Дидолинко, само с прегръдка ли ще се отчетеш, мила... а къде остана обещаното парче вкуснотийка... ай стига само Корнелия се фука с кулинарни изкушения

Обещаното си е обещано
да видим кога ще дойда към Софето и да те почерпя - най-сериозно го казвам
ЕнюШката е голяма сладуранка, особено с муцунката 
Валкирия, честит ти рожденник - да ви е жив и здрав и много късмет му пожелавам

Вили, честито ви зъбче

Корни, чакам и на мен обяснение и да спретна една такава за Коледа или Нова Година
Целувки
а тази лентичка купувала ли си я?26, много сте сладки и аз в края на седмицата започвам с украсата

Камбанке, пожелавам ти едно сладко, малко и усмихнато момиченце

Нали с теб двете се бяхме размечтали по едно време за панделки, ама на....не стана
Е, аз се отказвам за сега от опитите за розовко, за по натам не знам 
Но на вас ПОЖЕЛАВАМ ВИ ГО ОТ СЪРЦЕ

Емси, хайде сподели нещо вкусно за нас

Лек и усмихнат ден момичета

!

,така,че вече категорично отказвам да мисля на тая тема,щото не си представям да почна да отлепвам етикетите в магазините,най-много да ям бой от някоя по-нервна продавачка....Пък и като гледам,Ивчо определено предпочита приготвените от мен,пред Хип-ските,което може само да ме радва.....от чисто икономическа гледна точка...

как може да слагат такива неща вътре

не, отказа да го пие. Правих и ново мляко а мама имаше за закуска бананов шейк.
, че колко време има до вечеря пък аз с тоя предменстр. синдром само за ядене мисля .

, я дайте тука някоя интересна рецепта , че систъра иска да направя тортичка за племенника, който е рожденник следващия месец. Приемам всякакви идейки, че искам разнообразие да има пък вие щом правиш такива чудеса няма начин да нямате нещо за мен - бързо, лесно вкусно