Отговори
# 645
Добро утро!
Озанче готви театрална постановка при Ибрахим Чичек пак в Крафт театър ще му партнира Алара Туран и Уур Узунел. Чакаме си филма с Ахсен белким излезне наистина към ноември както се говореше.
Мен не ме е яд,че отказа да играе и в двата сериала и в Сърмения и в Шербета
Нека си имат успех няма лошо. Може би Ози следва тактиката на друг любимец и чака нещо което да го жегне и да го играе като за последно.Той насилие към жена и тн не може да играе ,но има и други неща които са го отвратили в това съм сигурна.

Ди,зарадвах се много на другия любимец той заслужава да бъде чут с всичко което прави.Благодаря за инфото...

Мале играта загрубява Сестрите правят силни серий една след друга което наистина ме навежда на мисълта ,че епизодите са колкото са се споразумяли.Tюркян научи всичко айде сега Сомер да те видя какво ще правиш...
Много ми харесва и актрисата която играе Мине изключително добре си играе ролята всички нови попълнения също влизат в окото Ерен е много добре както и Айча Инджи.

https://twitter.com/uckizkardesdizi/status/1579944594967502893

Иде малкия Корман иначе но щастието им не продължи за дълго сега ще разбере защо майка и беше толкова против Сомер след като си спомни всичко.Много добра игра на Йозгю Кая

# 646
Добро утро !
Липсва Ози на екран.
Нека пак си играе в театъра. И аз съм сигурна че не иска да играе в сериал с насилие. Можеше в Шербета да опита.
На мен ми е смешно това заглавие но каста е добър. Продуцента е Голд Филм на Фарук Тургут. Няма нищо сигурно с тия тъпи рейтинги и система.
Лятото чок сериали окапаха. Чакаме си филма с Ози и Ахсен по НФ. Бавно стават нещата при тях.
Дидко , някое ново маце около Озан няма ли ?
Или си е дал почивка от връзки.

# 647
Бебек ли си Долунай? Ще го изям! Не може на 32г да изглеждаш като на 5г.

Алара,Уур с нашето момче от Ибо Чичек

Още съм на фрагмана като си спомня какво направи Тюркян заради честа на баща и без да е виновна дори не искам да си мисля какво може да се случи в момента.

Красива Йозгю

Хубав ден!

# 648
Голям успех за сестрите но след фрагманите беше очаквано всички повярваха че Тюркян ще говори а не мълчи
Наказа го с мълчание да видим какво ни чака отново

От снощи

Фрагмана

Мале Тюркян как го удря и бута след целувката мразила го обясни му че си чула ма жена... 😂

https://twitter.com/uckizkardesdizi/status/1582481409184354305?s=19

# 649
Нови на Озан.

# 650
  • Свети Влас
И Бахар

# 651
Бахар е много променена с новата коса и цвят.
Озан е все така сладур.
Ще работи в театъра.

# 652
Добро утро!
Благодаря за всичко споделено...

ЧРД на Сера днес здрава красива и успешна и пожелавам да е..

Гирай

Берко

# 653
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай

ЧРД на Сера днес здрава красива и успешна и пожелавам да е..

И от мен също ЧРД  Flowers Tulip Flowers Hibiscus Flowers Rose

# 654

Ново стори на Ози пуснато днес
Пак е ходил на фризьор

# 655
Нашето момче се завърна. Леко закъснял подарък за рождения ми ден, но се приема 😎

# 656
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Нашето момче се завърна. Леко закъснял подарък за рождения ми ден, но се приема 😎

Ех, че готин! Smile
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БОРЯНЧЕТО! / макар и с леко закъснение/     

Удрям си една бърза редакция, за да мога да си допълня поста.Голяма суша откъм новини по темата,но нали трябва да я избутаме някак.Затова си позволявам да ви сложа тази информация,макар да знам, че много - много не одобрявате Сера К.

Рози цъфтят по лицето на Сера Кутлубей, вижте защо!
Актрисата, която стана известна с образа на Джемре в телевизионния сериал „ЖИ“, отново се срещна с феновете си по Fox TV миналия сезон със сериала „Доброта.“ Родената през 1997 година актриса наскоро навърши 25 години и отпразнува рожденния си ден на снимачната площадка.Актрисата сподели щастието си в социалните мрежи и очарова феновете си с публикацията „ Вижте, рози цъфтят по лицето ми!“ Мине Тугай, също участвала в сериала „ЖИ“, отпразнува рожденния ден на Сера К. с публикация в профила си в Инстаграм .Тугай сподели: „ Моята принцеса, днес се роди сестра ми.Нека животът те кара винаги да се усмихваш!“ Сера  Кутлубей, която гледаме от 2016 година, натрупа значителен опит с различни сериали и продължава по пътя си с драматични роли.Актрисата изиграла образа  на Дамла в сериала“ Iyilik“ / Доброта/ през миналия сезон, отново се появява на екран със същата роля и п рез новия сезон.Сериалът, който се излъчва в петък вечер, има история, в която интригите и измамата излизат на преден план.
Явно са си много близки Сера и Мине. Аз решх да го загледам този сериал.Като изключа първите два епизода, в които истерията ми идваше в повече,останалите са много забавни.Да видим, докога ще се задържи.
и едно инфо за Елчин Сангу- влиза в нов сериал с една много необикновенна и странна история / според сериалните критици/ и която се очаква да има голям успех през новия сезон.Ще си партнира с Енгин Алтан Д.
от мен толкоз по бившите партньорки Smile

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 18:29 от didyulya

# 657
Аз допълвам с още от Ози

Не знам защо мениджърката е решила да оцвети снимките в шоколадово. Този цвят се смята за беден - според протокола е подходящ за вила/ранчо/селска къща, но не и за официално събитие.

Знам, че Диди не е фен на "обкръжението" - т.е някои клиентки на мениджърката, но са били групово на парти. Аз все така лобирам Ози да се премести при мениджъра на Берко. Първото ми желание - да се раздели с онова просто чудо - вече се осъществи. И от видеото от купона и снимките си личи, че му се отразява добре. Дай боже и второто. Имаше няколко проекта, които щяха да му паснат, но мениджърката явно не е достатъчно пробивна. Аз лично го искам в ролята на лош.

Още няма новини за Мерве, по първоначални данни щеше да е ноември.

Нищо няма да кажа за Сера, освен очевидните физически корекции. 🤐

# 658
Ози на хоризонта. Heart Eyes
Гюзелик е на новите снимки и парти.
Бори , добре му се отразява раздялата.
За тв проект каквото и когато си хареса.
Чакам филма по Нетфликс.

# 659
Много известни  актьори присъстваха на гала вечерта, организирана от Швейцарската марка за часовници и бижута Chopard, която се проведе в дните между 21-28 октомври.

Общи условия

Активация на акаунт