БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ние зрителите знаем обаче...
Разбирам гледната ти точка, но тук се различаваме и то драстично. Но всеки с мнението си. Simple Smile
И да Драго си е престъпник и с непростими грехове, колкото и всички да го харесаме...

# 61
  • Другата България
Остави зрителите, нали говорим за сценария, поне за мен е много изсмукано от пръстите това със "знаенето" от гледна точка на сценария и логичната последователност на действията на полицията.
Ама и аз каква логика търся точно там....
Престъпник е, определено.
Но не е само той, и ако ще осъждаме герои заради престъпно минало, то нека го правим и за такива с престъпно настояще.
Ако трябва всички престъпници да са в затвора, то там на Драго трябва да правят компания и Радо, и Ива, и Симо, и Юлия, и Кольо.....трима от тях директно убиха хора, двама /Ива и Симо/ имат и минало, и настояще, свързано с мафията и това косвено да умират хора.
За момента никой от тях не е там, напротив - всички без Драго продължават с престъпленията. На Кольо и Джулка играта още не е съвсем ясна.
А, забравих Лора. Тя директно уби човек. Да, при самозащита. И това я оправдава вероятно.
Но и Денис застреля Калин при самозащита.
Ама пък Денис е престъпник....Blush

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 12:32 от Merri_An

# 62
Съгласна съм с мненията, че на Денис изобщо не му е до жени. Страда, носи си халката, започва бизнес. Старият Денис можеше да си легне с всяка (даже помня как в първи сезон хвана Ива и я ползва с бяс като някаква секс кукла след една среща с Лора), но новият е женен и знае какво иска. И да, персонажът на Елена доста би олекнал и ще претърпи тотален крах в професионален план да се влюби в него и да покрие всички грехове. Много ще е безумно това (а според мен това искаха да си помислим, когато той я стисна за ръката и я попита "не разбираш защо една жена би се жертвала за мен, така ли?" - цитирам по спомен, смисълът беше този и намекнаха, че и тя може да стигне до момент да прави саможертви). Но и да ги съберат, само тя ще е влюбената и ще страда, така че по-добре да си ги съберат с Чези, момчето заслужава свястно момиче и да започне на чисто.

# 63
  • Галифрей
Незнам,ще виидм какво ще стане.Иначе съм съгласна с Мери.  Както винаги за полицайте има само един престъпник Топал, сега се опитват да се фокурират върху Радо. Мен ако пипитате Ивка скоро яко ще се издъни да си намери майстора.

# 64
Въобще не искам тази Елена да я замесват с Драго.

# 65
  • Другата България
На Ивка Черко ще ѝ прикрие ....пиййп, тя на това разчита, тя винаги на това е разчитала.
Първо Калин, после Черко. Единия я спаси заради предишни престъпления, сега този ще го направи за настоящи.
Все пак още я обича, бременна е, жена е, а и отмъщава за Калин на "лошия" голям вълк, на каква цена обаче - това никой не го коментира.
Вярвам,че Елена ще стигне до истината и това ще е камъчето на раздора между нея и Черко.
Ако не стане....какво казвахте за клишетата?

# 66
  • Пловдив
Чакам да видя умната схема на Ивка за продажба на дрогата...допряха мутрите тя да има дава акъл Head Band
Дражко кат разбере...

# 67
Аз пък, ни в клин, ни в ръкав, да се удивя на безкрайната глупост на Мая. Как е възможно... Close

# 68
  • Другата България
Аз пък, ни в клин, ни в ръкав, да се удивя на безкрайната глупост на Мая. Как е възможно... Close
Да, това просто го пропуснах.

# 69
Мая винаги ми е била глупава.

# 70
Не мисля, че е глупава. Просто е наивна и добра, много чист и открит човек, не очаква, че хората лъжат, защото съди по себе си и смята, че и приятелите й са такива и таят искрени чувства. Обаче се е объркала с Ива. Страшна мръсница и използвачка. И после Донова се сърди, че на мафиотите се кефим повече, отколкото на нейния образ. Е, как да стане? Joy

# 71
  • София
На мен в момента Ива ми е най-противния герой.

# 72
А на мен ми е от епизод 1 на сезон 1! Grinning Като се започне от поведението ѝ ,та до визията ѝ.Още си спомням първите кадри,на масата вечерят и Калин се оплака,че за малкo са щели да го застрелят,a тя ...май реакция никаква..Вече не помня какви ги редеше, нещо съвсем друго я вълнуваше в този момент.

# 73
На мен в момента Ива ми е най-противния герой.

И на мен така. Направо другите ми бледнеят пред нея.

Не мисля, че е глупава. Просто е наивна и добра, много чист и открит човек, не очаква, че хората лъжат, защото съди по себе си и смята, че и приятелите й са такива и таят искрени чувства. Обаче се е объркала с Ива. Страшна мръсница и използвачка. И после Донова се сърди, че на мафиотите се кефим повече, отколкото на нейния образ. Е, как да стане? Joy

Ама за каква доброта става въпрос?! Ива й казва, че се е набутала при мафията, а наша Мая се втурва да й помага, видиш ли. Това не е доброта, това е простотия. Вместо да стои настрана или да се опита да я разубеждава...

# 74
Стела, мислех, че я наричате глупава, понеже не се усеща колко е подмолна Ива. Wink
А иначе това, че влиза с нея в белята, пак е признак на това, че е добра приятелка. Но как при толкова отворени чакри и енергии не разбра що за човек е тая, си остава мистерия. Joy

Общи условия

Активация на акаунт