване на храни извън режима.

Общи условия

Активация на акаунт