Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 602
  • 312
  •   1
Отговори
# 45
Ехо сладурани!

Айче, направо пълниш душата. Да знаеш, че ако спреш, няма да разберем какво си писала ако не е в стихове    bouquet

Тони, наистина ни липсваш, айде стига таз либоФ, идвай си и при нас!

Ассето още реанимира, тя става човек от обяд нататък  Flutter (и тук е мястото със срам да си призная, че не разбрах в какво се изразява предложението й от снощи  newsm78 )

# 46
  • Бургас
Е, хайде и аз да се запиша в новата темичка!
Здравейте на всички! Аз съм си все така, карам си по Дюканчо, не знам дали имам напредък от данните в началото на темата, но вчера 2 колежки ми казаха, че много съм отслабнала!  Wink
И искам да кажа едно голямо благодаря на Ассето!

# 47
Ще се гръмнаааааа smile3511
Какво е това чудо моето?! Днес се премерих с 2 (ДВА !!!) кг по-тежка !!! tantrum
Хайде сега ми кажете, как да не мърморя! Почти два месеца мъча едни 3-4 кг и накрая за един ден, буф, цели два отгоре! Вярно, вчера хапвах нережимно (нямаше как просто) и очаквах килце отгоре, ама чак пък две Banghead

helpuu  newsm45 

# 48
Добро утро и от мен  Hug
Приятен и ползотворен ден на всички  Heart Eyes

# 49
Здравейте, красавици!
Утрото добро било
щом свалено е кило! smile3521
Сядам аз да ви чета
та да се развеселя!
Мило, птиче, ти прости ми
зарад глупавите рими! newsm17
Искам с мен да си играеш,
иначе е скучно - знаеш!
От месото ще да е
мозъкът ми кат пюре! newsm62

Днес сутринта кантара показа 86,5 - простете еуфорията ми! Hug

# 50
Добър да е денят ви, Рицарки!
Е, Птичке, не се ядосвай тъй. Повечкото е водичка. Ако днес пийнеш доволно много вода, утре единия със сигурност ще го няма. Или поне така се надявам.
Майче, вярно е, че до обяд не съм човек. Ти сега в кой режим си? Ударен май се пада. И аз съм там. Но изменения днес нямам - нито в мерки, нито в теглилки.
А каква мускулна треска имам, не ми се говори. Даже до малката стаичка трудно стигам. Болят краката, да му се не види. А днес пак ми е ден за упражнения и нали съм си инат - ще правя, каквото и да ми коства. Утре какво ме чака...

# 51
Здравейте момичета, дойде и моето време да се похваля  Hugднес съм с 0.500 кг по малко от започването на диетата Joyдано по често  кантара да мърда  на доло

# 52
Ассе на зеленчуци съм до днес, от утре - протеин. Аз така правя, за да се получава, че през работната седмица съм на смесен, защото нямам сили да слушам постоянни критики по отношение на режима ми. Така имам само един работен ден на протеини и излизам да ям навън. А за упражненията наистина ги прави - то всъщност това е илача за треската.  Hug

Пиле, не се тревожи, просто постоянствай. Я е вода, я Ц ... Милото пиле, то  Heart Eyes

Танита, браво, страхотно, видяхте ли като ви казвам, че от добро настроение се отслабва, а вие мислите че ги дрънкам врели не кипели ...

# 53
ех Птичкееее,
толкова ентусиазирана влязах днес в темата, за да се похваля и като те чета ми секна ентусиазмът. Чудя се, кога ли ще изпадна в дупка като твоята. Само не се отпускай, че ще ми дадеш лош пример.

сега да се отчета. вече 81.500  , което е -6,5кг от последните 2 седмици и -11,5 от изходната ми позиция през лятото.
-9см на ханш
-12см на талия.
Толкова съм щастлива.
Вчера вече всички забелязаха промяната и ми беше такъв кеф. Laughing

# 54
    Пиле , успокой се. Сега като си ядасано , да не я подкараш през просото.
    Ясно ти е ,че за един ден две кила мас не се трупат. И на мен ми се случват такива килограмови денивилации. И аз много се ядосвам , ама гледам да ги разкарам за ден два и продължавам. Не бързай , нали не стоиш гладна и изтормозена / ти всъщност кво ядеш и пиеш , на НВД ли си?/

Аз съм си дала срок до април , чак за лятото се глася да съм слаба и красива.

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 14:39 от Айя

# 55
Мило птиче, поплачи си
и режимче избери си!
Заповядай при Дюкана-
да те видим пак засмяна!
Да прескочиш спънките,
да се пъхнеш в дънките!

# 56
  • Варна
Сига да са намеся и аз да кажа нещо-ама не в рими-не мой се меря с вас
Имам и аз увеличение-тая сутрин 77кила мас съм-пък вчера са записах 76 за темата-и аз са оцъклих що толкоз много вода съм задържала като от ден и половина няма прегрешение-още си задавам тоз въпрос-ма нямам отговор  33uu
Ще чакам-ще си излезе тя водата-нали е за туй -да са оттича
Пипи-спокойно бе мила-такова качване за една нощ със сигурност е вода, а не мас-второто се качва ако трайно си злоупотребявал-примерно 10дена яко папане-
Хади спокойствие, че и мен ще притесните-пък не ща да съм нервна и за килата

# 57
Танитке покрай тебе и аз ще пропиша скоро  Hug Благодаря,че ни радваш така
                                                                                                 с тез рими от душа  Wink   bouquet

И поздравления и за твоя минус    bouquet

Птиче бяло миличко  Hug недей изпада в тез състояния изтормозени ...това не са истински 2 кг  Peace и аз онзи ден бях тъй- единия ден 67,1, а на следващия 68,6...е на третия си бях 67,4...я сол повечко си хапнала, я вода от друго се задържала  Hug ш'съ опрайш  Peace
На Малена браво  smile3501 , също и на лили- ....само така момичета...за стимул на другите и те да отчитат минусчета Peace

# 58
Ааааа, никакво отказване Naughty А и не бързам чак толкова! Т.е. бързам, ама знам, че при моето заболяване на щитовидната жлеза отслабването става бавно, мда  ooooh! Ама пак си ме е яяяяяд smile3515 А не смея да се хвърлям на по-строгите диети, тъй като от опит съм се убедила, че не се чувствам добре при по-сериозно ограничаване (като количество и разнообразие). Обикновено карам на филийка черен/ръжен хляб сутрин, плод, на обяд зеленчукова супа (хем и водата да наваксам, че хич не обичам иначе да пия) или постно ядене и месо и салата вечер. Отвреме навреме пъхам и по някое кисело мляко като междинна закуска. Май нещо средно между НВД, разделно и нискокалорично се получава. Като броя калории - докарвам ги до 1000-1300 на ден, което е добре. Но може би точно защото ям почти от всичко става още по-бавно. Дюкан не го харесах   Crossing Arms (ще прощават фенките му newsm43) Правих първите пет дни през лятото, ама взех да се почесвам Sick Както и да е, ще продължавам, ще стискам зъби и ЩЕ ВИ ЗАВИЖДААААМ smile3514
Ама вие си се хвалете, де, к'во се стряскате (Малена  Hug) Амбицирам се, като ви чета хвалбите Laughing Голям стимул сте ми  bouquet
А иначе и мен ме питат дали съм отслабнала Shocked Сигурно съм изпита от тормоз Wink Мъка, мъкааа Mr. Green
Танита, хихихи newsm62
Тони, ма твоите кила вече малкооооо smile3516

И стига сте писали, че не мога се доредя зарад вас  smile3514

Е, вече може smile3521

# 59
  • Варна
Пипи какво искаш да кажеш,че малко кила са ми останали да свалям ли-верно само 8 са-пък като си помисля в началото колко невероятно ми се струваше да разкарам 22кила #Crazy
. И сега ми е тежко, чакам си Ц-то и то не иди, вкъщи пък моя човек и той го чака че само съм нервничала, търся сладко под път и над път-постоянно ми се смее че ям само месо-пък не е тъй-той нагъва банани, аз го гледам и ми се ядат-за туй съм качила-от притеснения и от въздуха-аз и от него понякога наддавам
С тая супичка дето си я папаш да не слагаш много сол, щото да знаеш че и самите зеленчуци си имат сол и става много количеството
Само глупости написах-нито Пипи успокоих, нито мени си- smile3537

Общи условия

Активация на акаунт