Малформация цепка на небцето

• 112 807
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Пад, Бог да ви даде сила и късмет! Аз се сетих за тиква - моят син изкара почти година на варена тиква и чай. И на всичко отгоре беше много злоядо дете. Операцията прави доц. Анастасов, на 10 мес. В отделението има микривълнова, персонала е много мил. След операцията го хранех с кафяна лъжичка, предимно течни храни и много рядка каша Слънчо, пасирани банани и общо взето това. По-късно пасирах варено месо и го смесвах с тиквата. И досега предпочита меки храни, научи се трудно да дъвче, но вече сме на 3 и половина и започва да се храни по-добре.

# 151
Здравейте отдавна не съм влизала ъв форума,нас ни оперираха преди 1 седмица ,искам да се обърна за съвет към вас колко време след операцията на вашите деца  им беще запушено нослето и какво правехте за да може да спят . Благодаря ви ,

# 152
  • Анкх-Морпорк
Може да почистваш нослето със Стеримар или да слагаш капки за нос от типа Ксилометазолин или Виброцил 0,05%
Моят син спеше по корем и дишаше през устата, та не му пречеше много. Питай и доцент Анастасов за капките.

# 153
а колко време горе долу му беше запушено нослето.Моето бебе много си търка нослето сигурно я сърби от небцето при вас така ли беше

# 154
Маргист,бързо възстановяване ви пожелавам! Надявам се всичко да е наред и много бързо да се възстановите. Сложиха ли ви картони на ръчичките? Голям кошмар ми беше да го гледам с тях.

# 155
Виброцил ни помагаха на нас,но по принцип доцента препоръчваше Олинт.
Успех ви пожелавам и търпение.

# 156
Здравейте пак , мерси за шпрея стеримар много ни помогна,искам пак с ъвет   от както сеприбрахме от болницата вечер ми заспива много късно и се буди ношем и си седиме по 2-3 часа ,горе долу кога се пооспокоиха нощите при вашите деца.

# 157
Около два месеца ни трябваше що-годе да позабравим за случката. Но при вас сега фактор е и лошото време,разнообразието е по-малко и затова е така.Търпение и нови играчки -за друго не се сещам Simple Smile

# 158
zdraveite  bi  chef newsm78 :money:h iskal da vi popitam kakva e to4no tazi cepka na nebceto kak izglejda ne6to kato vdlabnato nebceli ili normalno nebce s cepka  newsm78

# 159
  • Анкх-Морпорк

Така изглежда - първата картинка е здраво небце, втората - с цепка на небцето, третата - с цепка и на устната, и на небцето.
Какви съмнения те мъчат?

# 160
Здравейте мамчета,много ще се радвам ако получа отговор от някои в нашето положение.Моята дъщеря е на 9месеца и е със цепка на мекото небце.Предстои ни операция след 1месец в Пловдив при д.Анастасов.Бих искала да се свържа с някоя майка от Бургас ако може да се видим.

# 161
Желая ти всичко да мине добре,операцията да е успешна и малката да се възстанови бързо!Не съм от Бургас, но нали за това е форума - да си помагаме и подкрепяме в трудните моменти.Кураж и сила,мило майче!  bouquet

# 162
Ако имаш някакви въпроси можеш да ги зададеш и тук.
Иначе от Бургас е мама Радост. Можеш да я потърсиш и да пишеш на лични.
Успех с операцията Simple Smile

# 163
Буба Дея, ще се справите. Такива са ни силни дечицата. Моят син премина през тази операция на 10 месеца също про доц. Анастасов. Вече сме на почти 4 години. Ако имаш въпроси - задавай ги тук. За съжаление и ние не сме от Бургас. Стискам ви палци!

# 164
  • Пловдив
Моят син се роди с цепка на небцето която се предаде по наследство. Опериран е при доц. Анастасов без никакви проблеми, сега е но 2 години небцето е оформено и белезите са почти заличени. Доц.Анастасов е един от водещите специалисти в тази област има и отделен форум по тези въпроси така, че няма място за притеснение.

Общи условия

Активация на акаунт