🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 32 998
  • 667
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Като две капки вода (20.03.2022) - Част 1 и 2
Сезон 10 Епизод 6

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 15:11 от Mari_Mar

# 616
Изпуснах ви, но гледах предаването. Аз много се радвам за Дарин, от няколко епизода чакам той да победи. Трябваше да победи като Ани Ленъкс, много добре му се получи тогава и смятам, че днес си победи заслужено. Есил също беше страхотна в образа, а Сано макар да беше ефектен на сцената, изобщо не успя да ми въздейства така, както когато слушам песента в оригинал. Тази вечер се получи чалга парти.
Краси открито пародираше образа, а Хилда как го хвалеше, че вложиш страшно много чувство 🙄страшно пресилено беше, пародирано, а тя пак беше неадекватна.

# 617
  • UK
На Мадона е Hung Up, за Keith Flint и Константин даже не се чуха откъси от песните. Такова чак май не е било.

Mисля, че песните са Firestarter на The Prodigy и Палатка на Константин (и компания).

Изключително много ми хареса Миро като жури, супер свеж и приятен и за гледане, и за слушане.

-------------------------------------------------------------
Генерално класиране до момента:

# 618
Не ми харесаха песните от бутона за следващия път.
Пак Майкъл Джексън, Мадона, Лили Иванова...

# 619
  • Берлин
Краси не ми харесва изобщо-на ръба на пародията и простотията е все, не ми е и забавен.
Крисия ми е неприятно да я слушам и неудобно да я гледам.
Миро е като глътка свежест в това изтерзано жури.
Стана ми мъчно за Моньо, след като чу оценката на публиката. Все си мисля, че тя го асоциира с гадните му образи от Дървото на живота и Откраднат живот. Не виждам друга причина за класирането му, защото не отговаря на представянето му.
Искам свежо жури и свежи имитации, ама...

# 620
аман с тая ивАнова наистина. и то се падна на есил. всъщност на нея се падат много удобни образи някакси. на мен есил не ми хареса вчера. на мариана ѝ беше трудно, но доста се доближи до образа. дарин въобще не приличаше на камелия. алисия много се старае, личи си, но много я режат. моньо пък сякаш е невидим. 

# 621
Тя очакваше да спечели, не че не иска да имитира, аз поне така го усетих.

То и аз очаквах да спечели, още от както й се падна Кайли Миноуг на бутона. Изключително близка е до нея и, като глас, и като визия /и двете са дребнички, и двете са секси, и двете могат да танцуват/, затова и съвсем очаквано Есил се справи много добре. Честно казано победата на Дарин за мен беше незаслужена и неочаквана.

А Сано ми беше мнооого секси снощи. Страхотно излъчване имаше Grinning

Моню много ми хареса вчера - беше много свеж и приятен за гледане и слушане Simple Smile

# 622
като стана въпрос за миро - нещо напоследък не ми се вижда на център. превъзбуден яко, опулен неадекватно...не знам на какво е.

# 623
  • София
На Моню се падат/избира все песни, които гласуващата публика не припознава. Снощната може би хората около моя набор си я припяват някога, а едва ли биха пуснали смс.

# 624
Уж Есил събра повече точки и накрая Дарин спечели. Малко се очудих.
И на мен Моню ми хареса снощи, жалко че все го режат. Не е за победа, но можеше малко повече точки да му дадат.
Руслан се постара, но ми приличаше на някой от неговите образи в Комиците.
Гримьорите са покъртително зле.

# 625
  • София
На мен вчера Анелия най-ми хареса. Даже не очаквах. Не знам заради песента или друго, Марияна също се справи. Алисия супер се старае. Нещо актьорите вчера не ми харесаха толкова. Чак съм изненадана.

# 626
Някак посърнала вечер. Едни омърлушени образи. Гримът беше потресаващ! Анелия печели за най-лош грим. Все едно беше си мушнала главата в чувал с пепел. Моню много ми хареса, не, че се доближаваше до образа, а му отиваше този грим. Сано явно беше болен, милия едвам гледаше. Грозни бяха тъпите шегички с Кати. Сигурно 1000 пъти съжали жената, че се появи в ефир. Руслан нямаше как да не изглежда нелеп имитирайки точно такава динамична песен и то в този вид.
Забавен ми беше Дарин да го гледам, но за победител чак май не става. Обаче, честно казано нямам и от другите някой, който да ме грабна.
Много ми харесват гостите в журито. Васил Найденов, Миро, Любо Киров също се справя много добре. Приятни са за слушане, когато оценяват изпълненията. За разлика от Хилда и Фънки, които са предвидими до болка. Юлиян чат-пат има попадения.
Не разбрах вчера наистина ли се ядоса на целувката на Дарин или по сценарий го игра.

# 627
Всички се справиха, но не мога да реша кой е по-добър. Харесва ми Миро как подкрепя колегите. И наистина шегите
с Кати бяха груби. Добре, че Руслан се постара да не парадира и изглежда, че наистина всички си избират образи, Кати каза, че Руслан я е имитирал в шоуто на Слави. Стори ми се странно като избухнаха като чуха името на Слави, какво беше това?

# 628
  • тук, на мястото си
Снощи трябваше да спечели Моню. Много хубав образ беше направил, а и на грим го бяха докарали, и на изпълнение беше добре.
Дарин също досега не е печелил първото място, но снощи не беше неговата вечер, малко към пародия отиваше. Като Ани Ленъкс беше много по-добър.

# 629
  • София
Журито е доста пристрастно според мен и определено избира по лична симпатия, а не по представяне и по доближаване до образа. Особено вчера.
Есил за мен се справи по-скоро зле с близкия до нея образ на К.Миноуг. Танцуваше като пълно дърво. Може да се беше разголила като нея, но нямаше нейния сексапил. Тя някак по-добре се справя с мъжките образи. И макар да се прави на кифла, поведението и гласът й са по-близки до мъжките. Лично мнение. Иначе имаше други страхотни представяния, между които - в образа на Селин Дион, заюото има глас. Радков в образа на крехка французойка - пародия. А за френския му....ауу - заболяха ме ушите! И какво излезе? Това, което е най-смешно и най-гротеското - минава най-отгоре! Крисия почти винаги я режат, защото била "малка". А пее и се старае момичето. Марианка се справи отлично със Софи, а греда. Сано както винаги си е чаровник, аз си имам лична слабост към него и ще съм пристрастна Wink
Моню не го оценяват по същество. А образът на Тина също беше супер! Анелия ли беше? Да, ама звездното журЕ не сметна така. Пародия на оценки. Зрителският вот и той е доста подсилен откъм многобройната публика на Слави (все за Радков).

Общи условия

Активация на акаунт