Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 56

• 47 184
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Имам прицелна биопсия в кабинет от известен онкогинеколог.Щипване за секунда, тампонада, която махнах сама на др.дени, нищо страшно.

# 706
Моят резултат излезе. Карцином ин ситу е за съжаление… скалпелната конизация няма да ми се размине. Ще чакам онко комисия и ще разбера следващите стъпки. Добре е , че съм имала абразио, за да е ясно, че има проблема в канала.

# 707
И аз бях ин ситу, но бях с летц. Направете още една консултация. Може да не се налага да е скалпенлна конизацията. Успех!

# 708
Съжалявам за резултата Бороборо, но и това ще мине! Стискам палци бързо да минава следващата процедура, всичко да е изрязано до чисто и след това да забравите за тези проблеми! Пишете като минете преглед какъв е коментарът на лекаря и какво ще предприемате, полезно ще е за всички, които четат в темата.

# 709
След колпоскопия при онкогинеколог съм малко по-дпокойна. Каза, че действително се налага биопсия, но т.н. прицелна, а това с пълната упойка е като стреляне в тъмното. Успокоението ми идва от това, че според него засегнатия участък е малък и дори да са кофти резултатите има какво да се направи и е обратимо. Разбира се какво се случва навътре, отвъд мерника на колпоскопа, никой не знае.
Boroboro, съжалявам за резултатите ти. Напрежението е смазващо, затова наистина трябва да се радваме, че въобще има какво да се предприеме, дори да са по-твэрди стъпки. Дано дойде момент, в които ще си живеем спокойно, а тази история ще е само спомен за труден момент.
Вчера пих една ракия повече и добре ми се отрази. Да взема да зачестя Thinking нали ключът е в спокойствието

# 710
Момичета, след като няколко пъти пих AHCC по схемата, и бях супер доволна, мина време,  купих си отново и.....не помня схемата 😱
Помощ

# 711
  • Сф
Аз пия както пише на опаковката - 3х1 на ден

# 712
Момичета, след като няколко пъти пих AHCC по схемата, и бях супер доволна, мина време,  купих си отново и.....не помня схемата 😱
Помощ

Аз имам спомен, че беше 1ят месец 2 х 2 на ден.
2ят и 3ят месец - 2 x 1 на ден.
Ще се опитам да намеря рецептата.

# 713
След колпоскопия при онкогинеколог съм малко по-дпокойна. Каза, че действително се налага биопсия, но т.н. прицелна, а това с пълната упойка е като стреляне в тъмното. Успокоението ми идва от това, че според него засегнатия участък е малък и дори да са кофти резултатите има какво да се направи и е обратимо. Разбира се какво се случва навътре, отвъд мерника на колпоскопа, никой не знае.
Boroboro, съжалявам за резултатите ти. Напрежението е смазващо, затова наистина трябва да се радваме, че въобще има какво да се предприеме, дори да са по-твэрди стъпки. Дано дойде момент, в които ще си живеем спокойно, а тази история ще е само спомен за труден момент.
Вчера пих една ракия повече и добре ми се отрази. Да взема да зачестя Thinking нали ключът е в спокойствието
Взеха ли ти биопсия при прегледа?

# 714
Все още не са ми взели биопсия, тъй като нямаше условия в този кабинет. На прегледа в сряда ще ми вземат, това ще е при друг доктор. Обмислям и да отида и при този в другият му кабинет, за да ми вземе и той. Дали има нужда от 2 биопсии обаче не знам Thinking едната ще е в София, а другата в Плевен

# 715
  • Варна
Помощ

Тази беше схемата, предписана от доц. Карагьозов.

# 716
Все още не са ми взели биопсия, тъй като нямаше условия в този кабинет. На прегледа в сряда ще ми вземат, това ще е при друг доктор. Обмислям и да отида и при този в другият му кабинет, за да ми вземе и той. Дали има нужда от 2 биопсии обаче не знам Thinking едната ще е в София, а другата в Плевен
Не знам дали, който и да е втори, лекар ще се съгласи да щипе вече нащипана шийка. Не мисля, че е редно, а и защо 2 биопсии? Доверете се на един лекар, който смятате за адекватен, и после с резултатите може да направите консултация с втори, трети или пети лекар. Както и да си вземете блоковете от патолога и да ги занесете да ги гледа друг патолог.

# 717
Благодаря много!!!!

Помощ

Тази беше схемата, предписана от доц. Карагьозов.

# 718
  • София
Моля, ако някой освобождава час за Карагьозов за следващите петнадесет дни да ми пише, защото не успявам да се вместя в графика му, а от моят час не можах да се възползвам и го освободих за друга дама от темата.

# 719
Здравейте, някой да е имал подобна цитонамазка и какво излезе? Колпоскопското изследване излиза идеално. Чакаме още HPV онко резултатът да излезне.

Общи условия

Активация на акаунт