11 клас - тема 3

• 47 692
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Моят младеж миналото лято нещо прещрака и през ден правеше на вилата мляко с ориз и канела и черпеше всички беззъби баби наоколо, а те го гледаха с обожание. Веднъж ме кара да му диктувам по телефона и как се прави баница. Беше се справил доста прилично. Но като цяло кулинарните му изяви с участие на печка се простират до сварени яйца. 😂
На наши приятели синът им (17) всяка събота става рано и прави палачинки за 5-членното семейство. Имаме и един 15-годишен агент, който ежедневно върти суши и цялата рода вече е….🥵🤢

# 136
  • София
Ох, бе, Скиорче! Joy Изобщо не се сетих да ти кажа от чие име да се обадиш. Ама и ти не попита. Laughing Той мен ни ме е чувал, ни ме е виждал, ни ми знае името. Баща й направи пъвия контакт и оттам тя се оправяше. Та, Слънце, на наборката името ще ти трябва.

# 137
  • София
Момичета, умирам си от смях като чета последните страници 😆 Че чак презентирах на щерката изискванията по списъка на Мандаринка. Отговаря горе-долу само на две от условията- това за Мъск и Сабатон 🤣 А и с Мимето няма да може да се мери по дарби. Иначе го харесвам аз МандаринШо, ама- на!🙃

# 138
А коя е Мимето? Щото той и моят би я харесал.
   Снощи баща му реши да блесне с клюка и вика-пък аз знам с кой ходи бившето ти гадже.И ние се опулихме.Обаче се оказа,че първо бърка имената на двете , второ - този дето уж ходи с него й е съученик , и трето не са гаЖета. Та не блесна.Ама накрая заключи , че с тия негови бивши женки само ни обърква.
   /мен не ме обърква,аз прекрасно ги знам и ги гледам лошо.Ааааамахаааааа , ще ми зарязват те маминия златен/

# 139
  • София
Мимето е лирически герой в произведението (коментар) на автора Санака 😁. Събирателен образ, олицетворяващ ценностите у жените, които в крайна сметка мъжете намират за най-ключови при избора си на партньорка.
""
Цитат от произведението 😂😂😂

# 140
Хахаха,  Перуанка, знам аз ,ама да си питам. Може пък някъде да я има изрисувана тая госпоица, дето ще припаднат по нея всички момчурляци.
    Обаче не може да няма прототип този лирически герой.
   Знаете ли го вица, дето един момък показал три снимки на майка си и казал Мамо, ще се женя за дена от тези трите. Според теб коя да е ?
   Свекито ги огледала - симпатични,хубави, с хубави коси, гърди. Обаче посочила категорично едната снимка и казала -Ей тая !
   И синът попитал " Как позна?"
   "Ами само като я видях и ме издразни."

# 141
  • София
Мимето е от един виц.
Скрит текст:
Един младеж решил да се жени, но не знаел коя от трите си приятелки да избере. Естествено, отишъл за съвет при мама. Тя мъдро го посъветвала: "Даваш и на трите по 2000 лева, и виж какво ще направят с тях." След един месец синът се върнал при майка си с отчет: "Едната ги изхарчи за два часа в мола, втората купи почивка за нас двамата, а третата ги инвестира и за месец ги утрои." "Е - казала майката - тогава изборът ти е много лесен, ти коя си избра?" "Как коя, бе мамо, Мимето с големите цици!" Joy

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 12:08 от sanaka

# 142
  • София
Направо се притесних! Ние, като истински бъдещи свекърви, сме на ясно с "Мимето". Но моят юнак си е дечко още... И изобщо е далече от цитираните списъци с изисквания ... Има доста по-прозаични интереси - компютърни игри и мускули.
Нещо му подхвърлям, че е много хубав, когато се избръсне. А той: "Кажи го на гаджето ми!"
Явно се замисля по тази част!

# 143
  • София
Ей, Мандарино, караш ме да ходя разпитвам какво харесва детето. От снощи до тази сутрин събрах оскъдна информация:
- Размерът на бюста няма значение - няма да се борим за Мимито
- Хубаво ще е да има по-дълги крака - тя, щото майка му, все с дълги крака се разхожда...
- Да не е руса - няма да казвам защо, че ще развалим отношенията с любими съфорумки 😂
- Да може да води смислен разговор, без значение за какво - може би гоним някаква обща култура. Признавам си, изискванията към физиката ги разбрах по-лесно.
Последното било най-важно:
- Да не е от момичетата, които се правят на много "оборотни", защото го отблъсквало такова поведение и било неестествено.
Ми, това е! Изглежда ми скромно. 😁

# 144
  • София
Е, Слънце, ми те "наш'те" и "ваш'те" в голяма степен се припокриват.
1. За бюст нищо не се е говорило, това тръгна от анализа на Санака (но живота показва, че има доста голяма вероятност да излезе в челните критерии в някой момент)
2. За крака не знам, това си е "ваш" критерий Joy
3. Да не е руса и следващото са почти едно и също, в смисъла, който се влага в думичката "руса"
4. Да може да води смислен разговор, без значение за какво - може би гоним някаква обща култура. Така де, ама той вероятно също иска да участва в тоя разговор. Така че тая обща култура, дето я гоним "ние" не може да е всякаква. Егото му ще бъде накърнено, ако му заговорят за художници, комппозитори и писатели, а той за краставиците, видиш ли, може само да приказва. Така че аз конкретизирах темите, по които му признавам на моя повечко обща култура - география, история, физика/астрономия.
5. "Оборотните" също не са в обсега сега, повечко към "русите" ги отнася, но вероятно пак е заради егото, което може да бъде засегнато, ако мине и замине през младежопотока на някоя "бройкаджийка" Stuck Out Tongue Winking Eye
И само да ви кажа, мили бъдещи свекърви и тъщи - ама много сте готини, бе! Другата ми отчетна тема не върви хич, нищо, че е седмокласна. Има 1-2 свежи лъча и до там. Добре, че ви има, та да се разтоварвам малко и аз Heart

# 145
  • Sofiа
Разписвам се с пълнолетен син и аз от днес. Чудя се дали да се чуствам стара или да си повтарям,ч е млада съм родила Simple Smile

По темата с критериите към девойките не мога да не се включа с разговор, който водих преди няколко месеца с младежа.
Тъй като последните 2 гаджета по мое мнение изглеждат малко невзрачни (нищо общо с Мимето)..., леко развлечени, леко чорлави, черни дрехи, черни кецове и т.н., си позволих да го питам какво им харесва и не му ли харесват по-засуканите девойки каквито знам, че има в техния випуск. Отговора, който получих беше, че тези "по-лъскавите" и наконтени не били негов тип, щото били принцеси и не се "стараели". Тук признавам си, не посмях да попитам за какво старание става въпрос и дали искам да знам отговора Simple Smile

# 146
Валери, да ти е жив и здрав рожденника! Да си намери най- хубавата девойка!
Аз като ви чета, наборката изобщо не пасва на вашите критерии. Първо - естествено руса е, мрази палатките, защото има много бубулечки, не е от приказливите- обича да слуша и задава въпроси- оставя словоизлеянията на момчетата около нея.  Но тъй като са 17 момичета в целия випуск, не изпитва липса на мъжко внимание и все не може да си избере, та си ходи без гадже.

# 147
Честит рожденик Valery! Здраве, щастие и сбъднати мечти !

# 148
Вижте сега колко е важно да умеем да се презентираме. За Слънчвото момче си викаме, много свестно момче, а за Мандаринчо егати каприза, пък то както ни го обясни Мандаринка после - едно и също било.
Всичко в рамките на шегата  разбира се. Мандаринке, знам че носиш на майтап. Фен съм му на Мандаринчо

Варлери, жив и здрав да е! И вие също, за да го слушате!

# 149
  • София
Валери, да ти е жив и здрав рожденика!
Аз лично само за един вид старание се сещам, но е твърде възможно проблемът да е в мен. Joy

Общи условия

Активация на акаунт