11 клас - тема 3

• 47 691
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Еее, kasmet4e, то дюшеш направо - де такъв късмет…😂 Ама работата е много сериозна при вас, ми се струва!
Санака, и аз не бях ходила на палатка до 11-ти клас, но после попаднах “на правилния човек” и ето ме и до днес с него.😂 Добре, че в един момент (преди 10-тина години) се усети, че хамалогията за 4 души е огромна, та минахме на кемпер. Пък твоята мома и с водни спортове се беше захванала на о-в Лимнос;), което вече е сериозен плюс в актива й! 😂
Слънце, права си - на мен 2-3 нощувки на палатка в планината са ми абсолютния максимум, а на море като студентка висях и по месец…Ужас!😂
Допълвам се: Марулетке, ти си отгледала едно голямо изключение! Той си е готов за живота вече!;)

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 09:32 от Skiorche

# 121
Да , за живия живот  е готов отдавна. Мъката на мен ми е,че академичният живот не го влече. Даже и с любовите е напред - една връзка от 1 година , и една бурна и гръмотевична от 6 месеца. мисля , че хубаво си научи уроците , особено от втората. Но ако се яви още една фльорца да му разбие сърцето,ще си има работа с мама/ шегувам се/

# 122
  • София
Ама той и моят няма гадже. За да се надигне от бюрото му трябват доста кандърми - не е достатъчно някой да щракне с пръсти и той да хукне, ако не му хареса къде ще ходят, не отива. И най-му е удобно да дойдат у нас, добре, че имаме маса за тенис в гаража, та "планината идва при Мохамед" да играят (ама трябва да я няма едната кола, което през деня е осигурено, че иначе няма място).
Знам, че има симпатия към една конкретна девойка, веднъж даже реших да форсирам въпроси в тая посока, но ми се нахвърли, че щом нямал 68 години ставал само за кафе в парка, според нея. Та явно си е била хванала някой батко и той беше наранен.
Иначе, напълно споделям мнението на Санака за жабите, но няма как да му го внуша. Впечатлява го някоя, която играе "counтer strike", знае пилотите от формула 1 и португалския национален отбор по футбол поименно, не си мисли, че Тринидад и Тобаго е "някъде в Африка", нито че Транснистрия е измислена страна от "Отмъстителите на Марвел", следва Илон Мъск в туитър, няма против концерт на Сабатон, палатката е по-скоро в частта "е, чак пък толкова...", не издържа на жега, но даяни яко на студ, прави разлика между кондензатор и резистор, между севастократор и самодържец, между дивечов суджук и филе елена (веганите да замълчат) и други подобни, които в момента не ми хрумват, но той ги има предвид. И не го кара да обсъждат с патос "Ноев ковчег". Абе нещо такова.

# 123
Хахахахахаха , Мандарин ,Жъ умрЪ от смЕх с теб!
    Колко лесно беше едно време - гледаме се , гледаме се, пък си пишем бележка - искаш ли да ходиш с мен?. Следва отговор - Ще помисля!
    Сега - севастократори, Мъск , филе елена, майко мила!!!!!
   Скоро научих , че наборът се "шашави" според сестра му с една от 9ти клас, която естествено аз НЕ  одобрявам, защото знам кои са родителите./ предимството на малкия град/. Но отново според сестра му, просто баткото от 11 клас си гали егото и самочувствието с малките от 9ти клас. Иначе се цели минимум във връстнички. А че може да разбие сърцето на някоя от 9ти клас това изобщо не му идва на ум. Но сестра му твърди,че за тях това ще е ценен житейски урок.
   Наччииии, по-добре да знам кога е гладен и как не му се ходи на даскало. Другото не.
    Много обича да излиза с кака си , да я остави на капанче да си почива , а той да разхожда  Кати по алеите на парка.Подозирам,че събира доста одобрителни погледи , на майка Донжуанът.

# 124
  • София
Мандарино, заболя ме главата докато изчета този списък. Joy Не знам къде ще я търсите тази мома. Без намесата на златната рибка /минимум/, не виждам как ще стане. Ама те мъжете са така - правят списъци, а накрая - "Мимето с големите цици". Laughing

# 125
Мандаринке, обречена ми се вижда каузата. Още дълго ти ще си го гледаш, докато не дойде Мимето, де. Но ни разсмя женските майки, някак горчиво ни разсмя...

# 126
  • София
Мандаринке, посмях си се сама с вашия списък😂. Нали трябва да има някаво равновесие в природата, така като гледам, “зубърките” ще имат и те шанс да се кандидатират за сърцето на хер Мандарин.😀
Марулета, и с теб се смея с “шашавенето”…Тези северозападни бисери са ми много познати. Аз съм си карала всяка ваканция в едно селце до Вършец.Wink

# 127
Мандарин, аз дълго мислих по вашия казус. Предлагам - тениса и кондензаторите да ги оставим за "мъжките" часове с приятели. Девойката да е от профил история или география. А това за мезетата - той ще я научи. Остава да играе кънтър страйк,ама не може там да няма девойки. АБе не е толкова трудно,само трябва да направим едно разпределение и ще се случат нещата. Ти подсигури мезета, плодово розе  и терен, той ще я покани на вечеря, ще дегустират и ще я научи да прави разлика между дивеч и филе.
  Сега , може да се научи да послуша малко патос за нещо, ама трябва да почетем и интересите на девойката.

# 128
А моят прави мусака.
Вярно, звъни ми: - Какви подправки слагаш?
- Ами сол и чубрица.
- А кое е чубрица?
- Ами виж там бурканчетата, ще се сетиш като ти замирише.
След половин час получавам съобщение от баща му:

# 129
Само да питам , майките на девойките, водите ли си записки???
   Браво на Деян! Мусаката хич не е лесна работа.Моите мъже обичат само , ако щерката я прави. Моята не се котира.

# 130
  • София
Малко да ви разсмея. Звъня днес на инструктора от шоф. курсове на щерката на Санака. Първият му въпрос беше: “Кой Ви препоръча моите курсове?” А сега де…Санака😂😂😂. Започвам да мрънкам, че е една позната, ама …то през един форум…Човекът започва да се смее и казва: “Ахахах, от БГ мама ме държат винаги под око”. 😂 И продължава : “А детето, което е карало курса как се казва?” Шах и мат.😆 Аз: “Амии взимали сте я от Парадайз Център”. Ааа, така кажи беее, сетих се за кой става дума, ама то си беше през зимата и затова я взимах!😂
Та целият ни първоначален разговор премина в един бурен смях…Да видим как ще продължим.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 17:14 от Skiorche

# 131
  • София
А, и аз ще искам телефона на този инструктор. Парадайз е идеално място за взимане, или където и да е в района, през юни.
А и знам поне първото име на Санака, за наборката имам колебания. 😂

# 132
  • София
Мандарин, аз дълго мислих по вашия казус. ....
Ма, молим ти се, тя Санака обощи всич-ко. "Мимето с големите цици" напълно изчерпа темата Joy
Аз си пиша тук, лаф да става, а хорските синове правят мусака! Мусака!
Иначе, да не мислите, че това е обобщение на синковеца, аз просто чувам и неизказаното, даже това, дето не знае, че го мисли дори Joy Фен е на стани богат и вечно спори с телевизора, как някой не знаел нещоси, можело ли да има такива прости хора. Обикновено го контрирам, че за много хора той самият е мега прост, щом не различава Мане от Моне само с периферното си зрение, симфониите на Бетовен му звучат еднакво, а Зола и Достоевски са "някакви писатели". Така че "всичко е относително" (както е казал...физика). А това, че аз самата различавам на теория кондензатор от резистор не означава, че поправям бойлера в къщи...нали...
Госпожата по физика 8-10клас играе counter strike. Тя една лелка ми изглежда, ама на, играела. Сегашната е още по-издигната в очите му - следва Мъск в туитър. Най-впечатлен от нея беше, че на някакъв тест намерил сума неща, дето не се търсят в задачата, после ги задраскал, но жената ги проверила и написала отдолу "всичко това е вярно, но не се търси в задачата". Миската, дето му водеше АЕ в АВО, пък, гледа форула 1, даже някакви "групови гледания" си правеха посред нощите и не стига това, ами и слуша Сабатон. Демек - има такива жени. Нооо, напълно съм наясно, че появи ли се Мимето...отива да къса салфетки в някоя заклеймена за момента нещоси-тека. Ще видим, де, има време.
Виж, щерката какво ще я правя, не знам. Дано ѝ пораснат повечко вторичните полови белези, че.... ама пък има добро сърце Heart

# 133
  • София
Боже, мусака!
Аз на моя му гласувах доверие да си обели един нар. Като влязох след него в кухнята се изплаших, че се е заклал, а кухнята е за ремонт! 😫

# 134
О, и нашата кухня е на сини капки след злополучно, но ентусиазирано белене на нар.

А симфониите на Бетовен си звучат еднакво.

Общи условия

Активация на акаунт