БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 233
  • 741
  •   2
Отговори
# 75
  • Галифрей
Сценаристите обичат ДРАМА 😂 .
Въобще пет пари не давам, дори ако Искра започне да пише да защитава персонажа си. Дори да напише опкаване до арменският поп,Съдебен спор и прочие не ми дреме. Много ясно,че кефим повече на мафиьотите те са по човечни. Ако сценаритите четат много моля Ива да си получи заслуженето. Чезката и Ели да я разкрият и опандизят.  Имам чувстовото, че това е идея на Искра  да сложат Ива в мафията за да я харесаме 😂
Не става брат,не става.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 17:14 от Диана Бишоп

# 76
Стела, мислех, че я наричате глупава, понеже не се усеща колко е подмолна Ива. Wink
А иначе това, че влиза с нея в белята, пак е признак на това, че е добра приятелка. Но как при толкова отворени чакри и енергии не разбра що за човек е тая, си остава мистерия. Joy

За мен приятелството си има граници. Веднага бих се дистанцирала от приятел, ако той се забърка с мафия, наркотици и т.н. Не мога да имам общо с човек, чиито морал позволява това.

# 77
Глупава ми е Мая, но тя е обградена от мафиоти и приема нещата донякъде за нормални.

# 78
  • Другата България
А на мен ми е от епизод 1 на сезон 1! Grinning Като се започне от поведението ѝ ,та до визията ѝ.Още си спомням първите кадри,на масата вечерят и Калин се оплака,че за малкo са щели да го застрелят,a тя ...май реакция никаква..Вече не помня какви ги редеше, нещо съвсем друго я вълнуваше в този момент.
В градината на Боби и Лора.
Чакаха .резултат кой ще е новия шеф. Стана Боби, Ива чакаше и искаше това да е Калин.
Злоба и завист беше реакцията й

# 79
А,да.Благодаря ти,че ме подсети.Точно това я занимаваше в момента,кога Калин ще стане шеф, и той жално ѝ каза:Ама Зайко ,аз за малко не загинах..Но сякаш бяха в тях си и вечеряха със Симо,че му се скара да не блее само в тела...но пък може и грешно да съм запомнила.

# 80
Имам чувството, че това е идея на Искра  да сложат Ива в мафията за да я харесаме 😂
Не става брат,не става.
Мухахахахахах, това беше култово, ми не, не става, няма как, ако ще да задмине дон Корлеоне. Joy

# 81
  • Галифрей
Имам чувството, че това е идея на Искра  да сложат Ива в мафията за да я харесаме 😂
Не става брат,не става.
Мухахахахахах, това беше култово, ми не, не става, няма как, ако ще да задмине дон Корлеоне. Joy
Той е на светлини години 😂
Тя няма никавкви качества, нито малко доброта,сложни човешки емоции,елегтност и тн. на може дори да стъпи на малкият пръст на тези двамата .

# 82
Аз не знам как една МАЙКА, която е и бременна втори път, може да произнесе безумната реплика "Аз нямам какво да губя"!!!! Направо съм отвратена!

# 83
Егати пародията беше тази вечеря. 😆

# 84
Влизам и аз да се възмутя от епизода, гледам, то последното мнение моето от преди епизода. Що не пишете? Да не чакате курабийки кат на баба? Чакате, ама немааа, бейби!

# 85
  • Галифрей
Да абсолютна пародия и кридж. 😂 Ето пиша.  Хареса ми как Драго стисна за лицето мащеха си, после смачка тортата. Сякаш искаше да каже “ Аз мога и ще правя тортички с този пръстен и никой не може да ме спре. Получавам съм награда за тортичка и съм играл Жан Валжан !! Е***л съм ти тортичките и футбола. Лешник”
Ива няма какво я коментирам да си завре сладките.
Бай Кольо просто ъъ…. той само културно говори.
Драго,Гери и Сандо се чувстваха толкова неудомно.

# 86
Някакъв фарс беше всичко. Това с курабиите... нямам думи!
Вечерята в Карата грам не схванах защо се състоя. Нали идеята на Драго беше да му замажат очите, че са свалили гарда и да ги помисли за слаби, а показаха войнственост и злопаметност? А Юлия колко беше навита на нашия човек, просто не е истина, ей сега щеше да го награби, но изненада - вместо да я целува, той я стисна за гърлото. Joy По тънък лед ходи тя и Карата ще й види сметката накрая.
Майчето явно ще загази, видяхме, че в следващата серия Радо ще я хване за яката. Бая грубичко, забрави май, че заедно кумуваха, а ние даже си мислехме тука, че могат да се съберат.
Стана ми жал за Денис как изживява отсъствието на Лора, но вярвам, че ще бъдат заедно накрая. Simple Smile

# 87
  • София
Леле шизофреничен епизод направо
Ужасен ужасон. И всички бяха сякаш на яката дрога. И толкова слаба актьорска игра, направо не мога да повярвам. Добре, че беше Владо да спаси епизода, че останалите бяха просто потресаващо зле и се държаха толкова неадекватно от безсилие и липса на елементарен талант. И докато за повечето не е изненадващо, то такова падение като на Христо Шопов не съм очаквал. Голям автогол си вкара с този сериал, не знам дали го осъзнава и дали му пука.

# 88
Да, и аз не мога да го позная. Каква роля направи в Дървото на живота, каква в Братя... Ама може и да е от режисурата, знам ли. Синът му, който е лекар, играе не по-зле.

# 89
  • Euskal Herria
Ех, добре, че беше Зайка, че да потръгне бизнеса на Радо. Как няма да я направи съдружник. С едните сладки направо кандърдиса купувача, дотолкова, че той иска само с нея да работи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт