БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 33 263
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Тази в гръб в промото повече на Елена ми прилича, отколкото на Лора. На Темелкова косата е по-тъмна.

*Поправям се. Доста светла и е била косата януари-февруари, но пак не ми се вярва. Очаквам я в последните епизоди.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 01:13 от euphoriaa9

# 46
Аз също мисля, че това не е Лора.Денис просто сънува.

# 47
  • София
Абсурдно е да има връзка между инспекторката и Драго. Ще се изложат много.

Ива е нетърпима. Дано я тикнат в затвора.

# 48
Предлагам Ива да отмъсти като им отмъкне нарко бизнеса. Тя си е безскруполна, не е пожалила никой в живота си до сега. Но има една подробност, морал не и достига да е мутра. Даже у дилърите показват повече човечност. Да ги изтрепе всичките и да се възцари с муха в короната. Синя муха естествено.

# 49
  • Другата България
Никак даже не е абсурдно.
Напротив.
Идеално им се вписва в концепцията.

# 50
  • Галифрей
Брей точно като сапунките.Лора се поява на финала епик бремемна с близнаци.
Хахахахах
Повече ще се радвам, ако са тризнаци Joy
Ама, ако може да са от Драго все пак...
Че в един друг сериал по Нова така се завърна една героиня при мъжа си, ама бременна от друг. Grinning
Е от Драго много  ясно 😂 Друг страстен любовник да виждаш? 😁

# 51
Момичета, не съм гледала началото на новия сезон, както и последните епизоди на предишния.
Някой накратко може ли да напише какво се е случило с Лора (Драго е с халка, те ожениха ли се с нея, тя загуби ли детето, което носеше )  и защо Ива вече е при Радо ( как така реши да работи в този бизнес, а тя откого е бременна Калин ли? )? Доколкото разбрах Денис е убил Калин по време на полицейска акция ли?

А защо Радо и Денис вече не работят заедно?

След като почина майката на Денис, баща му вече работи при него, така ли - т.е заровили са томахавката?

Юлия и бащата на Денис как така се намериха и решиха да се женят, наистина ли се обичат???

Оф, извинявам се, ама колкото и да е прост този сериал, пак не разбирам някои сюжетни линии.  Grinning

# 52
Защо не ги изгледаш в Nova Play? Да се разказва сериал е безкрайно скучно.

# 53
  • Галифрей
Момичета, не съм гледала началото на новия сезон, както и последните епизоди на предишния.
Някой накратко може ли да напише какво се е случило с Лора (Драго е с халка, те ожениха ли се с нея, тя загуби ли детето, което носеше )  и защо Ива вече е при Радо ( как така реши да работи в този бизнес, а тя откого е бременна Калин ли? )? Доколкото разбрах Денис е убил Калин по време на полицейска акция ли?

А защо Радо и Денис вече не работят заедно?

След като почина майката на Денис, баща му вече работи при него, така ли - т.е заровили са томахавката?

Юлия и бащата на Денис как така се намериха и решиха да се женят, наистина ли се обичат???

Оф, извинявам се, ама колкото и да е прост този сериал, пак не разбирам някои сюжетни линии.  Grinning
Трябва да  гледате  на сезон 3  там от където сте гледали последно и ще разберете 😉 има ги в novaplay, vbox7 и youtube.

# 54
  • София
Напротив.

Първо ще е ужасно клише и второ ще сринат полицайката.
А и за Драго знаем, че има само една жена...

# 55
  • Галифрей
Аз отново залагам,че Драго и Ели ще са приятели. Почвам да мисля,че тя и Чезката ще се вземат.
Като го гледам  нашият главен герой не му е до нова връзка и въобще не му е до жени. Сега си намери нова цел да срине баща си и новата си мащеха.

# 56
  • Другата България
Напротив.

Първо ще е ужасно клише и второ ще сринат полицайката.
А и за Драго знаем, че има само една жена...
Да видим.
Аз съм заложила на това още преди да започне сезона, когато стана ясно, че Йоана няма да участва.
То тук и доста хора писаха, че Борис е жив, ама на - и снощи Кольо си каза на Джулка в прав тескст - "Ти уби брат му". Което си беше ясно още когато ветеринарната клиника изгоря, тогава пък Врачански беше приключил със сериала. И се появи нов брат - логично.
Та и тук така - една жена си отива, идва друга.
Животът е преходно нещо.
И какво значи да сринат полицайката?
Срив ли е полицай да има връзка със заподозрян?
Това, което прави Ива сега, което правеше преди, "срина" ли я?
Полицейска съпруга, прикривана за явни престъпления от мъжа си, топ ченге. Освен нея, прикриваше и сина си.

# 57
Аз също мисля , че ще бъдат приятели.Драго започва битка срещу баща си и Юлия, да не забравяме и Ива,която сигурно ще настрои Радо срещу него.Той винаги ще обича
Лора.Едва ли,ще се влюби в друга.Не мисля,че в този сезон ще има връзка с друга.За Ели и Черкезов мисля, че ще се влюбят.Той ще се разочарова от Ива и ще разбере,че го използва.С Ели тепърва ще се сближат и ще станат добър екип и ще разкрият всички престъпление.С нея ще забрави Ива.

# 58
  • София
Не, Мери, просто сме го гледали доста пъти това нещо и не искам да го виждам отново. Така и Драго ще олекне малко, защото твърде бързо ще стане след раздялата с голямата си любов (иначе и аз смятам, че Темелкова няма да се върне повече). А полицайката я изкарват истински професионалист, моралист и идеалист, даже перфекционист в професията си. И изведнъж да си 'легне' с основния заподозрян и престъпник (защото Драго си е такъв по дифолт) не смяташ ли, че ще доведе до сриване и олекотяване на персонажа, който са и изградили? Не става току-тъй влюбването. Това не са 14 г. пубери и пеперудките не хвърчат наоколо... Simple Smile

# 59
  • Другата България
Не, Мери, просто сме го гледали доста пъти това нещо и не искам да го виждам отново. Така и Драго ще олекне малко, защото твърде бързо ще стане след раздялата с голямата си любов (иначе и аз смятам, че Темелкова няма да се върне повече). А полицайката я изкарват истински професионалист, моралист и идеалист, даже перфекционист в професията си. И изведнъж да си 'легне' с основния заподозрян и престъпник (защото Драго си е такъв по дифолт) не смяташ ли, че ще доведе до сриване и олекотяване на персонажа, който са и изградили? Не става току-тъй влюбването. Това не са 14 г. пубери и пеперудките не хвърчат наоколо... Simple Smile
Ще олекне за кого?
За теб. За мен не. И не защото харесвам Влади Михайлов, а защото така разбирам нещата от живота.
"Голямата му любов" колко време не знаеше какво иска, как го иска, защо го иска и най-вече - кого иска?
През какво премина този човек заради нея? Особено в миналия сезон? Та и убийството на Калин косвено е заради нея, тази сделка беше именно, за да измъкне Лора от затвора! Лора искаШЕ Драго само когато не можеше да го има. Нещо като забранения плод. В момента, в който го получи, и то неведнъж, тя се сещаше първо за Борис и че вече е омъжена, после, че има съвест и трябва да си изкупи греховете. Към кого обаче? Към Борето, към Драго, към Денис Топал? Та той направи и невъзможното, за да са заедно, заряза тук брат си и "брат си", за да се измъкнат заедно, и накрая тя просто си тръгва.....с писмо! Това ако не е клише, здраве му кажи! Изобщо не искам да говоря за Лора, дори е късно Драго да си намери друга....

Що се отнася до Елена, Драго, тоест, Денис и това, че е "основен заподозрян".....всъщност, вече писах, така и не стана ясно откъде дойде това, че той е убил Калин, откъде дойде това, че всички знаят, че е той, но никой не го е видял? Хипотези, предположения? След като там имаше толкова хора и всеки стреляше? Забравяме ли, че Калин стреля пръв и това беше смисъла на живота му - да хване Топал?
Много правилно подхожда Елена към момента, тръгва от миналото, за да стигне до истината накрая. И не, не смятам, че това ще олекоти персонажа, защото не е ясно какво ще стане и как ще стане, от една страна. От друга, за мен сега Ива е по-голям престъпник от Денис в миналото. Защото сега, в настоящето, наистина Драго иска да играе по правилата, да е честен, наистина е приключил с престъпното минало и иска да живее нормално. Докато Ива....вече съм писала за нея. Аз поне така ги виждам нещата.
Друг е въпроса, че Кольо надали ще "позволи" Драго да остане още много време такъв, или ще се превърне в Денис Топал, отново.

Общи условия

Активация на акаунт