🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 591
  • 667
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
С журито често се случва да гледаме различни предавания, ама чак такова разминаване скоро не е било, май.

# 181
  • SF
Те и помежду си си обърнаха списъците наопаки.
Един даде на Дарин 11 точки, друг му даде 4.

Истината е, че Дарко не се слушаше от фалшиви фалцети. Сано също нито прилича, нито изпя песента като Роби Уилямс.
Даже на Парцалев прилича повече отколкото на Роби Уилямс.

# 182
Не са ми важни техните оценки. Но пък за участниците е обидно - разлика от Лом до Лондон, обаче те друго чули и видели. Чак пък толкова да не разбират зрителите?!

# 183
  • Варна
Да ме извиняват, но 3 точки на Алисия и 8 точки за Дарин....
Единственото ми обяснение е, че Алисия е врагиня на Коцето, другарят по чашка на Фънки.
Крисия такова превъзнасяне? Та тя щеше да издъхне на сцената.

Кога са се карали Алисия и Коцето? Те имат и дуети заедно. Това съм го пропущила!

# 184
Нямам представа какви са отношенията им, гадая, но може нещо да са се скарали, иначе просто не намирам обяснение на тази тъпотия на Фънки.

# 185
Магърдиче, виж какво направи с шоуто! Ми няма да си намираш участници да знаеш...аман от сеир и евтини перуки от левчето.
Ужасна беше имитацията на Дарин, но евала за професионализма да изтърпи да го направят на такова чучело. И та мен ми е любопитно защо режат така Алисия, справя се доста добре. Мариана Попова се мисли за голямата работа, но издиша след всеки концерт. Руслан и Краси бяха горе-долу, но Анелия счупи тъпомера с изпълнение. Сано ми е фаворит, не беше най-добрия Роби, но той единствен в пореден лайв е на ниво.
Хилда се чудя не й ли е тъпо да лъже и маже на някои изпълнения?

# 186
За другата седмица подготвям меча за ритуално сепуку при въплъщението на Анелия в любимата Адел.

# 187
  • Mediterraneo
Rage Against the Machine Dizzy Face Dizzy Face На Марияна...

# 188
Казах ви, че нарочно режат Алисия. А Крисия да спечели е направо подигравка. Толкова фалшиво и слабо пя, че нямам думи.

# 189
Нали казват, че пеенето няма значение. Крисия направи най-добра имитация-движения, танци.

# 190
Влезнах в страницата на предаването, защото ми стана интересно какви са настроенията. Ами няма много доволни от победата на Крисия, но пък Милица Гладнишка я поздравява.

# 191
  • UK
Генералното класиране след тази вечер:

За мен Крисия изобщо няма място в топ 4.

# 192
  • Велико Търново
Дописвайте песните...

Алисия - Риана
Анелия - Адел
Есил - Милко Калайджиев, За да те забравя
Крисия - Шакира и Бионсе
Мариана - Rage Against the Machine
Сано - PSY
Дарин - The Weekend
Краси - Ramstein
Моню - Миро от Джанго Зе, Луди жаби
Руслан - Георги Христов, Черно и бяло

# 193
  • UK
Дописвайте песните...

Алисия - Риана - Rude boy
Анелия - Адел
Есил - Милко Калайджиев, За да те забравя
Крисия - Шакира и Бионсе - Beautiful Liar
Мариана - Rage Against the Machine
Сано - PSY
Дарин - The Weeknd - Blinding Lights
Краси - Rammstein - Du Hast
Моню - Миро от Джанго Зе, Луди жаби
Руслан - Георги Христов, Черно и бяло

# 194
Май другата седмица Моню най-накрая ще се справи добре. Руслан също. За другите няма големи надежди. Най-трагични ще са Марияна и Краси според мен.

Общи условия

Активация на акаунт