🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 269
  • 667
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Сравнително силен епизод беше. Марияна ми хареса, а аз не я харесвам… Краси също, нямаше я баш силата на Рамщайн, ама не беше пародийно. Сано е машина. Анелия за нея си се справи добре също. А бе всички бяха добри, лесни ли неща им се падаха или нацелиха, не знам. Руслан беше отличен, Алисия и Есил ми харесаха. Дарин ставаше и не беше ужасен. Крисия, ами има хляб да яде още, ама ще се научи. Мони Grinning е образ.
Малко крайната класиция в момента е глупава.. Сано, Алисия, Руслан, Есил са за там, че и Марияна става. Колко епизода са до края преди финала?

# 496
публиката им е толкова нагъчкана... не ми се ходи там.

# 497
За мен Хилда и Фънки са много субективни като жури.
Ако им харесва самата песен или стилът, в която е, се прехласват излишно.
Мариана не я понасям изобщо. Не знам как са си сложили тоя таралеж в гащите.
Анелия също не я харесвам изобщо.
Алисия редовно я режат с оценките.
Крисия много ми хареса като Майкъл Джексън. Но останалите й представяния са зле.
Есил малко се превъзнася в стил Петя Буюклиева, иначе се справя доста добре.
Сано ми е любимецът този сезон. Иначе като цяло, мисля, че не им е от силните сезони този. Тази седмица ми беше буквално скучна.

# 498
  • Велико Търново
Гост в журито ще е Миро.

Дали, че Сано ще го имитира, е случайно?

# 499
Естествено, че не.
Бутонът е толкова истински, колкото и асансьора.

# 500
Естествено, че не.
Бутонът е толкова истински, колкото и асансьора.

В тая връзка се чудя защо понякога не влизат в асансьора.

# 501
Защото, когато не влезнат, излизат от друго място на сцената, което на зрителя му е все тая, но сценарий.

# 502
Май нещо не вдявам. Разговорите преди асансьора са предварително записани. Не хващам логиката наистина. То не знам и за чий е тоя асансьор, ама айде.

# 503
  • Берлин
Е как за чий? Още по 5 минутки глупотевини и се извъртял още един час ефир=рекламно време 😂

# 504
Май нещо не вдявам. Разговорите преди асансьора са предварително записани. Не хващам логиката наистина. То не знам и за чий е тоя асансьор, ама айде.

Именно. Записани са предварително, но когато влизат в асансьора, трябва да излезнат там. Трябва да носи усещане, че едва ли не в асансьора се случва магията 😃
Има пъти, когато излизането започва отстрани на сцената, тогава няма влизане в асансьора. Не знам дали се изразих правилно и с разбиране 😃

# 505
  • тук, на мястото си
Добре, че го има "асансьора", добре че има разговорите с Етиен и оплакването колко е трудно. Ако ги няма трябва да запълнят времето с лигавенето на водещите. Три часа са,  пълнеж трябва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 506
Минутите в разговор и асансьора са за смяна на декорите, преобличане на балета и други подобни нужди. А когато е необходима повече подготовка ги съобразяват и с рекламите, т.е. и от това зависи последователността на излизане на участниците.

# 507
Аха, ясно. Изясниха ми се нещата. Мерси!

# 508
Защо са й казали са пее толко високо, не знам! Но със самия образ се справя добре.

# 509
Алисия ми харесва, старае се и се поучава.
Гримът, естествено, е "братчетата на Азис от Факултето".

Общи условия

Активация на акаунт