Гласувайте за "Златно огледало" /за убост/

• 16 461
  • 385
  •   1
Отговори
# 225
Д.Иванова наистистина е много красива, точно мой типаж

# 226
    И аз гласувах след дълги колебания.  Grinning Всички красавици съм виждала само на снимка. Много ми харесват Додо, Дуци, Буба, d.ivanova, Дона, (и Василиса с тантелените кюлоти и стройната снага). Направи ми страхотно впечатление и Небесната КрасТавица. Ако имаше номинация за нея, тя щеше да е моят фаворит.  bouquet

# 227
  • в Tara
аз гласувах за Д. Иванова Peace Flutter
много красива и е точно мой тип! от всички снимки, които съм виждала на момичета във форума ей тая  просто заслужава първото място отвсякъде.

# 228
Абе верно как не ви писна сяка година 1 и същи лица ????Я дайте и от по новите.Не ви е срам.Анкети и  конкурси само за стари Twisted Evil Twisted Evil Embarassed Laughing Heart Eyes Mr. Green.Моя глас е за МИМКА.Готина е шматката Hug Rolling Eyes Joy Blush Mr. Green Heart Eyes Peace

# 229
  • София
Не познавам абсолютно всички, много са хубавите, които съм виждала, но мой фаворит е Додо.  Hug

# 230
И аз гласувах за Д.Иванова!
Тук е пълно с прекрасни жени.

# 231
d.ivanova  Party

# 232
ХОТ ЕЛИ - божествена и неповторима Peace

# 233
Аз си давам гласовете на Д.Иванова.Много е красива, направо прекрасна  bouquet

# 234
Joy  Joy агитаций на кю  и лични ли ? ахах
А стига глупости !
Значи добрее пухи пухи е едната,шушон другата,кой е третият луд обаче се чудя,дето е гласувал за мен  hahaha

Аз бях! Wink

# 235
Брех, това момиче - d.ivanova - ми много красиво бе!  Crazy

Гласувах за нея, понеже Дуци вече е титулована, а Бу и Додо, които много харесвам, са... хм... прекалено sophisticated, за да се веят по разни класации за убост... мда.     Mr. Green

# 236
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз продължавам да си чакам снимките...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Мисля си след като има толкова много гласове за Д. иванова, тя самата дали знае, че е номинирана... Поразследвах малко и виждам, че тя не е писала в тази тема... може и някой доброжелател да й е казал де.....

Ще запазя РЕШАВАщИЯ си глас за последния момент, дано до тогава реша!!!

# 237
Аз си давам гласовете на Д.Иванова.Много е красива, направо прекрасна  bouquet
Много благородно  bouquet
Аз също съм за Д. Иванова

# 238
Момичета, аз просто не съм очаквала толкова хубави отзиви по мой адрес!
Наистина нямам думи!Огромно БЛАГОДАРЯ!!
Аз гласувах за Зори, от снимките които съм виждала тя ми е фаворитка!
Аз нали съм заек и въобще не очаквах, че ще ме номинират!
След толкова признания, няма как да не се чувствам красива! Embarassed

# 239
  • София
Между другото, без да искам да обиждам никого, не вярвайте много на снимки. Тук съм виждала прекрасни снимки на жени, които на живо изглеждаха меко казано доста различно. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт