🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 272
  • 667
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Началото на вечерта беше много добро. Не съм против че спечели Алисия, но Сано пак си ми беше номер 1.
Вече спрях да гледам/слушам оценяването. След последното изпълнение се включвам чак на бутона, който снощи хич не ми хареса.

# 466
Да, Алисия е старателна, трябва да я оценяват! Явно Халваджиян е поговорил сериозно с Димитър Ковачев!

# 467
  • Берлин
Влезнах в темата да проверя аз ли не съм в час или журЕто. Все едно различни предавания гледам с тях. Наред съм си, успокоих се 😂
Най-голямо разочарование - Крисия. Най-приятна изненада - Сано. Яд ме е, че Моньо е неоценен всеки път, а си прави нещата повече от добре.
Хилда ми е излишна от няколко сезона

# 468
Подчертавам, че от години не съм запозната с модерния поп-фолк, но много ми е забавно като имат фолк задачи. Предпочитам да се забавлявам със смешни песни, отколкото със статични тип Адел. Колкото и тук да сте против, то погледнете публиката колко се забавлява и какво шоу става като има такава музика. Явно аз не съм толкова извисена. Харесам и лиготиите на водещите. Харесвам и Краси. Искам смях и зрелища. Не драматични театрални постановки.

# 469
  • Пловдив
Последния коментар ми напомни и аз да си призная, че се оказа и аз се забавлявам на поп-фолка, че даже и на откровената чалга. Не помня в кой сезон се падна Сен Тропе на Азис, там я чух за първи път, а после още си я пущах Simple Smile
А сега песните са ми даже познати и гледам с носталгия на тях, особено на "Луда по тебе" и "Пеперуда".

# 470
Това е най-слабия сезон на предаването от всички показани дотук. Няма блестящи имитатори,каквито е имало в предни сезони.Просто отделни участници се справят добре на фона на всички останали.Не че липсва желание и старание вероятно,просто възможностите им са слаби към средни.А някои са пълен провал. И добре че са водещите ,колкото и да прекрачват границите с импровизациите си на моменти, и журЕто/не цялото/.Снощи и Димитър Станчев не ме зарадва,очаквах друго от него,като знам каква личност беше...,може би се е променил през последните години.

# 471
Цитат
Сано се справи добре, но му е лесна задачата.
В Журито да сложат и един танцьор да оценява танците.

# 472
Много силна вечер. Но ясно личи, че за всеки има вечер нагласена да спечели, което е много глупаво. Така ощетяват всеки един от изпълнителите, нищо, че другият път ще им дадът победата. Губи се и интригата в предаването, обезсмисля се. Алисия сега ще отнесе хейт, че сега е спечелила, а предните пъти имаше по - подходящ момент като Гага например.
Руслан - ето това е перфектна имитация, гласово, актьорски, да близо до него, но пък и много близо до реалността.
Краси - браво, този път доста сполучлив образ.
Маряна - много добър образ, няма значение, че като цяло не я харесвам, работата си я е свършила чудесно.
Алисия - хареса ми, актьорски и на танци се справи много добре, пеенето си беше по - скоро нейното. Аз я харесвам, но смятам, че предните задачи й бяха още по - добри. Все пак се радвам, че спечели, защото преди я режеха. А иначе знам, че по принцип е добра в танците.
Анелия - отлично за трудната задача, изпя добре песента, само на високите се върна леко към орнаментиката, но нормално това все пак е Адел, не може да докара нейните височини. В крайна сметка това, че поп фолк изпълнители участват успява да покаже, че и те имат истински гласови данни.
Моньо - идеално, но просто го слагам по - надолу в личната си класация, заради това, че беше много близко до него и самото изпълнение не беше от най - затрудняващите задачи. А и нямаше чак 1:1 с гласа, както при Руслан и Георги Христов.
Дарин - чудесно представяне, за мен той прави много добри имитации.
Сано - пак се получи, но беше малко по - вяло от орегинала.
Есил - опита се жената.
Крисия - не. С Шакира прилика никаква, при Бионсе имаше някакъв мъчителен опит.

# 473
Подчертавам, че от години не съм запозната с модерния поп-фолк, но много ми е забавно като имат фолк задачи. Предпочитам да се забавлявам със смешни песни, отколкото със статични тип Адел. Колкото и тук да сте против, то погледнете публиката колко се забавлява и какво шоу става като има такава музика. Явно аз не съм толкова извисена. Харесам и лиготиите на водещите. Харесвам и Краси. Искам смях и зрелища. Не драматични театрални постановки.
Особено в момента имаме нужда точно от такива неща! Смях, аплодисменти, забавление......В това смутно време човек има нужда от разтоварване,без да мисли.Достатъчно телевизиите ни облъчват с какво ли не.

# 474
Ако предаването е стойностно, ще те грабне и без лигoтиите на Рачков. И ще те разтовари от облъчванията и пропагандата на новините.

# 475
Моню са го определили да е все на  последно място. И съответно задачите му са все едни...къси та къси клечки. Другият нарочен да е невидим е Руслан. Вбесява ме това, че се държат все едно е там за да запълни бройката, от няма къде.

# 476
  • гр.Пловдив
Много силен сезон с голяма конкуренция,аз лично съм  впечатлена от Алисия и Анелия и много приятно изненадана ..Пеят и се справят много добре,зарадвах се много за Алисия снощи Flowers Four Leaf Clover

# 477
И аз очаквах повече шум от Руслан, но е много тих и някак на заден план.Радвам се за Алисия, личи си, че взема на сериозно работата. Есил също се справя много добре. Анелия се старае, но не винаги й се получава, личи си, че й е трудно да имитира и да излезе от нейният си образ.
Очаквах Марияна да прави скандали, но се държи изненадващо прилично.
Прави ми впечатление как всички искат Фънки да реже, предните сезони го плюха сега пак има недоволни...
Наистина е време да сменят журито - Хилда и Фънки. Вергов що годе става, но и той ще се изчерпа. Добре, че разнообразяват с гости.

# 478
Ако предаването е стойностно, ще те грабне и без лигoтиите на Рачков. И ще те разтовари от облъчванията и пропагандата на новините.
Да, но пък има хора (като мен), които харесват лиготиите на Рачков. И искат да ги гледат. За мен половината интерес към шоуто ми идва от него. С друг водещ не ми харесва.

Няма как всички да сме доволни. Едни обичаме простотията 🤭, други не. Свят голям

# 479
Добро представяне на всички снощи, поздравления. Водещите ме забавляват. Журито не е много обективно (поне за мен) и мисля че трябва да бъде сменено. Хилда и Фънки са ми безкрайно изчерпани и коментарите им са все едни и същи от години.

Общи условия

Активация на акаунт