Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 601
  • 312
  •   1
Отговори
# 30
Добре казано, истински лейди със стил. Аз съм съгласна с теб Асса

# 31
Ще ме посветите ли и мен в рицарско звание?
И аз се боря с килограмите.
Преди да родя бях 78 кг, сега съм 65 кг, искам да стана поне 58 кг. Висока съм 163 см.
Предпочитам упражненията пред диетите. Когато имам време ходя на фитнес. newsm39

# 32
Бяла птица пак мърмори,

smile3515

Бре, бре, бре, поети местни!
Тия строфи неуместни
са за рицарки кантарки!
Уж били ми те другарки!
Аз ще взема да си трая
и със вас не ще играя!

smile3533

# 33
отивам да преименувам темата на "Рицарки на тежкото олекващо  smile3523перо"...
 newsm57 Птице, айде пак... Речено е, при нас си и никакви възражения не се приемат. В името на изкуството го е рекла Таня, в рима да го облече, а ти пак за своето "няма, та няма"...  Sly Ти по - добре кажи, какво яде днес, какво пи и как се чувстваш.

# 34
 smile3501
Честита тема и ного свалени кг.

# 35
Е, не, просто нямате равни - тонове разкошество!  Hug

Голям кеф, жалко че компанията е виртуална!!!   bouquet

# 36
Ей много ви обичам  Hug  Heart Eyes ако не сте вие да ме накарате да се посмея почти няма кой да го направи (изключвам детето де) невероятни сте   bouquet
И се присъединявам към предложението на Асса   bouquet

# 37
Аз да се оплача малко днес ходих да пазарувам за диетата  newsm71е аз съм я почнала от днес
и по пътя направо щяха да ми се скъсат ръцете  sweatingносех 3 големи торби малко не прецених
колко мога да нося newsm49 пък и като вляза в Пикадили от всичко искам да взема  tantrumи така тръгвам аз и ми се схванаха направо
ръцете от тежестта не можех да ги сгъна Sob, че звъннах аз на половинката и излезе от работа и ме взе с такси  travel
до тук добре ми после аз се връщам запрятам ръкави и ще правя аз супа  newsm55да ама не пак са спрели водата
бре като се ядосах  Rageи си направих един чай  kaffeetrmker_2зяпах малко телевизия  tvдобре, че поне ток имаше щото някои път и двете спират случи се преди няколко дена е голяма гадост и най накрая направих тая супа и вече е на котлона   Whistling луда работа  Mr. Green

# 38
  • ГОре на черешата...
Здравейте, прекрасни Рицарки  bouquet!
 Ассе, нямам думи за прекрасната тема / защо не помислиш по въпроса да издадем една книга за пътя си от дебелото до стройното тяло - май книга за цяла дружина отслабващи още не е издадена newsm78?/И много благодаря, че си ме включила в отбора на задържащите - докато те нямаше тук голямо умуване падна, но май така е най- добре...Благодаря и за щъркелите newsm51 /дано си  хвана розовото Praynig.../

Таня, поетесо чудна, благодаря за оказаната чест да попадна под твоето перо Hug!

Птицо моя ненагледна, не се сърди -  kiss!

Край - свършиха ми словата...страхотни сте всички!Толкова много ви дължа smile3525!Новата ми блузка днес също е благодарение на вас!

Да ви се похваля - купих си оребрен тиган и сега изпекох едни вкусни и диетични пържолки - мммммм, усетихте ли миризмата им?

Ассе, напоследък нямах много време, но вече обещавам да изчета всичко за разделното хранене...макар че любимо ми е месце с картофки, пък там май не може...

# 39
Момичета днес сте много мълчаливи,цял ден едва две страници само са изписани Thinking
Надявам се утре много от вас да се похвалят с раздялата на още някое килце Flutter
Дано скоро и аз се похваля с някакви резултати

# 40
    Добрутро , четатаHug

Нищо ново нямам да ви кажа , но това не е причина да се откажа.
    Повредил съм се трайно / ама май не съм само аз/ hahaha Joy
    Туй ще рече  newsm78, щом мисълта ми без рима не ще да тече.
    От диетуване ще е .
    Нямам друго обяснение , на това умопомрачение.
    Ша са взимам в ръце , щото и прозата ме влече.

Ходя ухилен из къщи , без видима причина.
    За домашните съм загадка  newsm78 сладка  4470
    Имам настроение за трима , а туй дължа го на цялата дружина. Heart Eyes

Домъчня ми за Тончето. Cry Искам да ходи на работа , да става рано , да си приказваме.

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 06:49 от Айя

# 41
  • Варна
Добро утро
Айче   Hug-най -накрая тръгвам на работа, хич не ми се лежи вече-пък и се охраних доста-мязам на новогодишна окраса-като онези бухнали гирлянди или на снежене човек-само дето сняг няма
Много добре ви действат режимите-туй поетичното настроение е прекрасно. Сега бързам пак, че закуската да стопля и да политам към спирката smile3535

# 42
Здравейте  bouquet
Аз вече от доста време съм в режим на задържане smile3518 Кога ще мръдне пустия кантар newsm45 За 3 седмици зорлем 0.500 гр newsm45

# 43
здравейте - пробвалили сте по цветове да делите , чувала съм че било ефикасно- не съм пробвала обаче  Mr. Green , ама плодове и зеленчуци по цветове - да не вземе някой тортички и сладки да хапва единм ден розовки само - друг белички  hahaha Joy

# 44
Добро утро!

Нямам с какво да се похваля, но пък и няма от какво да се оплача. Задържам, предполагам заради "розовия период".

Хубав ден Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт