Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 56

• 47 869
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, днес бях на преглед и ми откриха полип в матката. Тъй като имам и раничка на шийката, предложението да се направи кюртаж и едновременно с това да се вземе биопсия от шийката. Аз обаче четох, че хистероскопията е по-добър вариант. Някой правил ли е в Пловдив, евентуално при кой лекар и каква е цената? Звънях на Ямаков три поредни дни, но никой не вдигна и отидох на преглед другаде. Цитонамазката е втора група.

# 286
Момичета, някоя от вас приема ли пробиотик и влияе ли това по някакъв начин на дисплазията?

# 287
Здравейте, миналия месец на 20ти бях на преглед при д-р Карагьозов не видя нищо страшно, но останах очарована. Разпитва ме много неща, обясних,че не ми е редовна менструацията и се изненада когато му обясних,че никой не ми е казал защо и, че било нормално. Погледна ме и  откри, че десният ми яйчник е поликистозен. Каза ми също, че ако желая мога да си пусна изследване за ЧПВ, поради това се интересувам някоя от вас дали е запозната към кого да се обърна в гр. Враца за да си го пусна. Обиколила съм повечето, никой от тях не беше открил, че имам поликистозен яйчник или “раничката” , поради това съм със смесени чувства, но не ми се пътува обратно до София за това изследване. Цитонамазката ми излезе 2-ра Б група, но Карагьозов ми обясни единствено при 3та да се обадя.  
Прилагам и резултата.
[

# 288
  • София
Според мен е добре да си пуснете и микробиология, защото имате възпаление

# 289
Има ли жени след LEEP които са били с хистология цин3 ин ситу предраково и да са на контролите с нормална цитонамазка.  Сега съм на контрола след 2 седмици на 6 месец . Не знам дали целия стрес има ужас, но имам хемороиди тъпи болки сякаш нещо ме дърпа някъде долу и слагам вече 2 ден Цикатрадина и масту и болкотв много  намаляват,слабея 40 кг станах без причина, а се стремя да ям висококалорична храна.  Страхувам се вече за живота си честно ви казвам, живея в страх да нямам рак имам натрапчиви мисли с тях заспивам и с тях се събуждам.. Нямам болки при полов акт в матката нито при цикъл, единственото ме боли пикочния мехур и в началото на влагалището все 1 съм много тясна. Не знам вече какво да направя. Искам една искрица надежда и успокоение.

# 290
  • София
Здравейте!
Освобождавам час при Доц. Карагьозов на 22 юни 2022 г. от 15.00 часа.
Ако някой има интерес моля да ми пише.

# 291
Писах Ви Simple Smile

# 292
Момичета, някоя от вас дали име впечатления от д-р Ботев, във ФиХелт работи?
Дадога препоръка за него, тъй като при Карагьозов скоро няма свободни часове, а случаят е сериозен и не търпи отлагане за съжаление.

# 293
Аз съм ходила при него. Според мен като диагностик е добър.
При мен искаше да прави криодеструкция. Карагьозов каза, че няма нужда, но той е доста по-дефанзивен в процедурите, така че мнението на Ботев не го намирам съвсем необосновано.

# 294
Здравейте, днес ми излезе резултата от цитонамазката  2 С група. Родила съм нормално две деца ако това има значение. Имам раничка на шийката след второто бебе,която ще горим есента. Обадих се на докторката и тя иска да направим и микробиология. Имате ли някакви подобни резултати и случки? Преди винаги съм била само 2 група, а сега това "С" ме тревожи.

# 295
  • Бургас
Втора група не е притеснителна, може някакво възпаление да имаш, аз вече няколко пъти съм била 3А група и после след лечение с лекарства се връщам на 2в

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 06:00 от bur02

# 296
Здравейте, момичета! Пиша доста притеснена с молба за съвет, тъй като съм бременна в 14г.с. и едва днес успях да взема резултата от цитонамазката. Беше ми пуснато изследване в 10г.с. след първа ЖК, но над две седмици не беше излязъл, а аз бях една седмица на море и хоп днес бях изненадана “плоски епителни клетки - повърхностни и интермедиерни в норма, множество левкоцити в цервикалния канал. Pap 2”.

В същото време боря изследвания с урина 4ти път, днес ми излезе бактерии 2+ както и занижен креатинин и завишено съотношение протеин/креатинин. Пуснах и стерилна, но още чакам резултат.. едва в понеделник ще е готов.

Лекарката в Токуда по ЖК нито ми е звъняла заради проблемните резултати, нито ми даде номер, за да я попитам.. звъня на регистратура и естествено си ме оставя на изчакване 😞 Никога не съм имала подобни проблеми и не знам какво да мисля, а сърцето ми ще изкочи от притеснение 😕

# 297
То няма нищо притеснително в резултата .
Някакво възпаление може да има заради левкоцитите, но цитонамзката е добре.

# 298
А кое точно е притеснението Ви от резултатите?

# 299
Butterfly Lily реултатите са добри няма от какво да се притесняваш.

Общи условия

Активация на акаунт