Гласувайте за "Златно огледало" /за убост/

• 16 392
  • 385
  •   1
Отговори
# 315
Ето още снимки на д.иванова
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=67287&photo=3
И като булка е много красива, ако някой ги е качил кажете на ЛС да ги махна

# 316
  • В центъра на Вселената...
d.ivanova  Peace

# 317
Ох, аз пък съм обратния случай - така красива на живо, а на снимки кошмар!  Flutter

Ух, и аз така  Mr. Green

Д. Иванова е една от най-красивите жени, които съм виждала, било то и само на снимка. Сигурна съм, че и на живо е също толкова забележителна. Ама и каква хубава двойка са със съпруга й.

# 318
Ееййй пусто - къде е таз Дона, искам да я видя.  Blush Praynig

# 319
  • Кацнала на едно дърво.
Не били обработвани с фотошоп, дрън-дрън. Crossing Arms
Аз пък искам да ме обработват с фотошоп, ама не ставало. Професионалисти твърдят, че първо трябва ху-у-убаво да ме изгладят с ютия, а след това да ме надуят с помпа - на някои места най-вече.  Blush
П.П. Мразя цифровата фотография, преди се имах за фотогенична, ма сега. Особено пък с телефон като ме щракне някой - приличам на Тимон (не философа, а Тимон от "Цар Лъв").

# 320
Гласувах за Зори  Peace   bouquet

# 321
Василисе, ще рискувам... ама "скромността е качество за хора, които нямат други достойнства"... рискът е в използването на клише, ама ти ще ме прощаваш. Нали те имаше преди на аватара. Аз пък се нямам за сляпа. Затова  Naughty

# 322
  • Кацнала на едно дърво.
Василисе, ще рискувам... ама "скромността е качество за хора, които нямат други достойнства"... рискът е в използването на клише, ама ти ще ме прощаваш. Нали те имаше преди на аватара. Аз пък се нямам за сляпа. Затова  Naughty
Знам аз, че си почитателка на Тимон.  Laughing

# 323
и на него също Simple Smile

# 324
Не били обработвани с фотошоп, дрън-дрън. Crossing Arms
Аз пък искам да ме обработват с фотошоп, ама не ставало. Професионалисти твърдят, че първо трябва ху-у-убаво да ме изгладят с ютия, а след това да ме надуят с помпа - на някои места най-вече.  Blush
П.П. Мразя цифровата фотография, преди се имах за фотогенична, ма сега. Особено пък с телефон като ме щракне някой - приличам на Тимон (не философа, а Тимон от "Цар Лъв").
Има у нас един стар Козмополитън, специално си го пазя. Вземам го, вдигам се у София и директно у вас ще дойда да те лопна по главата с него. На Тимон приличала. Поне да се беше постарала да изпислиш нещо по-правдоподобно Mr. Green

# 325
  • София
Защо я няма Вергилия?  smile3512
И къде са тези номинации? И аз искам да номинирам!  smile3556
Да, наистина Д.Иванова  4470 е супер красива, но това са професионални снимки, за това да не ми се обижда, че не искам да гласувам за нея.

coolcool ИСКАМ ВЕРГИЛИЯ  coolcool

Тя е млада, слаба, красива и най-вече жизнерадостна Kissing Heart и това е основната причина да ми харесва. Ако ще е конкурс за красота, трябва да се оценява цялостната красота на кандидатките.

Върдж, много е възможно да си излязла от класацията по собствено желание, то бива скромност, бива, ама престани да им се връзваш вече на всички изявления на мамите  smile3527 (то не бяха нападки в посредственост, провинциализъм и епилиране ама хайде вече стига  smile3528 ). Ти едно МНОГО красиво момиче и няма смисъл заради насадени комплекси да се оттегляш от конкурса.

Ако мога да направя нещо за да те върна сред номинираните ще бъда много щастлива.  Kissing Heart

/моля да ме извините за прекомерния брой смайлчета Embarassed /

# 326
Защо я няма Вергиния?  smile3512
И къде са тези номинации? И аз искам да номинирам!  smile3556
Да, наистина Д.Иванова  4470 е супер красива, но това са професионални снимки, за това да не ми се обижда, че не искам да гласувам за нея.

coolcool ИСКАМ ВЕРГИНИЯ  coolcool

Тя е млада, слаба, красива и най-вече жизнерадостна Kissing Heart и това е основната причина да ми харесва. Ако ще е конкурс за красота, трябва да се оценява цялостната красота на кандидатките.

Върдж, много е възможно да си излязла от класацията по собствено желание, то бива скромност, бива, ама престани да им се връзваш вече на всички изявления на мамите  smile3527 (то не бяха нападки в посредственост, провинциализъм и епилиране ама хайде вече стига  smile3528 ). Ти едно МНОГО красиво момиче и няма смисъл заради насадени комплекси да се оттегляш от конкурса.

Ако мога да направя нещо за да те върна сред номинираните ще бъда много щастлива.  Kissing Heart

/моля да ме извините за прекомерния брой смайлчета Embarassed /

ООоо, я се дръж естествено  Mr. Green
Подозирам, че си мъж  Mr. Green Whistling

п.п. Казва се ВЕРГИЛИЯ  Peace

# 327
 Embarassed Embarassed Embarassed Това за мен ли беше???

# 328
  • София
Не знам защо съм останала с впечатление че се казва Вергиния, оправих името, ама тя сама се сети че става въпрос за нея.
@Biby
Относно това че съм мъж, ми се струва малко смешно, ако искаш ела да ме пребъркаш, ако намериш нещо мъжко в мен, ти го подарявам.  Hug

# 329
шегувам се  Peace

Общи условия

Активация на акаунт