В момента чета ... 75

• 42 926
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
А някой да е чел "Невинният" на чичко Харлан да каже поне две мили думи, че ми върви към зарязване? Преводът ли е куц или така я е написал тази, идея нямам, ама е много дразнещо с това неопределено време.

# 466
  • Sofia
Малко съм в читателска дупка- не че не ми се чете, а нямам 5 минути време. А вечер заспивам на 2рата минута. Започнах "Смъртният грях" на Мария Грунд- началото беше добро, обаче диалозите нещо ми куцат и още не мога да свикна с героите.

# 467
Прочетох "Театър" на Моъм с огромно удоволствие. Продължавам пак с негова книга: "На тясно в ъгъла".

# 468
  • Бургас
Прочетох "Театър" на Моъм с огромно удоволствие. Продължавам пак с негова книга: "На тясно в ъгъла".
Удоволствието продължава.

# 469
  • Mediterraneo
А някой да е чел "Невинният" на чичко Харлан да каже поне две мили думи, че ми върви към зарязване? Преводът ли е куц или така я е написал тази, идея нямам, ама е много дразнещо с това неопределено време.

Книгата не съм чела, гледах сериала по нея, който е нещо уникално и трябва да се види. Затова и не бързам да чета книгата, въпреки че веднага си я свалих.

# 470
  • София
Хич не ми върви тоя Кевин, ужасна скука 😒 До края ли ще е мрънкане в епистоларна форма? Оня мухльо бащата появява ли се?

# 471
Книгата не съм чела, гледах сериала по нея, който е нещо уникално и трябва да се види. Затова и не бързам да чета книгата, въпреки че веднага си я свалих.
Сетих се, да. Докато гледах "Убийството" го обсъждахте в темата за сериалите.
Не бързай с книгата. Аз 3 дена заспивам на всяка 10-та страница и едва стигнах 15%, а всъщност много харесвам Коубън.

# 472
  • Чукарландия
Прочетох "Момчето, което чуваше всичко", но не ми хареса толкова, колкото "Момчешки живот" от същия автор.
Предвидима ми беше историята. Друго от МакКамън не съм чела, може би другите му произведения са също добри.
Сега подхващам "Момичето на скалата" - Лусинда Райли
А следваща в списъка ми е "Момчетата Бърджес" - Елизабет Страут
Този месец съм подкарала само момичета и момчета... 🤣

# 473
  • Tenerife
И "Пепел в снега " и "Сол при солта" ми бяха в списъка,отпадат.
Чудя се,дали да не дам още един шанс на "Доброжелателните".Пробвах я преди две години и нещо не ми тръгна .Но преди това имам да чета две части на "Манюня",която просто е страхотна .

Позволявам си съвет- дай отново шанс на "Доброжелателните". Blush  Когато свикнеш със стила, няма да можеш да се откъснеш от нея.

# 474
Ще й дам.Положителните отзиви са много,дори и мнения като"сънувах кошмари" за мен са положителни.Значи,че книгата те е превзела тотално 🙂

# 475
  • Tenerife
Точно! Ще очаквам отзива ти след прочита! Blush

# 476
  • Mostly in my mind
На мен пък не ми върви "Образована ". За 10 дни съм прочела 90 стр.

# 477
Прочетох “Наемателката”-вървеше ми сравнително добре,но накрая ми се зави свят от развръзката.Имаше едно ненужно и досадно преливане на подробности,едва се разплете интригата и последните страници ги минах на диагонал.

# 478
На мен ми остават 2 часа слушане от “Наемателката”. Надявам се на някакъв плот туист, че от преди 2 часа (т.е. 4 преди края) се досетих как убиецът е свързан с една от главните героини. Пък аз никога не ги усещам тези неща Flushed

# 479
И аз мислех,че се досещам на връзката на убиеца с една от героините,но се оказах излъгана,голямо разплитане на загатката…

Общи условия

Активация на акаунт