Лека нощ и сладки сънища

,...пък и съм сигурна,че ще се справите и с това изпитание-вие сте "мъжки момичета"/и двенките/..изпращам ви и виртуални прегръдки и целувки.....

/,макар,че то зависи и каква ти е била работата...но аз лично и президент не ставам-искам си при дечковците,пък
......
/
.И аз виртуално те прегръщам! 
Най- "хубавото" от всичко е че се оказа че аз съм виновна за всичко това , аз съм я била направила такава пикла и лигла според баща и , според свекърва ми пък реве от хората , щото не общува с никого едва ли не е подивяло това дете
Знам че са глупости всичките тези неща , но ми идват в повече 
ДДс-та , данъчни проверки , приключване на сметки , каса , банка , сортиране и подреждане на документи и постоянно променящи се закони , които от дома няма как да следя.Ако остана 2 години у дома ще съм толкова слаба на пазара на труда заради всичко това , че ме пишете безработна
Дори и да имам възможност някога да си гледам детето май няма да мога
ама знам ли - животът е толкова шарен 

и аз съм счети и притесненията относно това как ще се върнем отново в счетоводната материя са доста основателни, но съм сигурна, че макар и да ни е трудно ще се справим когато му дойде времето за връщане на работа
. Иначе колкото до парите - при нас определено доходите ни се оказват недостатъчни от както се е появила бебка, пък и нали аз съм само на майчинство. За сега спасяваме положението със спестявания от преди това, но те са на привършване вече и на ми се мисли зимата как ще се оправяме и с отоплението, направо ще е ужас. Може би ще са наложи да викаме свеки /тя е пенсионер/ да гледа бебка и аз да се връщам на работа, че да влизат повечко парички в къщи. Ама на мен не ми се ще много, защото тя много се панира и притеснява като трябва да гледа Руми, дори когато и аз съм покрай нея, та си представям какво ще е ако я оставим сама с бебка за през деня.
Всичко ще се оправи, имаш нашата подкрепа 
, и приятелки имам доста, които работят и обсъждаме понякога промените но не е същото. А след 01.01.07 какво ще става не знам- очакват се изцяло обновени закони.

.
.
. Ние с Камбанска сме от една партия. Докато мога ще си гледам дечицата у дома и никой не може да ме накара да ги оставя при някой друг за да ги гледа. Слава Богу работата ми позволява да работя от вкъщи и съм супер щастлива от това. Контакти не ми липсават въобще, защото все намирам с кого да се видя и да си побъбрим когато имам нужда от това. Колкото до въпроса за финансите, ами ние за сега се справяме някак. Общо взето на магия май, но важното е че нищо не ни липсва. Е, не ходим всяка вечер по заведения да вечеряме, не си купуваме куп дрехи всеки сезон, гардероба ни е от първата световна война
, но и това ще стане скоро мъжо здравата работи по този въпрос. Пък моята работа е на моменти, ето сега правя един сайт за един познат и след месец ще имам още един да правя. После може и няколко месеца нищо да няма, но като има се старая да не я изпускам. На този етап това,което не можем да си позволим със сигурност е да изплащаме голям кредит за жилище и незнам колко време ще я караме на квартира, ама здраве да е да работим ще се справим някак.

- сега го отучвам от носенето на ръце, че то от много баби понякога вдигам ръце
а Вики ходи вече на ясла 

Радвам се че сте на родна земя ., че сте се климатизирали и щом имате нет ще чакаме да пишеш повече!
и да пием по кафе.Може и виртуално на лични 

Пожелавам да е първата опция - наспала се! 
най-после!
вместо да