🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 588
  • 667
  •   1
Отговори
# 210
Явно всеки подред ще печели. На Крисия по й се получи имитацията, в сравнение с предните, сега й е времето да печели, защото май по-нататък няма да има по-добри образи. Нямам нищо против нея, не мисля, че я лансират, напротив на няколко път от журито отбелязаха, че няма опит. Но нека се учи, няма лошо, надявам се това да не й се отрази психически в бъдеще, да намери нещо позходящо, с което да се занимава.

# 211
  • SF
Аз например гледам с големи пропуски. Една вечер се прибрах късно и върнах предаването. На третото изпълнение вече бях заспала.
Нещо има и откъм грим. Предишни години бях изумена от гримьорските умения, а тази година сякаш сами се преправят за карнавал.

# 212
  • София
Гримьорите наистина са на по-ниско ниво от предните сезони. Вчера Крисия повече ми приличаше на Фродо от "Властелинът на пръстените" отколкото на Майкъл Джексън.

# 213
  • Бургас
Снощи ми хареса най-много Алисия. Сано също го харесах, а Крисия беше много добра с танците.
Гримът на моменти е плашещ.

# 214
  • Пловдив
Тази година гледам на запис, само изпълненията и оценките на финала. Снощи много ми хареса Алисия, нямам обяснение защо толкова ниски оценки получи.
Краси също се справи много много добре, за мен той беше победителя.
Журито са нетърпими вече, много необективни и само им се ядосвам...

# 215
  • Sofia
Най-добра имитация на Т.Колев направи Димитър Маринов .
За мен снощи Алисия беше най-добра.

# 216
  • София
Крисия не учи ли в музикалното училище в София? https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Krisiya-se-zavrushta-v- … tesnyavam-1125489

# 217
И за мен Краси се справи най-добре снощи.

Крисия също не беше зле, доста й се получиха танците и сценичното поведение. С пеенето не беше ок, имаше едно доста грозни изкрещявания.

# 218
  • тук, на мястото си
Честит празник на всички дами в темата! 
Записвам се, че да не ви търся.
Снощи не можах да  гледам предаването. Само на мене ли ми се струва, че тази година е малко вяло, дори и с всичките простотии на троицата Рачков - Геро - Радков.

# 219
Привет и честит празник, момичета! Снощи заспах преди точките и днес паднах, като разбрах, че Крисия печели. Има няколко имена, които не трябва да участват в каквито и да било имитации - Фреди, Майкъл, Селин, Уитни, има и други. По принцип съм за Сано или Краси, по правило актьорите се справят най-добре. Мариана нали щеше да емигрира...

# 220
Привет и честит празник, момичета! Снощи заспах преди точките и днес паднах, като разбрах, че Крисия печели. Има няколко имена, които не трябва да участват в каквито и да било имитации - Фреди, Майкъл, Селин, Уитни, има и други. По принцип съм за Сано или Краси, по правило актьорите се справят най-добре. Мариана нали щеше да емигрира...
А, де...и аз това питам/чакам.

# 221
Крисия не се справи изобщо добре и не трябваше да печели първо място. Дарин се опита да направи образа на Азис, но не му се получи. Фолк певиците не ми харесват. Мариана също не ми хареса нейното изпълнение. Краси Радков ми хареса най-много и той трябваше да спечели първо място. Руслан също ми хареса този път. Журито е напълно неадекватно. И Фънки ме разочарова вече. Много мил е и внимателен е с участниците. Явно една от клаузите на договора е да се отнася добре с участниците, в противен случай ще има санкции.

# 222
Крисия не се справи изобщо добре и не трябваше да печели първо място. Дарин се опита да направи образа на Азис, но не му се получи. Фолк певиците не ми харесват. Мариана също не ми хареса нейното изпълнение. Краси Радков ми хареса най-много и той трябваше да спечели първо място. Руслан също ми хареса този път. Журито е напълно неадекватно. И Фънки ме разочарова вече. Много мил е и внимателен е с участниците. Явно една от клаузите на договора е да се отнася добре с участниците, в противен случай ще има санкции.

Какви санкции, предните години всички го плюха, че тормози и обижда участниците. Вероятно от шоуто са забелязали, че отношението на Фънки не е в полза и са го накарали да се държи мило.

# 223
Какви санкции, предните години всички го плюха, че тормози и обижда участниците. Вероятно от шоуто са забелязали, че отношението на Фънки не е в полза и са го накарали да се държи мило.
Макар да сме още март, ето, че вече си имаме и кандидат за дума на годината - "санкции", подобно на "всеки сам си преценя" 😁
Майтапа настрана, но и за мен Фънки и Хилда са изтъркани като жури вече, неадекватни са и са вкарани в някакъв калъп, просто не са естествени.
Явно 2 години ковид криза са стопили всички мазнинки на арт гилдията, така си обяснявам слабия грим, слабите участници и изобщо вялото настроение.
Или просто на Капките като формат им мина времето, Халваджиян си инвестира парите в просеко, а не в качествен телевизионен продукт и ние всички гледаме от сантимент.
Бутонът на късмета за другата седмица не ми хареса, все по-тъпи песни се падат. Ще гледам Краси на запис заради Рамщайн и това ще е май.

# 224
Само предполагам, че може да има санкции в договора.

Общи условия

Активация на акаунт