Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 701
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ninani, искам само да те предупредя, че оризовата каша на Хип е доста безвкусна. Ени изобщо не я хареса и се наложи да подаря кутията на една съседка.

Веселушка, щом бебка не харесва сокчета още по-добре. То си знае детето. И аз съм фен на банановата каша, но още не знам дали и Ени ще я харесва. Засега пюрето от банан го папа с кеф.
Ние сме на 5 хранения, а до преди една седмица бяхме на 6. Не се тревожи толкова колко ще са на брой – Лери сама си показва от колко има нужда.

Мимик, много сладка твоята мома, ама не е ли опасно с тая метална лъжица  newsm78

За мамите, които се притесняват, че бебковците не си лапат още крачетата, да кажа, че било нормално. Питах нашата рехабилитаторка и тя каза, че е рано. Така че, споко!

# 271
Леле,аз докато намеря време да ви пиша,то темата ще свърши smile3555 ама поне успях да ви прочета и искрено се забавлявах-особено с пожеланията на valkiria  Joy Да не забравя да ти честитя рожденника-да е жив и здрав и много да ви радва и слуша   bouquet
Вили,честито зъбче и дано да се озъбите без проблемно  Laughing
korneliia_h ,страхотна торта  smile3501 Аз едно ядене не мога да сготвя като хората  Embarassed
kambanska само така.Поздравявам те за решението за 3-то бебче и стискам палци-трябва да има повече майки като теб   bouquet
26 малката е много сладка-как само гледа елхата  Laughing Това ме подсеща и аз да се захващам с коледната украса  Peace

# 272
Ами като гледам бебчовците на мамитата които ме успокоиха за обръщането сана 5 месеца и седмица - две, за сега ще се опитам да не се  притеснявам и даго отдавам наистина на темперамнт. Честно казано понякога едва го удържам, имам чувството че ще слезе и ще тръгне да ходи, така се криви и върти в мен. А на леглото самосе тръшка, ръмжи и реве, не иска да се обръща.
Днес се опитах да му натикам краката в ръцете,  Joy, но той предпочита да си играе с моите ръце. hahaha

Баничките ние с татито си ги папакаме между яденетата, не може да заместваме вечеря или обяд. А ако мине за закуска, можем да ометем двамата една тава. Laughing

Корнелия, не мога да ти стъпя на малкия пръст по сладкарство   chef, след като видях вкусната трота, така че не очаквай от мен идеи, мога само благородно да ти завиждам.  bouquet

# 273
Tatalina,аз се бях спряла на каша на Фризокрем,обаче няма само ориз а е ориз +царевица,а не ми се ще да започвам с 2 ЗЕЛЕНЧУКА.
А ти каква даде след това и не е ли рано за пюре от банан newsm78

# 274
  • Пловдив
Здравейет и от нас,

Съжалявам, че не мога да се включвам често, но съм много заета и почти нямам време за форума.
Включвам се да ви питам кое заглавие си избирате. няма да изброявам всичките, а ще посоча само подходящите... поне аз ги смятам за такива.

1. Есенен ветрец листата рони, ЮНЧЕ сладичко се смее и говори (adi_5)
2. Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКОТО буболече (Mucunka)
3. Зима скоро наближава - малко ЮНЧЕ мама, тате и близките роднини разпознава (Mari-Anna)

Приятна вечер от нас  Hug

# 275
Ей аз гласувам за   Есенен ветрец листата рони, ЮНЧЕ сладичко се смее и говори  Peace

# 276
ninani ,имат само царевица, и аз с нея започнах...пък и това не са зеленчуци..... Wink...Само да ти кажа,че оризовата на Милупа е толкова безвкусна,че аз я използвам за сгъстител на царевичната...а,скоро ще почна и на зеленчуковите пюрета да я слагам,та да я прекарам/пробвах и да я смесвам с тиква,ама ние ни нея,ни тиквата  харесахме,та накрая аз я дояждах Mr. Green.../Иначе и аз много ги харесвам баановите каши,но не купувам,щото ще взема да си я изям преди да стигне до детето....пък спокойно мога да ям и обща/не бебешка /храна...
Таталинка-и ние се храним с метална лъжица,нищо че имаме доста богата колекция от пластмасови,силиконови и други разни бебешки...но нали имаме зъби и ги гризем...а с металната не става номерас захващането със зъби,та все пак успяваме да се нахраним..А,ти банана как го даваш?
emsy,баницата вече се пече,макар че то и у нас  не се брои за ядене/а за закуска м/у храненията/,но нали казах,че имаме за дояждане,пък а сготвя нещо друго,а това пак е останало...Пък и вече информирах татито по телефона за менюто и сега предполагам,че ще подложи нещо по път за вкъщи...
Да си дам  моето гласче за:
2. Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКОТО буболече (Mucunka)

# 277
  • Варна
Здравейте!
Четох, четох...ама дечко се събуди и приключвам засега после ще се отчета
Само да почерпя послучай именния ми ден. Бих искала с нещо такова като на Корнелия, но уви и аз ъм скарана със сладките изделия(за правене, иначе си ги хапвам)
 beer beer2 cheers Drunk Wine Glass smile3546 Popcorn cook cook и за бебоците Misc Baby Bottle

# 278
Мили мами,
включвам се само да ви пусна един линк за повишаване на настроението. Специално се регистрирах в youtube.com за да ви го покажа. Доста е лошо качеството но иначе съм се смяла и аз с глас.
http://www.youtube.com/v/NuEiWtInCUs

# 279
  • София
Нинани, след неуспеха с оризовата каша продължих с плодови пюрета - ябълка, круша, а от два дни и банан. Чудех се доста за банана, но накрая се реших, сега следя за реакции и ако още един ден ака зелено ще го спра окончателно.
Камбанска, банана е пюре на Хип и го давам с пластмасова лъжичка, както и другите пюрета.
Агнеша, каквъв ден е днес, че съм пропуснала?! Честит ти празник - да си здрава и щастлива!

Аз гласувам за: Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече (Mucunka) (Само ЮНСКО да е без ТО накрая!)

# 280
  • Русе
Здравейте, Алекс е малко болен Sad ходихме при педито, обясних му (понеже не се случи да се изкашля точно тогава) как кашля Алекс, и той му изписа сиропче, ама като тръгвахме дребен се разкашля и като го чу каква страшна кашлица извади, му изписа и антибиотик Sad Иначе ми беше казал да не бързам с антибиотици и т.н, но явно му е много лоша кашлицата, щом каза да почва веднага Sad той педито ни по принцип не бърза да тъпче с антибиотици, затова се притесних Sad явно има нужда Sad И е хремав на всичкото отгоре. Гадост  Cry Та така...

И да си дам и аз моя глас за Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече

# 281
Deb дано Алекс се оправи бързо  Peace А вие при кой педиатър ходите-Калинов? newsm78
 agne6a ,Честит имен ден! Да си жива и здрава и само успехи за напред   bouquet

# 282
Веселушка , много са готини бебоците от линка , който си дала! Laughing
Агнеша Честит празник ! Grinning И аз не знам какъв ден е днес  EmbarassedДа ме прощавате , но не ми е известно
Честит рожденик и на Валкириа !  Grinning
ninani а аз давам тази каша на фризокрем смело и безотговорно ...е не съм си и помислила че като са два продукта нещо ще стане .Честна дума.То дивотината като нищо не ще да яде ме вкарва не в размисли , ами в пазаруване на това дето се харесвало на много други бебета, та да видим дано се хареса и на нас Wink
kambanska   и аз напоследък нещо не минавам без баница .Какво ми се е отворил апетит за туй нещо не знам..е то ще си ми проличи де  Mr. Green
Благодаря на всички , който ми честитиха първото зъбче на Нана то докато го установя първото и второ е почнало да избива  Embarassed това дете определено нещо не е случило на майка  newsm78
Купихме памперс 4-ка .Малко като пояс и седи , ама и отива. Mr. GreenЕ какво сега ще и стане след известно време голяма работа нека да му е топло на кръстчето на детето Embarassed
В момента ми е в скута и заедно ви пожелаваме приятна вечер.Тя Нана нещо #еееее# вика ама не мога да ви го преведа , защото съм забравила бебешки. Grinning
Вече реве - това знам какво значи .... Wink

# 283

selia, взела си 2 съвсем различни пюрета. Едното е моркови и картофи (само с вода), а другото е картофи и моркови
  Joy Joy Joy

Смешно ама е така Simple Smile Първото е пюре от моркови с малко картофи, а второто е пюре от картофи, с малко моркови (и други неща...)  smile3503
Тъй де, разбрах аз, ама все пак ... много смешно звучи.

# 284
Деб сега видях поста ти - дано Алекс бързо да оздравява. Praynig
И аз давам гласа си за -Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт