БРАТЯ - СЕЗОН 4

• 34 630
  • 741
  •   2
Отговори
# 555
Номерът с чистачките беше поредната подигравка с бопаджиите. Пълен смях. Joy
Ели и Чези... Heart Eyes

# 556
Това с чистачките е толкова нереално , че няма на къде. Първо ГДБОП нямат ли си камери , освен тези на мама Зайка , разбира се, на които да следят какво се случва и как се държат веществени доказателства в едно просто шкафче? Няма да коментирам открадването им.

Също Марин най- вероятно говореше със Сергей. Двама украинци- Юлия и Сергей , си говорят на български, а Марин и Сергей на руски. Не знам как да коментирам.( не сме сигурни дали е Сергей на 100%, но пак това Сергей и Юлия да си говорят на български , като са само двамата, няма смисъл)

Харесвам сериала, но не мога да си затворя очите за толкова големи дупки в сценария.

# 557
  • София
Пореден нелеп епизод.
Тези чистачки приличат на плеймейтки, но на никого не му прави впечатление. И как така толкова важни документи изчезват и никой не се сеща да погледне на камерите какво се случва?

Елена и Черкеза си подхождат, дано се вземат.
Зайка я искам на всяка цена в затвора. Завършен боклук е тази жена. Няма значение, че го прави с целта да отмъсти на съпруга си. Тя разпространява наркотици и е убиец.

# 558
  • Ню Йорк
Зайка седи, небрежно си пили ноктите и върти на малкия си пръст цялата наркомафия и цялото ГДБОП. Изчезват доказателства, ама никой не я подозира, нищо че само нейните чистачки влизат там. Разкарва Митето за няма нищо, ама той нали е луд по нея и не се усъмни. Направо магьосница тази Зайка, Доня Зайка, в следващия епизод Карта ще отиде да и целува ръка и да иска позволение от нея за каквото и да прави.

# 559
  • София
Зайка е еманация на побългарения феминизъм - жена воюваща за влияние и използваща всичките си козове на манипулаторка, плюс връзките, които си е създала или чрез чара си, или чрез мъжа си. Преди - в подчинена позиция или играчка на любовника си, сега - господстваща мафиотка. Черпи силата си от слабостите на другите, но е безскруполна и гадна. И с това се изчерпва феминизма на сценаристите. Другите жени са пълни с отрицателни черти и слабости. Инспектор Давидова - под опеката на баща си и некадърна да свърши сама работата, на която е сложена. Увлича се като ученичка от една целувка и флиртче с човека, когото разследва.. Лорчето - лабилна и с вечно чувство за вина. Юлето - бивша мафиотска принцеса, превърнала се в съпруга на застаряващ мафиот. Гери - бивша сервитьорка и некадърна майка - гадже на мафиотче. Поли - наркоманка, а в в момента прави глупост след глупост, защото въпреки следването в Щатите, явно толкоз й е акълът.
Как да не симпатизираме на далеч по-добре изграден мъжки образ на Дениз? Престъпникът с "бяла душа".
А, да. Мая горе долу е нормална жена в сериала. Но и тя с нейните карти таро, камъни и странности...

# 560
Не съм очарована от случващите се събития.

# 561
Нямало химия между Елена и Денис, да бе да.
Актрисата в ролята на Юлия е тотал щета.

# 562
  • Велико Търново
Тези чистачки приличат на плеймейтки, но на никого не му прави впечатление. И как така толкова важни документи изчезват и никой не се сеща да погледне на камерите какво се случва?
Че и полицаят, който ги зава́ри в отдела, даже и не се сеща да го отрази, дори и само като факт. Забравих му името, Михайлов ли се казваше?

Направо като онези реакции, които в крайна сметка завършват с взрив.

# 563
  • Галифрей
Не гледах епизода, но видях това в фейса…каакво става тука?? 😐Wut? Тя от от кога си падна по него? Въобще се правеше на девствена и горда а ся това… ай скрита лимонка. Според мен това е най- неудомната
Кекс сцена.

Някой да ми обясни  как се стигна до…..Защо трябваше да стига до това?? 🤐😒

Офф

# 564
  • Cyprus, Пловдив
Колко серии и време мина, а на бременната зайка как пък мъничко не й личи вече...на моменти забравям, че е бременна.

# 565
Актрисата в ролята на Юлия е тотал щета.
Ами НЯМА си, за много хора е така. Това си е ваше виждане.

# 566
  • Галифрей
Почнах да гледам епизода и се хиля с глас 😂🤣 От всички инфлуенсъри Юлия е викнала Дени 😀❤ е не и тая сцена беше имровизирана от двамата. Христо Шопов го гледаше с усмивка и гордост ‘ И моят син прави видеа в ютуб и вие сте колеги” А ще пиша на Мъци да реагират на това.

# 567
Язък, изпуснаха възможност да вкарат Шопов - младши в ролята на инфлуенЦър! Joy
Ми да си призная и аз бях скепчтично насторена към двойката Денис и Давидова, но тази сцена беше добре изиграна. За мен имаше химия.

# 568
  • Галифрей
Гледах го не е толкова зле. Елито ще си слуша ей тази песен, след като почне да го отбягва
https://youtu.be/g8DsRj-2SmU

# 569
Напоследък спрях да пиша, понеже не намирах какво хубаво да кажа за сериала, а и вие казвате всичко.

Но дойдох да кажа, че харесах Денис и Елена, хем знам, че е много банално, хем не мога да си изкривя душата. Дано се развият по интересен начин отношенията им, не държа изобщо да са endgame, просто харесвам Денис влюбен Grinning Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт