Гласувайте за "Златно огледало" /за убост/

• 16 431
  • 385
  •   1
Отговори
# 195
След всичко прочетено и видяно до тук , гласувам с две ръце за d.ivanova newsm10 newsm10 !!! 
Просто спор няма красавица е, не ами е направо фатална красавица !!!
Дано другите момичета номинирани и Неноминирани да не ми се обидят ,но това е моя избор !!!
Виждам обаче , че има и сред НЕноминираните страхотни мацки !! baloni
Успех и на тях догодина !!

# 196
Ах'не !!!

# 197
Миналата година гласувах за Дуци и тази така ще направя.

Нека другия пьт като има такива номинации да има снимки. Някой от мамите сьм ги виждала на живо,някой ги знам от аватарите обаче другите Crazy пьк може да пропусна някоя убавица.

# 198
leleeeeeeeeeeeee, 1 0000000000 imena
че и монда наредена тук.........
всички, които ни познавят знаят, че аз съм много по-красива, затова се чувствам обидена.
Предлагам веднага да я махнете от класацията, защото само краде гласове.
Това е и найна молба.
Лелеееееееееее...егати злобата! Ти наистина си повярва и се взе насериозно! То бива завист,бива,ама...ти даже вее не си птавиш труда да я прикриваш както преди!

# 199
Аз си гласувах за Буба..
А d.ivanova е страхотна!
И що я няма секси мама Цвети?!

# 200
..категорично Дуци, от две години съм във форума, макар, че рядко пиша, но Дуци винаги ме кара да се усмихна, заради чара, който излъчва, заради страхотната усмивка, която притежава, заради черната и русата коса, които еднакво и отиват и не на последно място с жизнерадостта, която впоследствие открих.  Дуци, моя глас е за теб   bouquet

# 201
Моят глас дадох за Zorie   bouquet

# 202
трябва да се сложат снимките на всички кандидатки ,
гласувах  за d.ivanova !:)

# 203
За душевна "убост" или за външна(тука много трудно се намира материал)... Crazy Crazy Crazy

# 204
 Добре, че има опция изтрий глас.  Whistling

d.ivanova, страхотна си!  Hug

# 205
d.ivanova  Е ПРЕКРАСНА НЕКА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕЯ ТЯ ЗАСЛУЖАВА ТИТЛАТА МИС БГ МАМА
Браво,Мимка!Във форума има много симпатични,чаровни момичета.Но в това момиче,което аз съм номинирала има нещо повече.Нека да я подкрепим!
ПП И много държа да кажа,че аз не я познавам Simple SmileПреди време случайно попаднах на нейна снимка като булка.
Абсолютно съм съгласна, тя е някак различна, не просто симпатична, за моите представи е красива.

# 206
Гласувах за Дуци  Peace Страхотно излъчване !

# 207
Гласувам за мама Надя79  Hug
Познавам я от няколко години - изключително нежна и красива + прекрасен човек! Какво повече...  Grinning

# 208
Гласувам за тази , която съм виждала на живо. Peace

# 209
  • на плажа
 Никоя от мацките не съм виждала лично, но на снимки ми допада най-много ДУЦИ. Гласувах!

Общи условия

Активация на акаунт