БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 238
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Присъединявам се към мненията.
Епизодът беше пълнеж, за шизофреници. И отново Влади изнесе епизода. Двоен хонорар трябва да му дадат на този човек. Троен дори.
Вечерята...всичко сте казали.
Пълна шизофрения. Каква беше целта й не знам дали някой разбра, аз със сигурност не. Това, което разбрах е едно - Джулка е готова в първи удобен момент да направи всичко за Денис, за единия кекс. Просто е очеизвадно, и не знам защо той не се възползва от това, за да изработи Кольо, а се занимават с глупости. И Сандо се налюля.....какво ли си казаха с тате навън?
И да, някой "работи" Денис. Вероятно Кольо. Или не. Това с разрешителното е косвена принуда да започне с незаконните неща, агейн. Да се навре отново където не иска. Това е моя прочит на ситуацията.
А за бейби -то.....но комент.
С нетърпение чакам момента на "асталависта, бейби". Все ми е едно кой ще го каже, за предпочитане е да е Черко или Елена.
За момента това е най-.....анти образа в сериала.

# 91
  • Галифрей
То ако не е Владо аз нама да си дам зор да гледам тая пародия.
Изглежда този сезон ще е кофти както сезон 2…. Незнам още го  снимат ще виидм какво са измисли.

# 92
Главната героиня си би камшика и сега толкова изнасилени напъни да направят централен персонаж Донкова.Да,но не се получава.Кoлкото Сандо успя да замести качествено другият главен герой -Борис,толкова и Ива ще замести Лора.А Мая пък за да е изобщо в сериала я причислиха към простотиите на Ива.Мая-която предните сезони беше най-праволинейната и принципна гражданка и усещаше де що има чужди и странни вибрации,сега се нахендри в гнездото на осите...пардон "мухата"..синята. Grinning

# 93
  • Галифрей
Мая като има силата да усеща лошата енергия, защо нея уаеща при бейбито?
Не им се получава можеха да се фокурират върху друго. Женските персонажи са…… ъъъх само Елито ми я свястна ама тя има доста малко екранно време. Преди няколко епизода като Ивка каза “ Нямам какво да губя” Тя потвърди официално, че не обича  сина си и бъдешето си дете.
Иначе ми хареса Гери като каза на Юлка, че тя има кариерно развитие и не е държанка като нея.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 13:10 от Диана Бишоп

# 94
Ех, добре, че беше Зайка, че да потръгне бизнеса на Радо. Как няма да я направи съдружник. С едните сладки направо кандърдиса купувача, дотолкова, че той иска само с нея да работи. Simple Smile

Тази влиятелна наркомафия я представиха като проста, квартална бандичка, дето буля ви Ивка да я спасява с курабийки. Смях Joy Joy   аз се чудя досега как са прокопсали без нея Joy

# 95
Ех, добре, че беше Зайка, че да потръгне бизнеса на Радо. Как няма да я направи съдружник. С едните сладки направо кандърдиса купувача, дотолкова, че той иска само с нея да работи. Simple Smile

Тази влиятелна наркомафия я представиха като проста, квартална бандичка, дето буля ви Ивка да я спасява с курабийки. Смях Joy Joy   аз се чудя досега как са прокопсали без нея Joy

Бейбиии, съгласна съм напълно с вас. Нямам какво да допълня за Ива 🤣

Вечерята беше абсурдна. Ако знаех, че някой се е опитал да ме убие, как пък да не го извикам/отида в тях? 😀 И накрая какво стана от тази вечеря - нищо. Освен, че Юлка има мераци на Денис, ама то не е само тя 😀

# 96
Ами как да няма мераци завалийката, като Денис не прави секс само петък вечер. Joy
Горкото Юле, чак да го съжалим в какъв концлагер се вкара сама. Grinning

# 97
  • Галифрей
Дам тя още си го иска, не мога да я виня за това 😂  

Еми незнам от коя партия  е Кольо, но мисля,че  е долен комунист.

# 98
Не знам какво да допълня, всичко сте казали , но семейната вечеря не беше определено това, което очаквах.

Рекламата за вторник:
https://nova.bg/series_movies/video/7623/%D0%B2-%D0%B1%D1%80%D0% … 0%B9%D1%82%D0%B5/

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 15:52 от Valeria Orlova

# 99
  • София
Юлия е наследила Мая и Ива в перилните реклами. Вихри се в новата реклама на Савекс. 😂😂😂

# 100
Юлия е наследила Мая и Ива в перилните реклами. Вихри се в новата реклама на Савекс. 😂😂😂
Само да не започне и курабийки да раздава за прочистване на чакрите.  От тези, със синята муха вътре 🤣🤣🤣

# 101
Знаех си аз, че има и четвърти брат. Wink Приликата е неоспорима.

С глас съм се смяла на този пост, нямаше как да не ви го покажа.

# 102
Хахахахах, много добро! Joy Иначе е минал бай Геро покрай Топала, но на прическа го докарва. Joy
Аз пък да Ви покажа винаги готовото за Денис Юле... Grinning

# 103
Маман вече е в действие. Rolling Eyes

# 104
  • Галифрей
Нали вече нямала за какво да слага грим?  Наконтила се е.
 Ай на Драго започва да му светва крушката,че нещо тука ама само за разрешетителното…
Юлия и Вампи са смешни.
Хареса ми сцената между генерала и дъщерята му. Каза си го точно ясно. Най- сетне някой да го каже.

Общи условия

Активация на акаунт