Пъстра есен вън жълтее,малко ЮНЧЕ с глас се смее

• 10 702
  • 293
  •   1
Отговори
# 255

Дидолинко, само с прегръдка ли ще се отчетеш, мила... а къде остана обещаното парче вкуснотийка... ай стига само Корнелия се фука с кулинарни изкушения  Flutter

Обещаното си е обещано  smile3503 да видим кога ще дойда към Софето и да те почерпя - най-сериозно го казвам Hug ЕнюШката е голяма сладуранка, особено с муцунката Heart Eyes

Валкирия, честит ти рожденник - да ви е жив и здрав и много късмет му пожелавам newsm59

Вили, честито ви зъбче  tooth

Корни, чакам и на мен обяснение и да спретна една такава за Коледа или Нова Година
Целувки Heart Eyes а тази лентичка купувала ли си я?

26, много сте сладки и аз в края на седмицата започвам с украсата Peace

Камбанке, пожелавам ти едно сладко, малко и усмихнато момиченце newsm56
Нали с теб двете се бяхме размечтали по едно време за панделки, ама на....не стана Sad  Е, аз се отказвам за сега от опитите за розовко, за по натам не знам Wink
Но на вас ПОЖЕЛАВАМ ВИ ГО ОТ СЪРЦЕ  Heart Eyes

Емси, хайде сподели нещо вкусно за нас  Wink

Лек и усмихнат ден момичета newsm51

# 256
....защото бебата категорично отказва да се храни от шише - или цица или лъжичка  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Не знам дали има други бебета, които да го правят този номер, защото нали уж от шишето им е по лесно, но тове при нас положението ...

Диди и при Миши е така  Wink не иска с шише. 4 броя различни сме купили, какви ли биберони и не иска и не иска ooooh!

# 257
  • София
Здравейте мамчета!
valkiria Честит ти Рожденник ! Да е жив и здрав и много да те обича и слуша Grinning!
Камбанска дано по-бързо Сами и Ивчо си имат малка принцеска Simple Smile
Emsy и нашия юнак не се обръща още,но пък иначе е доста енергичен.
Вили, честито зъбче на бебчо!
Ники от няколко дни е кисел сутрин и мрънка докато не заспи отново,но иначе ми е много послушен!

Целувки на бебчетата и на мамчетата!

# 258
  • Варна
бебата категорично отказва да се храни от шише - или цица или лъжичка  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Не знам дали има други бебета, които да го правят този номер, защото нали уж от шишето им е по лесно, но тове при нас положението - показва си характер девойката, на мама сладкото раче Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Диди, племенницата ми беше така и я хранеха от шише на Чико с накрайник лъжичка. За съжаление не можах да намеря картинката. Питай в някой магазин, много е удобно.

Аз съм бясна...приготвих багажа да ходим при майка ми да ни глези, натоварихме се в колата и се оказах със спукана гума...Отложи ми се разходката за утре.

# 259
Здравейте мами ибебета. Йоана сега спи и аз реших да се отбия за малко. Също д ВИ ПОКАЖА ДВЕ СНИМКИ. Да се похваля днес Йоана от сутринта е без памперс и още не се е напикала нито веднъж понеже вършим тая работа на гърне smile3521
Друго с което мога да се похваля е че открих защо започна да се буди в 6 сутринта, а не към осем-девет както досега...ами парното изсушава въздуха в стаята и тя от теова се будела, а не защото не и стига манджата. Другото с което ще ви се похваля е че от два дни сама пие от чаша с твърд накрайник а също се храни с мляко сама-жадуван за мен момент:о) Тая сутрин и дадох попара запърви път и Йоана беше очарована:о)
Ето сега и снимките

Това е засега Лек ден от мен Hug

# 260
Айде здравейте още веднъж днес.Ходих преди малко на пазар за пюрета понеже досега съм захранвала само със зеленчуково пюре, но сме го закучили до 4-5 зеленчука, че Моника май само тиква би яла.Та да ви кажа - купих пюрета на Сънвал - пащърнак, картофи и спанак и крехки градински зеленчуци - виждат ми се много хубави, не съдържат захар, сол, масло, сухо мляко и тем подобни прибавки /цената им е 1.90 лв. за 190 гр, и 1.15 - за 125 гр./, а също и на Гербер взех - Букет от зеленчуци - пак изчистени, взех ги че съдържат целина, те са за след 5 месец /влизаме в тази категория/ - цена 1.60 - за 130 гр.
А тъй като скоро ни предстои захранване с плодово пюре, кажете с какво да започна, че купих на Гербер от най-малките 80 гр. само круши и само сливи, както и на Хип ябълка?
mimik как го приема Йоанка гърнето? Не й ли е рано малко? Радва ли му се? Снимките са супер.
Вили и аз да ти честитя зъбчето.Ние сме с два, констатирани от педито, ама майка й нали е кьорчо та не ги е видяла, пък и тя сигнал не ми е дала.Ще го миеш ли туй зъбче, що ще правиш? Че аз й ги позатърквам с една бебешка четка за зъби и тя много й се кефи - сигурно щото я чеши.
Камбанска и аз се включвам в стискащите палци.

# 261
Здравейте и от мен...виждам поразбунила съм духовете с вчерашното изявление...но то  като  съм казала,че пробваме за сестричка,не значи,че веднага ще стане/че то и Ивчо го планирахме веднага след Сами,ама  трябваше да го почакаме-макар и неколкото баткото.../А,куража го имам,щото имам подкрепа отстрана на моите родители,дето казаха ,че ще помагат с каквото могат.......пък и са големи мераклии за внучка-че Ивчо се явява четвърти внук..А и аз от два дни съм луднала да раждам под вода....пък и като казах на татито,чеще е само 250лв и той каза -раждай.....
За пюретата-аз просто нямам думи...особенно след като преди малко дадох на Ивчо Хип/броколи с ориз/ и след като отидох да измия бурканчето ми направи впечетление,че българския етикет се отлепи и отдолу се подаде оригиналния на който има знак 5+,а на нашенския пишеше за даце над4 месеца!?!?!? newsm78,така,че вече категорично отказвам да мисля на тая тема,щото не си представям да почна да отлепвам етикетите в магазините,най-много да ям бой от някоя по-нервна продавачка....Пък и като гледам,Ивчо определено предпочита приготвените от мен,пред Хип-ските,което може само да ме радва.....от чисто икономическа гледна точка...
Мимик,абе не сте ли малки да се пробвате без памперс-да не се простудите,че и това става  в тоя сезон...но ти си знаеш....аз лично съм си решила,че няма да си давам зор да го махам скоро,че Сами го почнах отрано,но докато не почна да се осъзнава-ефекта беше нулев.
valkiria Честит ти Рожденник ! Да е жив и здрав и много да те обича и слуша ! само да попитам как се разбирате при тая взривоопасна зодиакална комбинация newsm78
Анитка,това за астралните близнаци беше образно казано,но по принцип става въпрос за хора родени при едно и също разположение на планетите...което е много рядко_/щото трлябва да са и в близък район/
.Ох,викат ме,и то настоятелно...като заспим пак ще се отчета.............

# 262
Голямо движение днес в темичката  bouquet
Ани,съжелявам за спуканата гума,много е гадно да се настроиш за нещо и накрая да не се получи,а ти защо не хвана едно такси и газ при мама newsm78 Ние с бебка си направихме една квартална разходка за час и половина преди да завали и сега тя сладко спинка и след малко отивам да се гушкам и аз Joy
Камбанска,присъединявам се към палцестискащите за да си направите момиченце,а ако искаш мога да ти дам и рецептата Peace
Честито зъбче на Нана,да е беличко и здравичко!  bouquetВалкирия ,честит ти рожденник,да е жив и здрав и да ви глези  с бебка  bouquet

А за тези пюрета ,за които говорите направо се  #Crazy как може да слагат такива неща вътре newsm78,аз смятам от другата седмица да започна да захранвам с оризова каша на Хип,пък да видим док какво ще каже на консултацията!
Айде да се тръшна малко а като се наспим пак ще се влкюча Heart Eyes

# 263
  • Русе

selia, взела си 2 съвсем различни пюрета. Едното е моркови и картофи (само с вода), а другото е картофи и моркови
  Joy Joy Joy

Смешно ама е така Simple Smile Първото е пюре от моркови с малко картофи, а второто е пюре от картофи, с малко моркови (и други неща...)  smile3503

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 14:28 от Deb

# 264
Емси, хайде сподели нещо вкусно за нас  Wink
...
Ами напоследък врътвам само баници - обикновенна сладка, тиквеник(баница с тиква и орехи) и щтрудел (баница с ябълки и орехи). Последното в момента се опитвам да го правя, но май целия ден на почивки ще рендосвам едни ябълчета, та до утре дано стане.   hahahaJoy

# 265
Здравейте мили мами,

как сте в този мрачен - поне в София - ден

Бебка в момента спинка и аз се възползвам от този рядък момент за да пиша.
Иначе ние режим на спане през деня нямаме, но слава Богу през нощта е друга работа. Вечер яде към 20.20 - 21.00 ч. и си ляга. Спи непробудно до 6, 7, а понякога и до 8 сутринта. Като се събуди и давам да папа и пак заспива до към 10, 10 и нещо. И мама е много доволна. Иначе през деня е ужас. Спи по 2-3 пъти за по максимум 40 мин. Понякога и за 10 се наспива и прес останалото време сме - от люлката на ръчички, оттам в столчето, после пак на ръчички и т.н и т.н.
За захранването geri_di аз захраних с оризова каша. 10 дена и давах по 1 до 2 лъжички на обедното хранене (мляко, после кашата и пак мляко) Приготвям я само с вода. Това с което ме учудва моята бебка обаче е, че оризовата каша я яде, пюре от моркови яде с кеф. Сокове обаче не ще да пие - нито от морков, нито от ябълка. Банановата каша не и хареса, а аз съм готова да убия за такава каша и то май яз ще си я ям. Днес реших да я излъжа и сложих една лъжичка от сухата каша направо в млякото и, и познайте -  Naughty не, отказа да го пие. Правих и ново мляко а мама имаше за закуска бананов шейк. Flutter
Освен това ние сме твърдо на 5 хранения и почва да ми се струва, че иска да ги направим 4. А, аз си мислех никога да не и ги правя 4, но на храненето в 10.30 отказва да яде вече 3-ти ден - не е гладна. Ще изчакам още няколко дни пък ще видим какво ще правим. Има ли някой на 4 хранения от вас?

Ох, поздвави от мен и до по-късно, че Лери се наспа.

P.S. Корнелия и аз обичам да правя сладкиши и торти и честно казано до днес си мислех, че ме бива. Не биваше така да подкопаваш вярата в собствените ми сили  Wink

# 266

selia, взела си 2 съвсем различни пюрета. Едното е моркови и картофи (само с вода), а другото е картофи и моркови
  Joy Joy Joy

Смешно ама е така Simple Smile Първото е пюре от моркови с малко картофи, а второто е пюре от картофи, с малко моркови (и други неща...)  smile3503

И сега какво  newsm78
И аз купих такова само с вода - ама за други съставки наистина не пише Naughty

КАмбанке - да ти кажа, че Вико хич не съм го носила.
Той си израсна в кошарата, кошчето и люлката - бе дете мечта, та аз за това се навих  по-бързичко на второ детенце Heart Eyes

Веселушка, не са ли малко храненията  newsm78 Ама като не иска малката пък - сигурно и стига Wink
Миши сигурно яде около10-12 пъти на ден, като през нощта са поне 3 #Crazy

# 267
  • на брега на Дунав
Емси тъкмо се чудя какво да врътна за довечера, че така ми е засвирил стомаха от сега, а ти с тия твойте щруделчета съвсем ми отпра фантазията . Иде ми да се  #2gunfire, че колко време има до вечеря пък аз с тоя предменстр. синдром  само за ядене мисля .  smile3518
Днес доста ще скитаме из форума май, че времето е доста гадничко.
Валкирия да ти е честит рожденника.   bouquet
Мимик, мале какви сте големи  вече. Нацелувай питчицата от нас    love001
Омитам се аз за сега, че трябва да си погледна къщето, след последното развихряне в кухнята днес тъй ме мързииииииииииии  smile3507
П.С. Веселушка , емси ей сега ви набарах   smile3508, я дайте тука някоя интересна рецепта , че систъра иска да направя тортичка за племенника, който е рожденник следващия месец. Приемам всякакви идейки, че искам разнообразие да има пък вие щом правиш такива чудеса няма начин да нямате нещо за мен - бързо, лесно вкусно   chef   Peace

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 16:38 от korneliia_h

# 268
  • BG
Честити месечинки на бебоците,да слушкат и да папкат много smile3525
Valkiria, да ви е жив и здрав татито smile3525
Емси,и ние не се обръщахме до днес,по-точно се обръщаше само на една страна,но днес се обърна(и аз се успокоих,че също се бях притеснила).Иначе крачетата и ние не си играем с тях, но мен това не ме притеснява
Да се отчетем след консултацията - 7.700 кг. и 65 см.
А за пюретата - хапваме само домашни, давам му и кисел и каша,но ги редувам през ден.
Иначе за спането - и ние сме без режим,спи 3 - 4 пъти през деня, обаче съм го забелязала, че все заспива вечерта от 19.00 до 20.00 h, после будува около час, храним се и заспива към 21.00 h., и не мръдва цяла нощ,до 6 - 7 h. сутринта.

# 269
Вили,честито зъбче на Нана...да и е много здраво и бяло...и да  нареди скоро  и леко и другите зъбчета....по тоя повод да ви напомня и аз да давате по малко вода след ядене....докато дойде време за четката и пастата-аз давам с лъжичка,че иначе не става номера/ че шишетата си ги държим само за красота...язък саомо че толкова бях приготвила.../
 emsy ,мерси за идеята за баница,тъкмо се чудех какво да направя тая вечер....че има една супа за прекарване..пък и нещо хич не ми се готви......

Аз,да ви се похваля,успях и на разходка да изляза,защото усетих,че ще заспя тук пред компа и си взех списанията и книжката и отидох да дрема на пейките в парка,та поне Ивчо да подиша малко гаден градски възух.../ама това ни е разнообразието /...Обаче се намръзнах хубаво и се наслушах на простотии от едни квартални мами,та сега пак ще зависна тук,докато татито се прибере..../а ,пък дано дядо Коледа ми донесе един по-удобен стол,че от тоя вече д****о ме боли/

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 17:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт