Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 693
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Здравейте юнски мами! Аз най-сетне намерих малко време да попиша ...., че от юни не съм писала ...  Embarassed . Та така ... ние сме добре,  гледаме да използваме всяка минутка хубаво време да сме на разходка (и сега я чакам да се събуди и да хукваме отново). Вчера за първи път и дадох да опита пюре от моркови и май и хареса (ще я видим тази работа днес като и дам отново). Иначе сме на кърма и честно казано не знам ...но много се обърках вече от всички тия схеми на захранване ...засега ще и давам след кърмене по малко, за да я запознавам с различните вкусове ....пък за заместването на хранене ...и аз не знам кога ще стане .... Гледам че публикувате снимки със смешни физиономии ...та да се запишем и ние ....
и още една по-прясна ....
а ето и една нормална ...  Laughing

Хайде спирам, че май попрекалих .... Embarassed

# 31
  • Варна
Здравейте сладурки!!!
Получих официално предупреждениеот варненски мами да се разписвам по-често и гледам да се поправя, въпреки че тук е малко по-трудно Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Страхотна тема сте отворили за смешни физиономии на сладките бебоци. Умирам си от смях и се кефя максимално. Тук в Асеновград бабите и дядовците разлигавиха Дари - от носене на ръце се оляха. Но какво да се прави помоща е ценна.
Добре дошла на Дидолинка на родна земя. Споделям мнението, че тук си е най-хубаво.
Таталина на теб пожелавам всичко да е наред и да се радваш на малкото съкровище без притеснения.
Момичета искам да ви питам как спят бебоците. Защото откак сме сменили града, Дари вечер спи много малко. Абе какво малко - през 2 часа се будим. Като се започне от 12, после в 2, 4 и така до сутринта. незнам какво да мисля. А във Варна си спинкаше цяла нощ от 21ч. до 6ч. сутринта. Липсва ми това време и се надявам скоро нещата пак да се нормализират.
Айде приятен ден на всички от нас!
Целувки!

# 32
Здравейте и от нас с Ивчо, който е самообслужва с млякото в момента/тия дни ще ви покажа как сме се усъвършенствали с това занимание пред компа/.
За разлигавянето-и на мен като беше малък Сами,ми разправяха ,че съм го правила себичен и неконтактетн/това свекитата,но никой не взимаше впредвид факта,че първо още като влезехме у тях и детето се ошошкваше,щото апартамента им е наблъскан и накичен като циганска каручка...пък и като наскачаха да го мачкат...а то хайванчето цял ден свикнало само с мама..../но като поотрасна се видя,че е било просто етап от развитието му,а не нарочно направено от мен....
За работата-аз вече няколко пъти казвам,че няма нещо което да ме накара да си оставя децата и да се правя на "работна",но това е в резултата и от ЕГНто и от дългото им чакане/щото след всичките ми спонтанни аборти  разбрах,че има по важни неща от парите и кариерата/.А и мисля,че вече достатъчно съм поработила/от 18 годишна съм блъскала като идиот и мисл,че това което съм успяла да направя не е никака малко...пък знам ли,може критериите ми да са занижени newsm78/Отделен въпрос ,е че най-вероятно като поотраснат дечковците ще трябва да си мисля какво да правя,че в момента нямам и идея/нали съм на фиктивен договор за да взимам майчинство... Confused/Но сигурно пак ще се впусна в търговията/че  за  това имам базата,опита и познанията..../.......С парите-изобщо не мога да кажа,че се оправяме,но при нас просто периода е такъв...но още от Сами свикнахме да сме малко по пестеливи и да сиправим сметката/основно аз,че мъжо е от клуба на широките пръсти/,особенно пък и като на няколко пъти татито оставаше без работа....но да са живи и здрави и моите родители,че доста помагат,пък и бизнеса преди ни беше общ и имама дялове....но въпреки това предпочитам да се оправяме основно със собствени сили и да имамае нещо настрана..........
Дидолинка-липсваше ми мила.....пиши повечко, и само да те питам-вие за постоянно ли оставате илби просто ще погостувате...Иначе ние на заведения ходим, и на купони разни,но гледаме да не е много запушено,щото тука е така-пуши се навсякъде/вкл. и моя мъж пуши като издънен/
Момичета,довечера ще ви пиша повече,че сега компанията ни чака за разходки,пък и без това окъсняхме....но имах една гостенка дето хич не се сети да си ходи....

# 33
Ехооо...много приятно ми стана, че не сме забравени  Hug Hug Hug

Камбанке  Heart Eyes  bouquet .... за сега не мисля за връщане у Канадско, че да видим - дано МирО успее да си намери добра работа Hug  Praynig а след това и аз Wink
За работаата - макар, че вече почти 3г не работя - не ми е писнало от това да си гледам децата, като пораснат няма къде да ходя - цял живот работа ме чака Wink Искам да си ги погледам повечко Peace
...и мерси за отговора за заведенията - знаех си, че с теб ще се разберем Mr. Green
А я кажи какво даваш на малкия за зъбчета - аз давам само Калпол и за сега върши работа, а да мажа и с едно гелче и друго да попитам - събуждат ли се през нощта бебоците ви?

ЛЕк следобед - ние излизаме малко на двора да хване витамин Д детето Heart Eyes

А някой знае ли какво става с Мишел newsm78

# 34
Здравейте мили майчета от Родна земя Hug

welcome Доста честичко се сещах за вас и се питах как е минало преместването. Много се радвам , че всичко е наред и стискам палци да е още по-наред   bouquet.

# 35
 newsm51 на Пепитка за темичката!

# 36
  • Велико Търново
Най-накрая и аз да се разпиша в новата темичка.Отново е превъзходна!Благодарности на Пепита и Ади!С пожелание само с хубави неща да я запълним!

Честита месечинка на Мира,Миа,Виктор и Виктор!Да растат здрави и щастливи деца!  bigdance2  ura  costumed034

Дидолинка,добре си дошла на родна земя.Хей,сега ще се разписваш честичко,че много ни липсваше. Hug

Таталинка,приеми моята виртуална подкрепа.Сигурна съм,че скоро всичко ще е наред с Ени.

Вили,я им тегли една благословия на всички,които отстрани много знаят и разбират в т.ч включвам и съпруга ти.На тази тема мога цял роман да напиша.Моя като вземе много да разбира от Божа го пускам да завърта и като се освести и млъква.Камо ли свекър или свекърва да ми кажат кога и на какво уча детето,ще съжалят завинаги,ама аз,съм много люта и не си оставям магарето в калта Twisted Evil.Относно финансите,ами ние се оправяме,защото живеем с собствено жилище и мъжа ми е на висока длъжност,а сега като стане съдия,дай Боже да живеем още по-спокойно.

Дидолинка,за заведенията ходим редовно с Божа,по простата причина,че още не мога да намеря бавачка.Днес например пихме кафе в МОЛ-а с една др.мама където пуши и бяхме в кафето където е за пушачи.Стигнах до извода,че не мога да я опазя от всичко,но то не е и необходимо.То не беше късно захранване,то не беше изключително кърмене,то не бяха най-скъпи мазила,то не беше четене алергени,болести,ваксини,ама ми дойде до гуша.То параноичка станах,ама до тук Mr. Green.Вече по -ларж Peace

До колкото знам Мишел е много заета покрай двете бебки и работа и няма време за форума.Това го четох последно преди около месец.

Ох,пак изписах света с глупости,ама край  Embarassed.Желая ви хубава вечер и спокойна нощ! Hug

# 37
  • София
Здравейте, момичета!

И ние с Ени досега събирахме витамин Д, но на терасата. Времето е страхотно и ви поздравявам с нежните есенни лъчи! Дано повече дни да им се радваме!

Дидолинка, радвам се, че си сред нас отново и да пишеш по-често, ей!
За заведенията - когато беше топло с Ени и таткото сме ходили на пица, но отвън. А сега не мисля да излизаме с нея, защото и аз самата не понасям задимени места.
За съня - Ени беше започнала да се буди нощем, когато установих че папането не й стига. Откакто й додавам АМ вечер, си спи по цяла нощ. Бебчовците си растат и нуждите им от папу също се увеличават.

Ирра, ама много готина твоята мома небесноока! Пу, пу!  Simple Smile

Вили, много забавен постинг Wink Харесва ми да "облазваш" така форума  Joy

Скоро писах на лични на Мишел и тя каза, че няма време за форума, но понякога ни хвърля по едно око. Стискам палци всичко при нея да се подреди благополучно!

Една голяма прегръдка за всички, благодаря ви, момичета!   bouquet

# 38
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка-страхотна както винаги!Благодарности на Пепита и Ади    bouquet,
Таталина,няма страшно-това е нещо индивидуално за всяко бебе  Hug
Аз днес водих Марти на консултация и се оказа,че е качил само 300гр-т.е. сега е 7.300 кг и 69 см-направо манекен  Laughing
Иначе на мен социалните контакти никак не ми липсват,даже са ми в повече Laughing И за това завиждам(благородно де  Simple Smile) на всички майчета,които по цял ден са с бебоците си и имат възможността да им се радват.Ама както се казва,кой каквото няма това иска!А колкото до парите,засега се справяме-поне квартира не плащаме и сме си отделно.Но пък всички много ни помагат.Е,сега не си купувам ботуши за 130 лв или всеки ден някое парцалче,но важното е,че не се лишаваме от най-необходимите неща и сме щастливи.Май се поувлякох Embarassed
Ох отивам да чета за изпит другата седмица,че ако не го взема-лошо Simple Smile
Желая на всички мами спокойна нощ,а за бебоците  Kiss

# 39
ДиДОлиНКа ДявОЛИнка, здравей и добре дошла! Сетих се за теб и се  поразрових преди дни и те открих. Гледам, Вики е имал тия дни РД. По този повод, да ви е жив и здрав и много, много да ви радва  Simple Smile  smile3501 newsm59
 Да в БГ рядко има заведения в които не се пуши и аз категорично не стъпвам там със Стефи. При тая хубава есен все още можем да си позволим и на вън да седнем.
Кокомама, ще се радвам много да се видим, ще пиша на лични Simple Smile
Стефи вече подава ръчички, дядо му го е научил:) А мен като ме види направо се целия се изстласква. Толкова е хубаво... newsm76 Two Hearts Heart Eyes
От днес сме на памперс четворка Simple Smile
Относно съня нощем- спим спокойно, но се кърмим на често, през три часа.
  лека и спокойна вечер и сладки сънища bouquet

# 40
Ох най-после и аз да мога да се впиша в новата тема.
Благодарности на Пепита!
При нас времето днес беше супер и ние цял ден бяхме навън и ние да събираме вит.Д,че и без това не пием Вигантола.Инъче нищо друго интересно около нас.
Таталинка Hug няма да се даваш на черни мисли вярвам,че всичко ще бъде наред.Днес сестра ми беше на консулт. и малкия и той не е качил нито грам за последния месец  Thinking
Честити месечинки на празнуващите бебоци!
 welcome bg Дидолинке!
Сиска Peace и аз май съм на това мнение,колкото повече ги пазиш то повече ти се струпва
Ади много добра идея за снимките  Peaceи аз ще се включа след малко

# 41
ЗДРАВЕЙТЕ В НОВАТА ТЕМИЧКА   bouquet
ПЕПИТКА Peace
И АДИ Peace
Всички бебоци са големи сладури с тези смешни физиономии!пу-пу
Таталинка,как мила разбра че Ени има някакъв проблем с движенията newsm78 защото моята бебка също не се обръща,ама аз не мисля че е задължително за всяко бебе,а баткото ни също не изпъкваше с особени постижения в тази област.?
Ние днес подобаващо се разходихме и се видяхме с бебе Крис и мама Ани,и утре пак ако е хубаво времето.
а сега да ви почерпя че днес нашия тати има рожден ден и макар че е надалече ние му изпращаме хилияди целувки Heart Eyes  party023 Wine Glass cheers  food002

# 42
Нинани newsm59 на вашия татко!
Ето я и нашата смешна физиономия:

# 43
  • София
ninani, честит прзник на вашия татко! Да ви обича и слуша много!
Проблемът го открихме в следствие на ненаддаването. Рових се из нета, четох, писах на Хедра (от кърмаческия) и с общи усилия стигнахме до тук. Започвахме да търсим причината за малкото наддаване и постепенно изключвахме разни варианти и така. Червената лампа ми светна, когато при сравнение с връсниците на Ени виждах какво правят те и какво тя все още не прави. Отидохме на физиотерапевт и след едночасов преглед (диагностика чрез комплекс упражниния) се установи къде има проблем. Хубавото е, че с физиотерапия и терапия чрез магнитно поле нещата ще се оправят. Simple Smile
Ако имаш някакви притеснения най-добре обърни внимание на педиатъра - да разгледа бебка по-подробно.

# 44
ДОбър вечер от мен  Hug
Искам пак да благодаря за милите думи и на всички ви, че ме споменавате   bouquet
(Днес благодаря за 3-ти път - вече си чакам Оскара Mr. Green )Бях си помислила, че не правя на никого впечатление и за това доста време само четях и не пишех  Tired

Нинани, честит ви празник  Party да ви е жив и здрав татито и да ви донесе много подаръци  Wink
...и нашия тати днес замина за Канада и ми е много  Sad Cry НЕ си спомням за 11г да сме се разделяли на такова разстояние и Бог знае за колко време Tired ...ама да сме живи и здрави.

Момичета, искам да попитам (за кой ли път) има ли някой бебок, който да е само на кърма за да ми кажете, как сте през нощта...

Лека и спокойна вечер пожелавам на всички ви
Моите малки мъже спят - с другия сега говорихме близо час и той чака гости, а аз отивам под завивките да гледам някое филмче...

Ударете на малките по една бузка и им се наслаждавайте Heart Eyes
Няма по-хубаво нещо на този свят от спящо дете Peace

Общи условия

Активация на акаунт