Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 595
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте рицарки  Heart Eyes Как сте? Бяхте ли стриктни днес, айде дано утре всички имат минусчета  Peace
Аз се бях постреснала,че кантара вчера показа +1.5кг но тази сутрин беше само +0.5 и се поуспокоих  Whistling
Днес не може да се каже,че бях много стриктна с режима,но не съм се свинила  Naughty
Всичко идва от моя М. който още го няма  #Cussing out той ме кара да задържам и дори добавя 0.5-1кг  #Cussing out  #2gunfire
След като свърши, дано пак тръгна надолу  Praynig че коледа иде,а аз съм се все така пухкава  Mr. Green
бяла птица , недей се ядосва, случва се, виж ме мен  Mr. Green   Heart Eyes Толкова ме кефиш,винаги си много забавна в постовете си, смея се от сърце.  Laughing

# 91
           Ехооо !  Hug
           Само ви поздравявам и пак отивам да лягам.
           Нямам сили да се усмихна , камоли клавиш да натисна.

Дано утрото ви е добро и всяка свалила е по кило. Wink

Аз на кантара още не съм се качил. Crossing Arms
           Оставил съм го да страда , белким реши да ме изненада.

Туй момиче Неизвестното , дето плаче за  Небесното , къдей ?

Здрасти , Майче  Hug Лек ден ! Нали ти е последен работен за седмицата.

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 08:33 от Айя

# 92
Ето ме и мен на линия в ранни зори (е, за Айчето е вече преди обяд  Wink ).

Аз четвъртъците идвам по-рано на работа, че през седмицата като тренира и закъснявам, та малко да компенсирам часове. Не че ми казват нещо, ма аз съм си идна Мнооо коректЕна  Crazy

Ай сига лек ден и повечко поезия, много гот така!  Hug

Айде и оназ с полите да се появява, да ми казва къде ми е оставила една и за мен, че вече се кандърдисах да шия даже (да ми ушият, де, вий сега да не помислите, че съм толкоз сръчна. Майка ми винаги ми казваше. че съм от кръжока "ръцете ми пречат")

# 93
  • Варна
Хауу Добро утро и от "Тонимир-полата "Mr. Green
Таз сутрин укаснявам за темата, ама не посмях да пусна РС-то,че да не събудя нашия човек, и сега вече се паркирах на работа-Злобюна afwitch шефката я няма и нета е мой Joy
И в другата тема ма обявиха за шантава-било от въглехидрата, тъй че да внимавати,че и вий ш са докарате кат мени.Таз сутрин имам 600гр намаление, ама пак съм в повече отколкото миналата неделя, ох-търпение тонимиреее-и спокойствие земно на всички

# 94
Намаление - търпение

Ко ви става бря, много поетични - романтични. Само аз със прозата си карам, че във рими хич не мога го докарам  Crazy

# 95
Да задържаш било много гадна работа,брей! Вече една седмица съм 64кг(едно кило отгоре даже).Започнах да се нервя  smile3511,днес за наказание ще пия само водичка.
О,не излъгах doh,ще пека пиленце днес,как да не си хапна!
Чао и лек ден bye!

# 96
Добро утро кукли!

Тази сутрин кантарчето показва пак 53.6кг,-1.2кг. от вчера водичката си е излязла.

# 97
         Аз днес отивам на фризьорница. Замислила съм драстични промени. Като не свалям килограми , ще го докарвам откъм прическа. 4470 Пък и кат ми отрежат косата , ша сваля някой грам Joy

Абе , да не мий умряла калинката , че неще да мърда  newsm78

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 09:45 от Айя

# 98
Как тъй умряла бе Айче,почива си че кат почне да хвърчи немож я улови1

# 99
Добър да е денят ви, Рицарки!

От мен, Майче, поезия не мож изтръгна. Аз съм си прозаична отвсякъде Simple Smile
Да, черпя, щото все пак се добрах до компа. Направих си упражненията снощи. Голям зор, ей. Така е, който много седи, трудно вдига гирички после. Мускулната треска ще се усили до края на деня. А в мерки и теглилки няма движение (или е минимално и не си струва да се коментира).

Задържащите - дръжте здраво. И яжте, ама по малко. Една седмица нищо не е. Не е повод за отчаяние.

Водата. Нали не се забравя, колко е важна.

# 100
Здравейте рицарки  bouquet
Падна заветното кило в боя newsm44 Вече съм 66 кг newsm44 Още само някви си 6 кг ми осатавт до манекенските размери smile3532

# 101
Добро утро, красавици!
Как сте днес?

Хайде, кой ще се похвали?
Всички ли сте задържали?
Темичката изостава-
Коледата наближава!

Днес ще мръдна лентичката, точно 10 кг за 50 дни!  newsm44 Искам още едно до края на втория месец, ама да видим!
Асса,
чакам аз урока пръв
как се става светски лъв!
Хайде, Ассе, дай идея,
аз се чудя и немея, newsm78
как туй тежко тревопасно
би изглеждало прекрасно?

Лек ден , момичета! Hug

# 102
Добро утро, рицарки  Grinning
На свалилите- честито  Hug Другите да не се отчайваме  Mr. Green Аз си задържам,дори някъде +0.5-1кг   #Cussing out но няма как продължавам с режима и си броя калориите да видим кой кого  Peace
Лек ден и да не забравите да пиете многооо вода  Heart Eyes

# 103
Аз вчера прегреших  Embarassed От сутринта до 8 вечерта бях на една краставица понеже бях на лекции и не можах да ям и на връщане приятеля ми ми се обади, че ще излизаме и направо при него отидох обезумяла от глад и както си виках ще издържа той си купи дюнер и в същия момент се чувам как си поръчвам и аз #2gunfire Confused  #Cussing out хубавото е, че не съм качила и грам пак съм същите килограми  Whistling

# 104
  • Варна
Ох да ви се оплача-ям една вафла и съм много нервна tantrum-на обяд идва бойфренда и ходихме да пазаруваме запаси-и се скарахме argue -ма много ме изнерви-скарахме се естествено за най-тъпото нещо на света-храната-няма за какво дрруго,че за тъпченето намерихме- Rage много съм ядосан, обадих се на майка ми да се чуем-и тя пита кво ми е-пък аз глупака взех,че и казах и тя взе неговата страна-ще умра-представяте ли си-аз знам,че са големи глупости тез разправии, ама зарад тях са тъпча сега със сладко и не мога да спра newsm77
Ехх -смейте ми се сега

Общи условия

Активация на акаунт