Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 598
  • 312
  •   1
Отговори
# 15
Маняна, да ти е живо и здраво детенцето! И какво хубаво име!  Hug
Да расте здрав, силен и умен, и дано никога няма проблеми, като тези, които споделяме в тази тема!

# 16
маняна , честит именник! Да ти е жив и здрав и много да те радва   bouquet
Така... преди малко се престраших да се кача на кантара и лоша работа +1.5 кг  doh това е цената,която плаща човек за да празнува РД Освен това, този мой М. никакъв го няма, а подозирам,че и той прибава поне 1 кило  Rolling Eyes
Днес вече е късно за режим  Mr. Green но от утре мисля да карам поне 1-2 дни на чисти протеинчета и след това един ден на течности,да уравновеся положението.
Това е от мен, сега отивам да пия вода  smile3521 и да ходя на училище,ама как не ми се ходи...

# 17
Така аз отивам да се разходя и да напазарувам смених си диетата сега съм на "Свещено сърце"
да видим какво ще се получи.
Когато правя диета по принцип винаги съм на Японското чудо и съм много доволна наистина се свалят килца ама е адски изтощителна диета Crazy

# 18
  • Бургас
Здравейте и от мен да се запиша и аз за новата темичка.
Асса евала за труда който си положила.
маняна ,да ти е много щастливо детето и с много здраве да си носи името.
Аз днес съм с 200 гр по малко от вчера но подозирам че скоро и аз ще започна да задържам ред ми е ,а така ми се иска по скоро да започна да ги броя килцата с 6 отпред но да не бързам че не е хубаво.
 GlaDneSS,това чудо пък "Свещено сърце какво е дай някой линк да чета не че ще изоставя Дюкан ама да почета все нещо от полза ще има
Лек ден на всички

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 13:30 от Mira(vatan1919)

# 19
Цитат
GlaDneSS,това чудо пък "Свещено сърце какво е дай някой линк да чета не че ще изоставя Дюкан ама да почета все нещо от полза ще има

Ето я и диетата http://www.mamaibebe.com/?id=82

# 20
Много коварна тази диета"Свещенно сърце" Shocked Shocked Shocked

И после като свършат тези 7 дни? Confused

# 21
  • София
Добър обяд на всички. Аз днеска водичка и протеинче обядвам, щото ми е разтоварващ ден.
И съм свалила цели 300 грама. Електронни кантари са това еи.
Ще ги видим утре обаче колко ще са.
А целта е от 74 на 58 поне - понеже бях пропуснала да си кажа.

# 22
Много коварна тази диета"Свещенно сърце" Shocked Shocked Shocked

И после като свършат тези 7 дни? Confused

ами после или пак нея или някоя друга подбрала съм си 5-6 диети  Mr. Green Crazy

# 23
  • София
А не може ли само режими при които не се налага да се готви.
Щото не удобно да си носиш манджи в офса
И да се понадувам - метафорично де- ходя на фитнс през ден.
За да не се губи ефекта.

# 24
  • да има едно лесно - на мотора
Здравейте на всички и честита нова тема ! Асса   bouquet

Аз да си призная в началото на темата : току -що се връщам от обяд и ... дето не се изкушавам изяхох... порция огретен с пилешко и спагети  Embarassed Embarassed Embarassed Не мога в момента да се понасям - тежко ми е и се чувствам ужасно...  Sick Banghead doh ( казали са хората -д... глава затрива ...Ми то не съм яла такИви неща от 01.09.2006 .  И сега тържествено се заклевам :
 КРАЙ НА ИЗКУШЕНИЯТА
 Сега ще я карам до утре на водичка... Надявам се да няма поражения Sad

# 25
Момичета, идвам пак да се срамувам  Embarassed
Добре я бях подкарала без туй- онуй, та дупето /а и мерките малко се смъкнаха./ Кантарът показваше 85 /- 5 от началото/ и-и-и-и... Тръгнах на работа и направо му отпуснах края  ooooh! Ядох, ядох, ядох, при това по много и от всичко Sick Добрата новина е, че сега се движа много повече /гимнастика с бебе и без бебе- основно тичане по стълби/.
Днес се качих на кантара- 3 седмици след последното теглене- я-я-я, пак съм 85 /подозирах, че съм метнала 2-3 оки отгоре  Thinking/  Добре, че кърмя, че иначе с това плюскане... горкото ми кантарче. ooooh!
Връщам се засрамена във вашите стройни редици. Дано да приемате такива като мене- разкаяли се.  ooooh! Вече два дни примерно хрупам ябълки вместо сладкотии и се надявам отново бавно- бавно да започвам да смъквам.

# 26

Темата ни е прекрасна.  bouquet
              Задачата ни е ясна.
              Нищо друго не мога да направя,
              освен УСПЕХ ДА НИ ПОЖЕЛАЯ ! Heart Eyes

# 27
Както казва мама Айя-
дружно ние ще вървим!
Във редички ни омая
Асса, майката и Тонимир!
Бяла птица пак мърмори,
Пинки пък кило пребори,
Мариета задържа успешно,
Евридика каза нещо смешно...
Ей такава сме дружинка ние-
с тонове водата пием!
Храним се с меса и трици
за да станем хубавици!

# 28
Благодаря от все сърце на Айя и Таня. За усмивката, която подарихте   bouquet
Щом струи поезия, значи нещата вървят на добре. Определено.

Днес ми е хубав ден: усещам мускулна треска, която ми напомня, че вчера съм предприела нещо по въпроса. Ядох вече два пъти и се движа по план-график. Пия много вода. И всичко е на шест.

Та стихчето на любезната ни Рицарка Таня ме наведе на една мисъл, която отдавна исках да споделя. Ами не е само килограми да сваляме. А да станем истински лейди със стил. Хайде и таквиз неща да обсъждаме. А това е една безкрайна и благодатна тема... Какво ще кажете?

# 29
  • Варна
Здравейте-за новата тема-отново съм без думи Heart Eyes
Тани-туй пък не го очаквах от теб, айде Айчето няколко пъти загатна за поетичните си възможности, ама ти ме изненада и много искрено разсмя- Joy  bouquet
Хади ливнете по едно канче вода за новата тема-ама не по стълбите... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт