Отговори
# 270
Бори , Пеликана го е обучила за ролята.
Затова напоследък е по социален.
Може да се получи проекта .  Зависи от рейта ,сценария. 
Пеликана я събираме с Дуда  докато ашкъмите снимат и изкарват кинти.  Ще се катерят по дърветата като маймуни котки ще снимат.   Пеликана ще откачи лятото като работи ашкъма.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 21:43 от femmi2

# 271
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Tims&B Productions'un yaz sezonu için #KanalD'ye henüz ismi belli olmayan yeni bir dizi hazırladığı öğrenildi. Senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizi için #TanselÖngel, #BerrakTüzünataç, #OzanDolunay ve #HazarMotan'ın adı geçiyor. (Fav10)

Озан за Тима със Сърма и летен сериал
Партньори
Хазар Мотан

Берак Тюзюнатач

Тансел Онгел

Сериала е с не ясно име и ще е летен по Канал Д
Ох, пак ли в летник?! Обикновенно не издържат дълго, но той Озан сам си каза, че вече не иска снима в дълги проекти.Сигурно за това си избира такива.И кака му Берак....Stuck Out Tongue
Тя обикновенно си пада по разни психо роли...да видим.Лошото е, че аз не си падам по летни проекти  Sad

# 272
  • Свети Влас
Хазар е много добра актриса. Препоръчвам ви " Оскърбени цветя ", но е много тежка драма ( там е участвала ).

# 273
https://instagram.com/stories/nebitaskannn/2824886387691487539?u … shid=MDJmNzVkMjY=

Идрис в нов летен сериал

Озан е в Рива за снимките на фотосесията

Новата ни партньорка - майка на Озан която е на 37 г но ... Това е трагедия
Сериала ще е драма да кажа и това.

Сомер най- сетнеее

https://m.youtube.com/watch?v=JQ5ms_kurOo

Малко му е на Сомер нека той е куче сега
Въобще не го съжалих като го напусна Тюркян

Заради Байрама серия ще има чак на 10-ти май

Нова на Ахсен

# 274
Потвърдено е от Бирсен Алтънташ - Главните роли в драматичния сериал на компанията Focus Film за Канал D: "Мечтите ми, татко и ти"/Hayallerim, Babam ve Sen", ще изиграят Озан Долунай и Беррак Тюзюнатач. Режисьор: Джевдет Мерджан. Сценарист: Сърма Янък. Снимките стартират в края на май, а на екран сериалът ще е в края на август. Озан ще играе феномен в социалните мрежи,  а Беррак ще му е мениджър.

Ами какво да кажа - на хаир да му е, въпреки че въобще не харесвам Беррак. Другото момиче също не ми е по вкуса, но по се ядваше, според мен, но то пък не се спряга от Бирсен.

Здравейте !
Някой подобен на "Безмилостен град", можете ли да ми препоръчате ?

"Г-жа Фазилет и нейните дъщери".

Благодаря много !

# 275
Довечера е сериалът на Сера - 20.00 часа по Фокс тв.

Бахар стартира лошо, но едва първи епизод е, не се знае какво ще стане по-нататък.

Total (9) 2,70
Ab (5) 2,94
Abc1 (4) 3,07

Иначе в социалните мрежи е на 1 място.

# 276

https://mobile.twitter.com/infoiconmix/status/1520280479152451587

Берко върти гьобеции...😂❤️

Берко: Избра ли сте снимката на която съм най- красив.Благодаря! 😂😂😂

# 277
Берко е скица. Радва се на успеха на сериала.
С тези техни системи е до късмет.
Ако усмихни се на съдбата не се покачи турския Фокс едва ли ще го държи.
Какво стана с филма с Ози още ли го снимат ?

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 12:15 от femmi2

# 278
И филма на Сера тръгна зле, а в мрежите никакъв го няма. Четох коментари, че е доста изтъркан сюжет. Колкото и да показва прелести, а тя показа доста за един епизод - че и по бельо, че и по бански, това няма да й даде аудитория.
Ахсен пусна кадър за края на снимките на Мерве, но без Озан и без Мине. Странно. Нещо май не са им се получили отношенията. Мине снима дизи, едва ли е имала време извън сета, но Озан? Нещо прави това момче, но не знаем какво. Снощи Пеликанът пак го беше снимала по никое време да си поръчва сандвичи. Явно от снимане на гащи няма време да сготви. Или е толкова зле в готвенето, че той не иска да рискува 😂😂❤

# 279
Не я ли цензурират бельо, прелести.  
Бори , нашият Гост тръгна добре и после спад.   В соц. мрежите не помня. Ако фокса турския държи тези продукции с тия цифри можеше и нашия да държат. Въпрос на желание. Няма как да не ме е яд да се насладиш на играта на такива топ актьори и развият образите.  Продажбите в чужбина имат значение. Съдбата с Акън не върви добре поради продажби стар тв още го излъчва.
Не го гледам , има различни мнения относно сценария и играта на актьорите.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 12:46 от femmi2

# 280
Нямаше цензура. Целувки, сутиен, бански, клинче. И другата мацки показа цепка на полата до сливиците и бански. Изобщо, твърде разкрепостено го дават дори за европейски филм. Но това не им носи рейтинг. Да видим след празниците как ще е, защото сега всички сериали са надолу

# 281
Ще отнесат глоба.
Като гледам колажа на Кутлубей и Ози от Гост не ми харесва. Не е зле визията нещо което ме дразни в колежката. 
В новото дизи показва ли талант освен прелести ?

# 282
Прелест

# 283
Пу , усмихнати сладури. Heart Eyes
Филма с Ахсен и Ози  ще компенсира донякъде лелката Берак.
Хората са разочаровани точно тая намериха.
Сърма и лятно дизи е като виц.  Хазар Мотан в каста ли е още или ?

# 284
Здравейте на всички в темата!Извинете,ако се натрапвам,но и аз искам да си изкажа мнението за сериала със Сера,защото само него следя.

Рейтингите няма как да се определят от един епизод.Почти всяка премиера тръгва слабо,но после се стабилизира.На мен също някои сцени ми се сториха доста разкрепостени,но все пак турските сериали винаги са били или много конс,или много раз.Роклята на Хатидже беше с дълга цепка и деколте,но не беше нещо вулгарно според мен,защото самата рокля беше красива и й стоеше много добре,защото е висока и хубава,а и не се видя нещо,дето не трябва,беше елегантно.А на Сера ролята й е такава - на свободолюбивата млада любовница на зрял мъж,затова и имаше ъхъъ сцени.Определено не одобрявам чак толкова еротика,но може би е било само сега,за да вдигнат интереса,дано и по-нататък не продължат в същия дух,че някои неща са прекалени.А банските са съвсем нормално облекло,все пак на басейн не се ходи с блуза и клин.Имало е и по-еротични сцени и облекла в сериалите,дано само не задържат така нещата,че аз няма да го следя.Засега обаче ми хареса и го загледах заради Хатис,защото ми е много симпатична,а се съгласява да снима рядко,за жалост.Историята наистина не е нещо ново,но ако я преработят както трябва и ако е малко по-морално,може и нещо добро да излезе.20-ина епизода със сигурност ще има,защото дори и да не тръгне добре,ще я оставят за лятото да запълва времето,няма смисъл да спират сега.А и кой знае,може и да се преборят и да се стабилизира рейтингът.Аз пожелавам успех на всеки един проект в началото,защото много хора и си изкарват хляба от него,но и насила не стават нещата.

Общи условия

Активация на акаунт