Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 56

• 47 853
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Карагьозов малко е прехвален според мен. Иван Димитров от МЦ Люлин мед според мен е много добър. Без направление прегледа е около 120-130 лв. , а направление доплащане 62.90 лв. Включва преглед, колпоскоп, цитонамазка, ултразвук и микробиология. Не му напомняш нищо. Задължително ти ги прави при профилактичен преглед. Много е внимателен. Обяснява. И ако му кажете, че искате ще ви вземе и за ЧПВ, само, че трябва вие да си занесете материала в Геника. И за около 300 лв. ще сте си направили Всичко и то при много добър доктор.
Аз съм голям фен на д-р Иван Димитров. След като отиде във Адела ми е доста далече като локация. Може ли малко подробности за МЦ Люлин мед? Скоро ли бяхте там на преглед? Може ли линк към МЦ?Относно Карагьозов също смятам че е въпрос на мода във форума. Така е и при проследяване на бременности, раждания, сега и колпоскопии. Винаги има някой модерен лекар, което разбира се не го прави лош.

# 181
Хепи, последния път беше много неучтива и припряна. Задавам й нормален въпрос, отговаря ми вие тепърва лекар няма да станете. Доц Някойси вече отказвал да преглежда притеснени пациентки. Имал не знам какви пациентки, които развили рак. Това го обяснява на сестрата и е намек към мен, след като ми каза, че съм притеснена. Сега ми е смешно, но тогава беше обидно. То ясно, че няма идеално, понякога човек трябва да се настрои с дебелокожие.

Този д-р Иван Димитров не е този от Адела нали? Защото за този в Люлин пише, че не е онкогинеколог, което е важно в някои случаи.
Карагьозов е добър според мен, но факт, че това последното беше черна точка.

# 182
Аз говоря за друг Иван Димитров. В супердок ще го намерите. И ще прочетете и отзиви.

# 183
Аз мисля, че и патолога на Вита преувличава и умишлено дига резултатите за да правят манипулации. Биопсията преди конизация нешеЦин 2 и цин 3. А след нея цин 3 до ин ситу.  Много странно.

# 184
Просто в дълбоките слоеве на тъканта резултатите са били различни.Не е странно.Но ако има съмнения може да се види от друг патолог.

# 185
Карагьозов специално е супер обран откъм манипулации. Не веднъж е писано в темата, че друг препоръчва конизация, а той не.

Аз лично не бих се следила при лекар, който не е онкогинеколог. По-добре някой от Онкото като Дянкова, отколкото лекар от някакъв МЦ.

# 186
Дами, за пореден път ще апелирам в темата да не се пишат някакви ваши “разсъждения” на база нула реални факти, медицински познания и доказателства в подкрепа на странни твърдения! Ще объркате някой потребител! Както твърдението, че течнобазираната цитонамазка била “по-вярна” от обикновената, така и твърдението, че патолозите на Вита преиначават резултатите, за да се правят манипулации, са пълни глупости! Ако се съмнявате - вземате стъклата и носите на друг патолог. Не разпространявате невярна информация по форуми, където четат притеснени жени с проблеми! Докажете, че има проблем с патолозите на Вита и тогава го пишете. “Имам чувството, че..” е страхотен довод! Не адвокатствам на болницата, но е абсурдно да твърдите подобни неща!
Карагьозов е име от години, много преди да иде във Вита. Не случайно беше шеф на Гинекологията в Токуда. Професионалните му качества са доказани. Както и за най-най-големите имена, в която и да е област, винаги ще се намери някой, който да е недоволен. Това не значи, че човекът не е професионалист. Както и всеки друг, който се споменава в темата. Той е достатъчно търсен и зает, че да си измисля схеми с патолозите с цел манипулации, отделно никога не предприема ненужни такива. Това, което той ми е казвал, се е покривало 1:1 със Славчев, също голямо име в областта. Имам му доверие и винаги бих го предложила на дама в ситуация.
Заралийка, резултатът е много ясен и не виждам кое те очудва! Биопсията е само частичка от в последствие изрязан материал в дълбочина!

# 187
Винаги могат да се вземат стъклата и дадат на друг патолог за второ мнение. Даже и в чужбина могат да се изпратят.

# 188
Аз съм доволна от него, говоря за лабораторията.

# 189
Иван Димитров от Адела също беше протим конизация при дъщеря ми. Не, че не можеше да я направи, обяснил е, че не е нужно на този етап

# 190
Съжалявам само че не ходих от 20 годишна възраст всяка година на цитонамазка а през 2 3 години и можеше да е фатално.  Желая ви много здраве и добри резултати, мили момичета . Здравето и животът са безценни.

# 191
  • София
Иван Димитров в Адела и другият в Люлин нямат нищо общо. Единият е специалист с онко насоченост, другият АГ. Ако не се лъжа дори при този, който сега е в Люлин имаше заведено дело от съфорумка.

# 192
Иван Димитров в Адела и другият в Люлин нямат нищо общо. Единият е специалист с онко насоченост, другият АГ. Ако не се лъжа дори при този, който сега е в Люлин имаше заведено дело от съфорумка.

И аз помня нещо кофти за другия и само хубави неща за този в Адела /от многото групи за ендометриоза във фейса всъщност го запомних с добро/.

# 193
Да, Иван Димитров е от Щерев, после отиде в Надежда и сега е в Адела. Него търся аз, ама ми е много далече.

# 194
Да, Иван Димитров е от Щерев, после отиде в Надежда и сега е в Адела. Него търся аз, ама ми е много далече.

Малко странно ми звучи това...аз пътувам над 100 км за всякакъв лекар, защото в нашия град просто нямаме такива , но всеки си знае съображенията, разбира се

Общи условия

Активация на акаунт