🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 294
  • 667
  •   1
Отговори
# 375
Ох Алисия е много готина, ама е голЕмо дЪрво милата 😂
Обаче беше много секси. Юлиянчо така я зяпна, че забрави да мига милия 😂

# 376
  • Велико Търново
В сравнение с Адел на Анелия Риана на Алисия беше доста по-добре.

# 377
  • София
Теларка е Алисия 😀

# 378
  • Вестерос
Много добра Алисияяя , супер енергия, пеене, имитация

Моню и той беше добър

# 379
Риана излъчва една арогантна небрежност, която Алисия не показа и не притежава. И гласово беше далеч, но като цяло добро представяне.
Журито компенсира за миналата седмица. Wink

# 380
  • гр.София
Тази вечер се очертава доста добра, със силни имитации. Засега, освен Дарин, всички ми харесаха

# 381
  • Варна
Аз не знам какво толкова превъзнасяте едната А, а плюете другата А... Като една А са ми на мен и представянето им тук ми е на едно ниво. Ми пеят си момичетата добре. Както и колкото могат. Други, дето грам нямат слух, се справят в пъти по-добре. Просто защото предаването НЕ Е за пеене.
Явно сте пристрастни, защото сте запознати с творчеството на двете... Знам ли.... 🤔
П.С. Всъщност, едната А нямаше ли една песен в миналото с яка жица... Колко съм куфяла на младини, ама превъртахме само припева... 😂

# 382
Брей, тази вечер и Руслан не пее като себе си. Интересно е кой ще спечели.
Но ми омръзна все статични, удобни образи да си избира. Всички знаем, че ги може.

# 383
Супер е Руслан! Ама супер!

# 384
  • София
Браво! Труден е Георги Христов, но Руслан се справи

# 385
Оф, знам, че Руслан е харесван в темата, и аз го харесвам по принцип, но за мен в Капките е разочарование. Скучен ми е и имитациите не му се получават толкова добре, колкото очаквах.

# 386
  • Вестерос
Страхотенннннн! Най-доброто до тук!!

# 387
Най-после Руслан ме накара да си спомня защо едно време харесах това шоу! Невероятен е!

# 388
Гласище е този Руслан, гласище! 👏

# 389
Майко мила, уникален Руслан. Тази вечер е страшно силна - направо не знам журЕто как ще раздава точките.

п.п. И все пак най-добрата имитация на Георги Христов да мен си остава на Стефан Илчев ❤

Общи условия

Активация на акаунт