Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 49

• 22 540
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Ами ако искаш пробвай без вечеря.
И спазвай лунните цикли.
Преди време си мислех, че е глупост, но сама се убедих, че не е така.

# 301

Очаквах доста лоши резултати. Пред последните 2 години качих около 12 кг без особено да съм променяла хранителните си навици. Помислих си че се дължи на това, но явно не.Според вас има ли от какво да се притеснявам?

# 302
Изследването е некоректно направено и не ми говори нищо. И в първия пост съм писала доста за изследванията и защо на гладно не се слага диагнози.
Липсва инсулин на 2 и 3 час.
Самият факт, че имаш кила за сваляне, значи имаш проблем и трябва да отслабнеш.

# 303
Да, трябваше да има и инсулин на 60 и 120 мин. Вероятно топно тогава е големият скок в инсулина...
Миоки, обаче торбичката е още по-диетична- просто едва ли на някого ще му е вкусна! 😆
Тази вечер- сьомга вечер! 😍 И салата от китайско зеле, ряпа дайкон, моркови, зелена и червена чушка, малко маруля, стръкче зелен лук, малко доматче (зехтинът към рибата и салатата се подразбира):

По-рано през деня- кисело мляко със заквасена сметана и вишни, кафе с мляко и сметана, резенче камамбер, 5-6 маслини и 50 гр черен дроб с ябълки и лук (не се усещат особено на вкус, т.е. почти като обикновен черен дроб е).

# 304
Dolce много са ти красиви чиниите 😀
Какво мислите за закуска овесени ядки, чия  + бадемово мляко или кокосово и горски плодове, ядки някакви. За да не се яде само яйца. Холестерола ми е височък ⬆
Старая се да подбирам храната : сутринта яйца с краставица в 7 , обяд — джолан на фурна със зелена салата и малко туршия, много обичам кисело и солено.
Вечеря св филе с гъби и салата домати краставица, авокадо, чушка и лук.
Напитките през деня са кафета Н на брой и вода която трябва да увелича.
Не знам ама голям мерак ми е да се меря с глюкомера 😂😂😂 След вечерята изчаках да мине време и боц показа 🩸5,5 к.з

# 305
Овес не ми е в менюто, преди да мина на режим съм пробвала чат-пат по нещо с овесени ядки ама... това го оставям на конете, те да си го ядат.

# 306
Освен яйца — бъркани, варени , омлет какво друго мога да ям сутрин ставам много, много рано. Работния ми ден е дълъг и понякога закусвам .
Кисело мляко / нискомаслено / скир или котидж нискомасление с плодове с нисък гликемичен индекс — ягоди, малини, киви или боровинки. Може ли, или и това не може …
На обяд ми носят храна от ресторант и поръчвам или риба или месо плюс салата.

# 307
Обикновено не закусвам, но когато го правя ям каквото бих яла и по всяко друго време - някаква режимна храна каквато обичам. Или каквото имам останало от вечеря, че сутрин не се виждам да приготвям храна Grinning
Тия дни даже по малко супа закусвам - лесна ми е за ядене и я обичам, че сутрин дъвча насила. Винаги съм се чудила на баща ми и други мъже от неговото поколение как се радват на топла супа за закуска, ама ето че и мен ме стигна... сигурно одъртявам вече Joy

# 308
Бриа, доказано е- тук всички сме лордове
 😃 КЗ след вечерята ми беше 5,1.🙂 А салатата е красива, освен заради многото цветове, и заради ел. рендето, което ми помогна.
Най-бързите ми закуски са кис. мляко/закв. сметана/скир/котидж/извара+ разни добавки (плодове, ядки, чия, кокосови стъргорини), нарязано филе/шунка/бри/камамбер/кашкавал/едам и др.+ маслини, яйца с авокадо и/или краставица, пълнена зелена или червена чушка с извара/сирене/варени яйца...Даже сурова червена чушка с кюфте, варено яйце, кисели краставички/каперси ми звучи добре (нещо като чушка, пълнена с деконструирано руло Стефани). 😃😄

# 309
Благодаря, Долче докато го прочета и огладнях отново 😂😆
Аз имам доста да свалям цели 10 кила…
Какво е това ел.  ренде ?

# 310
Електрическо ренде, уред за настъргване и нарязване е.

# 311
И от мен не на овеса Simple Smile

# 312
Аз пък харесвах овесени ядки преди...даже още ми харесват. Обаче проблемът ми с тях е, че след малко количество от тях се чувствам добре, а КЗ си се покачва...А не съм съгласна да ям нещо, което ми покачва КЗ с толкова.

# 313
Хм, я дай линк към това ел. ренде.
Ако може и видео. Ох, най мразя да стържа на рендето. Често има кръв, викове и псувни.

# 314
Миоки, и такова въздействие имат върху теб боклучките след колко години на режима? Значи изобщо не могат да се ядат, не и по малко /имам предвид след години на режима/?

Тедибеър, кортизол изследвала ли си? Аз имам там проблеми и напомням. Витамините как са ти? Май трябва по-подробни изследвания да направиш.

Общи условия

Активация на акаунт