Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 599
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
А сега като питаш та се сещам,като ви казвам че съм се сдухала,една сушеница ядох та тя ще е виновна!

# 76
Lenny, каква е тази монодиета? И с какво не ти понесе протеиновата? Следила ли си калориите? Ако са прекалено малко, спира отслабването. Трябва да се яде поне 3 пъти на ден - основно, а ако има и междинни закуски, още по - добре. И точно това е поразителното за протеиновите диети, че махат повече см, отколкото кг. В предишни мои отслабвания с въглехидрати, тези мерки съм имала при тегло с 2-3-4 кг по - малко от сегашното ми. Усещането е страхотно.

Ами при монодиетата всеки ден се яде някакъв продукт, но в не особено голямо количество и само той.
Примерно:
Първи ден - 2 до 3 кисели млека
Втори ден - 5 бр. варени картофа
Трети ден - 1 кг ябълки
 и т.н...
Иначе да ти кажа просто не знам с калориите, не можах да намеря хубав калкулатор на калориите, или пък сайт с много продукти. Може би съм яла малко калории на ден. Но щом почна да ям повече веднага кантара мърда нагоре и ми иде да го гръмна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
Може би затова подсъзнателно се ограничавам и в количеството на храните.
Освен това и на работа просто ми е супер трудно да спазвам протеинов режим, защото на обед в стола - няма проблем мога да си съставя готино меню, но за междинни хранения няма как да извадя примерно парче месо и да го заръфам в стаята  #Crazy #Crazy #Crazy.
Абе сложна работа.........

# 77
Здравейте рицарки,
Поздравления за постигнатите резултати.
Аз отдавна съм приготвила кантарчето, но не знаех, че ви има.  Специални благодарности и на другата майка на Филип, защото вчера научих, че имаме имен ден (голям срам, ама на).
За протокола, аз след раждането започнах със 68 кг. сега съм 62-3.  През лятото стигнах до 60, 300 и бях много горда мама, но сега закръглям 63 и това е много неприятно. Целта ми е 56 кг, идеала 54.
Проблема е, че волята ми хич не е на ниво. Всъщност не се ограничавам (и си личи), не закусвам често и ям късно вечер. Все противопоказни работи.
Така, че моля помогнете със някои здравословен режим.

# 78
Добре дошла, ще помагаме с режими... Не пишеш какви са ти вкусовите предпочитания, но от предложенията са:

1. Дюкан (не се сърдете, Рицарки, може да ви е втръснало, ама действа...) Simple Smile
2. Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно.

Това са. И за двете има отворени и постоянно активни теми, обикновено на първа или втора страница.
Но и двата режима залагат на протеини, без въглехидрати (почти)... разликата е, че при първия няма и мазнини, а при втория има. Предимството и на двата, че не са за седмица - две, а са дългосрочни.
Ами това е.

# 79
Ассе - две неща за ръцете :

1.-то го прочетох в темите за красота - лъжичка захар и зехтин и търкаш ръцете сякаш се миеш със сапун. Захарта действа като пилинг.

2.-ро и по-добро - олио от хохова (дано така се казва на Бг) Няма равно на себе си. Става за всичко (включая коса) и действа вълшебно на кожата. Аз мажа основно лице и врат с него. Няма миризми, бързо се дръпва от кожата, а съдържа витами Е, който спомага за обновяване на кожата. Ох, с това слабеене мойто романи ще пиша накрая.

# 80
Майче, благодаря... Simple Smile

Но... хохова какво е? Имам предположение за бадем, но не съм сигурна.

Да, жожоба става Simple Smile Благодаря.

Все забравям да ти кажа, че новата прическа много ти отива. Гледах като се върнах снимките, които беше пуснала.

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 18:25 от Асса

# 81
Не, не е бадем. jojova се пише. Жожова, може би. Потърси го, не може във фармите да го няма. Потърси и ми кажи.

# 82
Хайде и аз да се намеся: жожоба, жожоба е Laughing Казват, че това е едно от най-добрите и полезните масла в козметиката!

Асса, купи си от масажните топки. Има едни (гладки или с пъпки newsm78), които се мачкат и премятат в ръцете. И имай малко търпение, с времето кожата сама ще се стегне.

Аз днес съм отличничка bowuu Не по сваляне на килограми, де, а по влизане в темата Mr. Green Че се поразходих и по другите "подгласни" теми. Та да ви кажа, свиквам сбор и организирам спасителна акция  ruporuu alert doctor  Мноооого ме разтревожи едно наше другарче Thinking  Почнало е самО да си говори ooooh! Пита нещо, отговаря си #Crazy Не са хубави тез неща, ще вземем да го упущим дЕтето newsm78

Тониииии, ела си тука, душко, не стой саминко там, ще се поболееш! Ела да си те гушнем   remybussi  action032  kissdancing

# 83
 smile3548 тъй, тъй, Птичке, Тонито си има нужда от компания, вярно е.
Тони, и аз да ти кажа - в тази тема не само, че не се проявяват нездравословни отклонения, но и напротив - Рицарките се отдадоха на прелестно словослагателство. Хайде сега, като нямаш с кого да си приказваш, що не идеш насам, а?

Уф, аз след мъничко поемам към втора порция фитнес. ...  jump  К'во да ви разправям, като още вървя като патица, щото краците никак не щат да се огъват. Така, утре, ако се добера до компа, ще черпя Simple Smile
Иначе, папото си изпапах, водата си изпих... но се наложи да намаля посещенията на малката стаичка - трудно стигам и там е ... голяма мъка с ... изпълнението на движенията, тъй належащи за правилното изпълнение на това, за което съм отишла... Да, това намирисва на мазохизъм... и май и аз имам нужда от спасителна акция, а съм заредила съвети към Тонито...

# 84
Видях тееее wavey Тончооооо hug

# 85
  • Варна
Хауу казвам ви-онез мойти симпаТизантки голямо каране им предстои-цял ден сам ме оставиха, ма и аз -упорито магаре пиша ли пиша-само да ми додат... af
Хай сега не мойте се оплака,че и тук не ида
Ам хади утешете ме, че аз съм едно циврещо-само да ми се отвори гагата и се почва #Puppy dog
Идаааа-как мога да та пропусна-и аз та видя, ида да та муцам kiss

# 86
Кажи сега какво правиш? Кво папаш, кво пиеш, каква нова пола си купи Wink

И Айя да не наднича от горе, ами да слиза при нас hahaha

Ще правим купон   ura  bigdance2  Party Time

# 87
  • Варна
оххх кретата аз newsm27 едва ходя от ядене-ама не таз вечер,ами миналите дни-много ядене изядох, много манжи изготвих cook  chef-и все си опитвах, даже прекалявах-а корема ми се свил на зрънце и се мъчи, жлъчката пак са жлъчи, бъбрека и той милия се обади-ще се затрия от ядене cry.
Днес добре мина-омлет, броколи, пил.бутче, домат, грапе,ментов бонбон-харесвам са днес, ма тъй ми се яде сирни-пак съм оставила млечните, че много натрупах вода-ще се източвам. Кой каза,че имали режим на водата-мога да помогна
Полата е на снимката-туй е последната, няма друго ново

# 88
Тони, аз обърнах тука магазините да си търся права къса класическа пола - няма и няма, ма то дифицита до тук стигнал, оти ти не остави кьорава пола на пазара. А аз само с панталони маам.

# 89
  • Варна
Ааа Майче-панталони не ми ходят Sad, само дънки нося и то сааамооо ако е голям цепенак отвън cold
Щото мисля,че поли много ми отиват/ Пипи да си запуши с перата ушите да не ме слуша как са фАля Crazy/ и за туй все с тях се обличам-голяма са ми слабост-пък и съм момиче в крайна сметка-има още един магазин дето не съм ходила там и не съм  изкупила полите-ай щи го кажа-нали си мой човек, ама на лични Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт