Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 56

• 47 847
  • 741
  •   4
Отговори
# 195
Да, Иван Димитров е от Щерев, после отиде в Надежда и сега е в Адела. Него търся аз, ама ми е много далече.

Малко странно ми звучи това...аз пътувам над 100 км за всякакъв лекар, защото в нашия град просто нямаме такива , но всеки си знае съображенията, разбира се
Имам сериозни съображения в момента, които ми пречат да пътувам до другия край на София. Затова за сега съм в Надежда при д-р Данаил Илиев.

# 196
Току що говорих с доктора след хиктероскопия. Много полипи, шийката навътре  не му харесва. Седя и не мога да спра да плача...толкова редовно се следя. Миналата година Октомври с отворена операция ми махаха миомни възли. Да бях махнала всичко! Но съм на 44 , не раждала. Дадох си последен шанс евентуално за дете...😪😪😪😭😭😭😥😢сега ще треперя докато излезе хистологията...и после не знам. Ужасена съм!!!

# 197
Здравейте, момичета!
Тъй като минаха 3 месеца от последния ми контролен преглед след lletz-a, дойде време за записване на следващия час при доц. Карагьозов, а както знаете това е нелека задача. Постоянно следя в супердок, но ако някоя от вас има час в периода 18.05 - 02.06 и не смята да го ползва, ще се радвам да го взема.

# 198
Момичета след рутинен преглед вчера ми взеха биопсия, оказва се че имам раничка и някаква мозайка затова цитонамазката ми е била 3а група. 3 месеца бях на лечение с макмирор. Казаха 10 дни за биопсията ,моля ви кажете ми какво следва много съм притеснена ,аг каза най вероятно обгаряне с лазер ,но за тази мозайка за първи път чувам

# 199
Засега не следва нищо, чакате си биопсията и по възможност не се тревожите излишно.

# 200
Момичета изключително доволна съм от доктор Борислава Попова от болница  Вита акушер гинеколог и хирург.
Докторката има и частен кабинет.
Предлагам да се включи докторката отпред на страницата в листата с доктори.
Компетентна, спокойна е обяснява и отговаря на въпросите, които и зададох.  
Минах всякакви изследвания - ехограф, колпоскоп - модерен с екран, микробиология от - до.
За шест дена ми излязоха изследванията от доктор Ангел Главашки всичко е тип топ 2 а група, контрола след 12 месеца.
Пропътувах 800 км за един ден, но всичко си заслужава! Най - вече спокойствието♥

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 12:14 от Bria

# 201
Момичета изключително доволна съм от доктор Борислава Попова от болница  Вита акушер гинеколог и хирург.
Докторката има и частен кабинет.
Предлагам да се включи докторката отпред на страницата в листата с доктори.
Компетентна, спокойна е обяснява и отговаря на въпросите, които и зададох.  
Минах всякакви изследвания - ехограф, колпоскоп - модерен с екран, микробиология от - до.
За шест дена ми излязоха изследванията от доктор Ангел Главашки всичко е тип топ 2 а група, контрола след 12 месеца.
Пропътувах 800 км за един ден, но всичко си заслужава! Най - вече спокойствието♥
Може ли да се запише час през Супердок? И във кой кабинет се намира колпоскопа със компютъра (видео колпоскопия). Благодаря ви!

# 202
И при моята лекарка има екран за колпоскопията, то не е нещо нечувано или важно, но е интересно да го види човек.

# 203
Аз съм много впечатлена, че пациента може да гледа всичко, което вижда и  лекаря. В допълнение вие може да питате и докторката и тя да ви отговаря и обяснява!
Докторката позна групата от цитонамазката, преди тя да е излязла!
Така че нека има алтернативи и да не се чака само за двама лекари.

записване за преглед във Вита там е колпоскопа със екран - https://superdoc.bg/lekar/d-r-borislava-popova-6089
записване за преглед в частен кабинет -  https://borislavapopova.com

# 204
И аз съм казвала моята лекарка, на кояъо имам голямо доверие, и кояъо ми реши важен казус: Виктория Блгоева в клиниката на д-р Славчев, който е светило в областта на гинекологията и в частност проблемите на шийката на матката.

# 205
Въпроса не е за екрана, защото аз не разбирам. Просто на видеоколпоскопа има памет и се съхраняват снимки и видео от прегледа, които в последствие с времето могат да се сравняват .

# 206
Ако някой ги пази.

# 207
Оставете екрана, става въпрос че един голям процент гинеколози преглеждат за същата цена без колпоскоп!
Цитонамазка + Мб - излиза 1 или 2 група и човек е спокоен.
Моя позната така изпусна проблем, уж всичко наред 2 група да но проблем е имало … “виждал “ се е, но все пак трябва и апаратура за да го видиш.

# 208
Тази докторка в 5ти кабинет в болницата ли преглежда?

# 209
Аз пък мога да кажа, че и колпоскопа не е гаранция...Ето и моя опит: имах миомни възли и кървене след полов акт, както и между циклите. Айде операция отворена за премахването им. Аз щастлива, че са ми спасили матката...3 месеца всичко точно и.. .изненада-пак кървене между циклите и айде на хистероскопия. Множество малки полипи и навътре шийката нещо на доктора не му е харесала. Сега треперя и чакам хистологията в полудепресия. А иначе февруари чист колпоскоп, микробиология и 2ра група цитонамазка. Добре ли е? А толкова стриктно се следя😭😭😭😭. Секс почти не правя... в някакъв кошмар съм, от който искам да се събудя.

Общи условия

Активация на акаунт