Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 717
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Ето и от нас една леко смешна физиономийка

Лека нощ и сладки сънища  Hug

# 16
  • София
Здравейте, момичета!

При нас положението се задълбочи откъм проблеми, но важното е, че разбрахме какво точно й има на малката ми принцеса и сега започваме да действаме по отстраняване на "повредите". Ще трябва да ходим поне месец на физиотерапия и магнитотерапия. Налага се, защото Ени не прави всички нужни движения за възрастта си - не се обръща, главата си я държи стабилно, но в някои положения бързо се уморява и т.н. Увериха ме, че с терапията бебка ще навакса с тези умения.
Другият проблем е с някакви гадинки (коки) в урината на Ени, заради което най-вероятно ще се наложи да пие антибиотик. Доста съм притеснена, но вътрешно съм убедена, че нещата ще се нормализират постепенно. А и мъжът ми много ми помага с оптимизма и увереността си, че мишенцето ни ще се оправи бързо.

Вили, разбирам те как се чувстваш, но то е може би защото сега разходките са по-малко и това те лишава от контакти извън къщи. След време пък, като тръгнеш на работа сигурно ще си мечтаеш за времето прекарано у дома с Нана Wink
Аз пък хич и не искам да се връщам на работа, толкова ми беше напрегнато там, че сега съм щастлива, че не съм на работа. Надявам се да имам възможността да си гледам Ени поне до 2 годинки. Аз също съм твърдо против детегледачките и ако мама не може да я гледа, ще се наложи аз да си я гледам.

Диди, стискам палци "екскурзиите" от доктор на доктор да дадат положителен ефект и скоро бебка да е добре!  Praynig

Големи сладури виждам тук, пу, пу  Simple Smile

А за лека нощ ви пускам една сладка прозявка на мъничката ми джуджанка:

# 17
Ето и една смешна снимка от нас. Тук изглежда като пиян, а блузата му е цялата в лиги  Grinning

# 18
Добра вечер и от мен-вече със свободни ръце,та даже и с двете мога да пиша...ама няма начин,като съм самичка/татито ни е в командировка/
Таталинка,вярвам,че всичко ще се нареди при вас и се моля  да нямате повече проблеми Praynig,...пък и съм сигурна,че ще се справите и с това изпитание-вие сте "мъжки момичета"/и двенките/..изпращам ви и виртуални прегръдки и целувки..... Hug Hug Hug
Вили!,така мислиш сега-гарантирам ти ,че още малко и така ще ти хареса да си общуваш с Нана,че няма и да си помислиш за работа/като почне да се появява и обратната връзка.... Wink/,макар,че то зависи и каква ти е била работата...но аз лично и президент не ставам-искам си при дечковците,пък Crossing Arms......
Муцунките на всички бебчовци са страхотни,браво на Ади за идеята...но искам още....пък обещавам и аз да ви покажа още от Ивчо,че той и без това като види фотоапарата и почва да се припулва насреща му....Корнелия,аз в майсторенето на очите много участие нямам,пък явно и в косите....мой патент са нослетата-едни такива вирнати и любопитни,дето вси си врат навсякъде Mr. Green,....за "нощните птици",аз съм от тях,щото през деня трудно мога да напиша нещо що годе граматически правилно и смислено..........пък и аз все чакам пералнята,че нямаме налягане и пера основно вечер/пък и на нощна тарифа Sick/
Е,май пералнята се извъртя...да отивам да простирам и да зареждам следващата...пък на вас-Лека нощ и сладки сънища bowuu

# 19
  • София
Здравейте и от нас. Да ни е честита новата темичка (както винаги виновниците са перфектни  Mr. Green). Ей да ви кажа, че се спуках от смях с тези смешни муцунки . Лека нощ от нас.

# 20
Добро утро от нас!
Таталинка разбира се че всичко ще се оправи след известен брой процедури и за съжаление лекарства , но по-важното е че проблемът е открит и се действа по отстраняването му.Това че си притеснена е разбираемо , но всичко ще мине много бързо newsm10 .И аз виртуално те прегръщам! Hug
Камбанска може и да си права за това че общуването ми с детенце ще стане истински пълноценно когато получа обратната връзка , но за жалост все още ми е адски трудно , защото това , което знае да прави това дете е предимно да крещи , да почервенява от рев , да е в ръцете ми нон-стоп и където и да излезем аз да съм все притеснена защото събираме погледите на околните . #CrazyНай- "хубавото" от всичко е че се оказа че аз съм виновна за всичко това , аз съм я била направила такава пикла и лигла според баща и , според свекърва ми пък реве от хората , щото не общува с никого едва ли не е подивяло това дете #Cussing outЗнам че са глупости всичките тези неща  , но ми идват в повече Crossing Arms
Иначе професията ми е счетоводител и не е от най-мечтаните от към спокойствие  smile3507 ДДс-та , данъчни проверки , приключване на сметки , каса , банка , сортиране и подреждане на документи и постоянно променящи се закони , които от дома няма как да следя.Ако остана 2 години  у дома ще съм толкова слаба на пазара на труда заради всичко това , че ме пишете безработна cryДори и да имам възможност някога да си гледам детето май няма да мога smile3518 ама знам ли - животът е толкова шарен newsm47
Извинете ме за отплесването Embarassed
Искам да попитам стоящите си у дома мамита - оправяте ли се финансово .Ние все още да , но е трудно.Знаете - сметки , наеми и т.н.
Ако въпросът ми е много личен сори - не отговаряйте Stop

# 21
  • Варна
Добро утро, мамита!
Tatalina, наистина е неприяно всичко това при вас, но важното е, че всичко ще се оправи. Стискам палци да е по-бързо и ти да си по-спокойна Hug
Вили1, не ги слушай какво ти говорят. И според моя мъж аз съм научила Хрис на ръце, но не и майка му и баща му, които като се приберат от работа бързат да го вземат, а аз цял ден го тормозих детето и го оставях в кошарата да си плаче, за да го отвикна. Сега се отказах, защото е безсмислено аз да го тормозя(да се изнервя и плаче), а те да ми развалят дисциплината като се приберат. Хрис също има малко соц. контакти и като отида на гости някъде с него или някой дойде, той се къса от рев и аз незнам как да оправя положението. Заради свекърите приятелите не искат да ни идват на гости, защото не сме сами и нищо не можем да си кажем без някой да се намеси в разговора. Е това дете как да свикне с други хора?
За въпроса със средствата:не мога да отрека, че много ни помагат свекърите. Плащат сметките, пазарят, помагат със средства за детето, но аз предпочитам да се справяме сами и далеч от тях
Съжалявам за дългия пост. Целуффки и много слънчев ден от нас. Ние към 10.30 се сдухваме на разходка, че времето във Варна е направо пролетно  love001

# 22
 Добро утро и от нас!
Вили1, ние сме били колежки  Simple Smile Simple Smile Simple Smile и аз съм счети и притесненията относно това как ще се върнем отново в счетоводната материя са доста основателни, но съм сигурна, че макар и да ни е трудно ще се справим когато му дойде времето за връщане на работа Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Иначе колкото до парите - при нас определено доходите ни се оказват недостатъчни от както се е появила бебка, пък и нали аз съм само на майчинство. За сега спасяваме положението със спестявания от преди това, но те са на привършване вече и на ми се мисли зимата как ще се оправяме и с отоплението, направо ще е ужас. Може би ще са наложи да викаме свеки /тя е пенсионер/ да гледа бебка  и аз да се връщам на работа, че да влизат повечко парички в къщи. Ама на мен не ми се ще много, защото тя много се панира и притеснява като трябва да гледа Руми, дори когато и аз съм покрай нея, та си представям какво ще е ако я оставим сама с бебка за през деня.
Пожелавам ви приятен ден изпълнен с много бебешки усмивки!

# 23
  • София
Ето малко смешни физиономии и от нас:

# 24
  • Варна
ТаталинкаHug Всичко ще се оправи, имаш нашата подкрепа  Heart Eyes

Вили, Диди пишете  ме и мен от гилдията. Въпреки, че последната ми работа беше насочена повече към финансите, това си ми е професията. Аз се опитвам когато имам време да чета  smile3529, и приятелки имам доста, които работят и обсъждаме понякога промените но не е същото. А след 01.01.07 какво ще става не знам- очакват се изцяло обновени закони.

Ето я и нашата смешна снимка -ядем пюре от сливи, но изглежда като вампирче

# 25
Таталина,вярвам , че всичко ще бъде на ред!  Hug Hug Hug
Вили, Агнеша, какви са тия социални контакти при пет месечни бебета, при положение, че се заглеждат едва от месец??? Не това няма никакво значение, на този етап им е достатъчна само разходката на вън, запознаване с дървета, кучета, котки или какво и да срещнете по пътя към парка, магазина и т.н. Вчера бяхме половин час с мъжа ми и беб в БИЛА. Стеф разглежда рафтовете, хората и т.н. Седнахме в парка, мина едно куче и бе толкова впечатлен. Забелязала съм, че като се вкисне в стаята, започвам разходка в другите стаи, разглеждаме. Аз му говоря постоянно с различен тон. И без това у до няма с кой дума да обеля, но по принцип е важно да им се говори. Но истината, че всяко дете има различен темперамент. Наистина децата се раждат с характер. Естествено ние по някъкъв начин го домоделираме и ги възпитаваме най-вече. Четох някъде, че много деца като се събудят търсят веднага близките, крещят, активни са. Стефи като се събуди се вторачва в полюлея и така може да откара половин час. Често като се събудя и надзърна в леглото, той си зяпа кротко. А по време на бремеността, бях много нервна, напрегната. Не  е вярно , че спокойната бременнст, предполага спокойно бебче.
При мен се получава чудесно, защото лятото възнаграждението ми е много голямо, работя половин година и останала, т.е. зимата съм у дома, за да се грижа за Стефи, а и децата боледуват главно този период. Да сме живи и здрави и всичко да е на ред, но от другото лято бланираме втори Беб:) Така паузата ще бъде на едно, а и няма да губя тренинг. Освен това не съм на 20-25 за да чакам дълго. А и най-вече считам , че най-добрия приятел в живота е брат или сестра. Не знам какво щях да правя без сестра ми.
Леле увлякох се.
Страхотна идея за снимките АДИ и не вероятни муцункки на всички бебоци
слънчев ден

# 26
  • на брега на Дунав
Добър ден и от нас. Ей, страхотни муцунки правят тези малките. Тинтири Минтири ама вие  с втората снимка ме хвърлихте в оркестъра. Бебо ми прилича на развилнял се професор по математика. Голяма смешка е  Joy.
Таталина с теб сме миличка. Всичко ще се оправи със сигурност при вас. Много целувки на сладката Ени   love001.
Вили1 ти просто имаш нужда от малко разнообразие за няколко часа и ще видиш как ще гледаш на нещата по различен начин.  Peace. Ние с Камбанска сме от една партия. Докато мога ще си гледам дечицата у дома и никой не може да ме накара да ги оставя при някой друг за да ги гледа. Слава Богу работата ми позволява да работя от вкъщи и съм супер щастлива от това. Контакти не ми липсават въобще, защото все намирам с кого да се видя и да си побъбрим когато имам нужда от това. Колкото до въпроса за финансите, ами ние за сега се справяме някак. Общо взето на магия май, но важното е че нищо не ни липсва. Е, не ходим всяка вечер по заведения да вечеряме, не си купуваме куп дрехи всеки сезон, гардероба ни е от първата световна война Mr. Green, само децата често намазват с по нещо новичко ама не мога да се оплача. Има по-важни неща от това.  При нас основните доходи са от клиниката на мъжо, а тя е толкова пресничка милата, че не се е развихрила още  Joy, но и това ще стане скоро мъжо здравата работи по този въпрос. Пък моята работа е на моменти, ето сега правя един сайт за един познат и след месец ще имам още един да правя. После може и няколко месеца нищо да няма, но като има се старая да не я изпускам. На този етап това,което не можем да си позволим със сигурност е да изплащаме голям кредит за жилище и незнам колко време ще я караме на квартира, ама здраве да е да работим ще се справим някак.
Това е от нас за сега, че мислим да излезем малко на разходка. Лек ден ви желая   bouquet

# 27
Здравейте мили майчета от Родна земя Hug

При нас всичко е наред - вече мога да кажа, че сме се климатизирали, а и си имаме нет Wink
Миши си папка само кърмица, ама нещо не му достига никак и се чудя с какво да започна захранването - с пюре или каша.Вики го захраних на 6м точно с зеленчуково пюре от сладък картоф и много му хареса.
Иначе през почти два часа яде, през нощта поне 2-3 пъти се събужда да хапва, а и зъбки го мъчат Tired - сега го отучвам от носенето на ръце, че то от много баби понякога вдигам ръце Mr. Green Сега се гледаме двамцата само - татито замина днес за Канада  Cry а Вики ходи вече на ясла Sick
Иначе при мама и тати си е най-хубаво Peace

Ние привикваме вече в обстановката - тук при помощниците е добре, макар, че отново на моменти  лудвам Crazy

Много са сладки малките мушмурчета на снимките - да са ни живи и здрави

ТаталинКа, много целувки на Ени и да знаеш, че всичко ще се оправи  Hug

Целувки от нас и приятна разходка на всички  bouquet

П.С. Момичета, искам да ви попитам ходите ли по заведения с малките - то тук навсякъде се пуши и как да го заведа детенце.Вчера с моята дружка ходихме - там поне не бе опушено, той бе на земята до колоната и си спеше под силната музика Joy

# 28
Здравейте,
най-сърдечни пожелания за бързо справяне с проблема на Tatalina, ами то и ние не можем още да се обръщаме, но май е защото ни тежи дупето и сме по-закръглени. И на мен честно казано ми липсват социалните контакти, но заради малкото съкровище ще го преживея. А пък и ние искаме още едно бебенце да си направим идващото лято може би.
Mari-Anna чак сега виждам че си от Бургас, аз всяка седмица поне по веднъж идвам.Днес ще идвам след обяд до Бургас,дори ще взема и Калоян.Някой път когато е хубаво времето може да се видим ако желаеш.
Поздрави на всички и приятна разходка,че навън е чудесно поне при нас

# 29
ДиДОлиНКа ДявОЛИнка добре дошла отново при нас  newsm53Радвам се че сте на родна земя ., че сте се климатизирали и щом имате нет ще чакаме да пишеш повече!
На колежките ми Анита_ и Диди искам да кажа че може да си спретнем счети среща , в която да наплюем едно хубаво управниците за тези промени нон-стоп в законите  Rage и да пием по кафе.Може и виртуално на лични newsm62
Анита вие пък сте с количка като нашата - Пуки на Чиполино , нали и цветът е същия 1stroller
Mari-Anna знам че това със социалните контакти е от глупост нагоре , но вече ще започна не да си трая ами такива неприлични думи да използвам , че може и да се срамувам от себе си после , защото въпреки че съм възпитана да съм тактична и тиха понякога и на мен ми прелива вече. #Cussing out
Тинтири-Минтири как си със съня -успяваш ли да се наспиш или още си грогясала  smile3507Пожелавам да е първата опция - наспала се! newsm10
agne6a с това научаване на ръце не до гуша ами не знам докъде ми е дошло.За твоя мъж не знам , но моя ако продължи с неоснователните си забележки  fightнай-после!
Днес досадно облазих форума!Ще ме прощавате.Нана спи и аз социално контактувам kaffeetrmker_2  typeuuвместо да  newsm75 1dishes 1ironing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт