Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 604
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте милички!

И аз да се оплача +1.2кг от вчера ,но незкам от какво.Пих малко по малко вода вчера и 1ябълка и 1 мандарина хапнах ама от тях толкова много отгоре едвали да е.

Поздравления на момичетата за минусите,на Ассето за фитнеса,на поетесите ни Айчето и Танитка.

На Тони и Пипи спокойно получават се понякога такива работи.

Аз от другата седмица почвам работа и сега ми е едно такова нервно ,притеснено.За фитнес тъй и не намирам време а пък после сугурно изобщо няма да имам.Ама поне работата ми е свързана с много ходене та на това основно ще разчитам за сега.

# 61
Пипи какво искаш да кажеш,че малко кила са ми останали да свалям ли

Ми малко са ти, я! Я ква убавица си станала Peace И да не отслабнеш повече, пак си добре, ама като си рекла още 8, сваляй ги! Разрешавам smile3521

Това със солта ми е проблем, мдааа newsm78 По сладкото не си падам, но соленичкото си го обичам.

А в съседния форум какви неща си пишат и разменят, уауууууу newsm45 newsm45 newsm45

Бебче, и аз, и аз пиша стихове bowuu, мен що не ме броиш? Да не би да не ти харесват моите строфи  smile3516

# 62
Без да ща пропуснах,направо съм се сдухала тези дни ,извинявай миличко другарче!

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 16:11 от bebche05

# 63
  • София
Когато на мен ми се случи да кача някое кило - А се случва Embarassed - не се впечатлявам от календара, а си гледам дънките - ако не ги чуствам по-тесни значи всичко е наред.

# 64
Привет и от мен - бързам да се разпиша в новата темичка и да поискам /получа някой нов полезен съвет.
Шапка свалям на поетесите - големе сте скици момичета, мнооогооо ме развеселихте.
Та така аз от листата на свалящите, незнайно защо преминах в листата на задържащите теглото  ooooh! ooooh! ooooh!.
Интересното е друго, че след няколко дни на протеини и тук таме зеленчуци - килограмите надолу са само два, но пък за сметка на това съм свалила от обиколки, което честно казано е доста приятно. Всъщност ако продължа да свалям обиколки ще е добре, в края на краищата никой не ме пита колко килограма съм / и слава богу/.
От днес съм на монодиета, надявам се да има добър ефект. Просто не мога да издържа дълго време на протеини - не е за всеки явно  Sick Sick
Жалко, защото като чета резултатите ви ми се ще да се наредя и аз в редичката на яко отслабващите, но явно ще бързам бавно.
Все пак ще запазя по едни протеинов ден в седмицата, дано и това има ефект.

Много минусчета да са с вас
още в следващия час!!!
Нови дънки с номер S
да си купите нощес!!!

Брех може пък да пропиша и аз рими  Blush Blush Blush

# 65
 newsm57 Птичке, обявявам те за Рицарка - ГЕРОЙ. Знаеш ли защо? Ами независимо от всичко, продължаваш. Обаче, след умилителното до сълзи потупване по рамото,   action032  както винаги следва ... нещо не много слънчево. Налагам ти ембарго върху всички заплахи от типа "не ща с вас да играя", "отивам си" и подобни по дух  red  nono  Hands Thumbsup С тях докарваш стрес и излишни негативни емоции на рицарството, а от тях не се ослабва, напротив даже   261uu     (ей я, Тони, жив пример)...
Пък аз обещавам все така да си те обичаме, ок?  Two Hearts

Много обичам протеиновите дни. По някое време усещам как започват да се въртят пръстените... и вода се чисти много в тях. Супер е.   surpriseuu

И сега... ако някой може да даде акъл, ще съм много признателна. Разнищихме намаляването на бюстовете, като неизбежна цена на ниските числа по кантара.... а за ръцете какво ще кажете? Една дама по това се познава, а виждам, че разтегнатата кожа по ръцете не се прибира. Няк'ви идеи?  newsm78

# 66
  • Има много детски смях.
Стриктното спазване на режима на Ипо и наливането с вода  и фрешове си казаха думата- до заветните кила ме делят някакви си 1500 грама! Страхотно доволна съм! Какъв по- голям стимул от това. Flutter От една седмица съм отново на режим и резултата е страхотно видим и зебележим, поне за мен. От понеделник си възобновявам и фитнеса- 3 пъти седмично, който бях понезанемарила малко.
Успех и много воля на всички  Hug

# 67
Lenny, каква е тази монодиета? И с какво не ти понесе протеиновата? Следила ли си калориите? Ако са прекалено малко, спира отслабването. Трябва да се яде поне 3 пъти на ден - основно, а ако има и междинни закуски, още по - добре. И точно това е поразителното за протеиновите диети, че махат повече см, отколкото кг. В предишни мои отслабвания с въглехидрати, тези мерки съм имала при тегло с 2-3-4 кг по - малко от сегашното ми. Усещането е страхотно.

М-да, слънцето тръгва да си ходи, а аз да се будя  People Angel Време беше. И се разписвам...

бебче, направо съм в чуденка... солта? Млечни? Друго не се сещам.

# 68
Асса прави упражнения с леки гирички /1 кг е достатъчно/ - като се стегне мускулатурата всичко е ок.
Кожата след отслабване винаги е някак отпусната, но ако се тонизира мускула под нея и се хидратира редовно с подходящи мазила, след няколко месеца няма да има проблем.
Гадното е ако си свалила бързо повече от 10 кг, тогава и стрии се образуват и въобще нещата са по-тежки.

# 69
Umma, какъв е този режим на Ипо newsm78 Разкажи повече Praynig

# 70
Лени, аз имах предвид ръцете от китката нататък... Simple Smile За горната част нямам оплаквания, а и упражнения вече започнах (и няма как да забравя, че всичко ме боли, ама много)

# 71
И аз съм в  newsm78 млечните по принцип ми се отразяват много добре,а солено  не обичам ям изцяло без сол.

# 72
  • Варна
Веднага ти давам идея Ассе-тае-бото е идеята-аз малко банална станах с него, ама да обясня-пък ти ако искаш слушай-там има едни упражнения за ръце-много прости за изпълнение-дали да се пробвам да ти ги обясня или най-добре да видиш филмчето, както и нали се сещаш боксьорите какви замахвания правят по крушите-същото е само,че без круша-абе най-добре виж филма.Аз от тях си стегнах много добре ръцете-бойфренда ме питаше онзи ден къде са ми гиричките-пък аз нямам такива. Просто размахваш юмруци-ама не само да се мяткаш, ами си стегни мускула- много действа

# 73
бебче, а какво си яла? Може да е нещо купешко, а там слагат едни боклуци, не ти е работа - кайма? салам някакъв?

# 74
Рицарки, благодаря за отзивчивостта...
Тони, за мен спортът е фитнес. По ред причини, като основната е, че аеробни натоварвания не ми понасят.

И все пак имах предвид не ръцете горе, а от пръсти, опакото на дланите (мммм, чудно обяснение, но не знам как да нарека частта от ръката Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт