Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 56

• 47 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Да така е, всичко хванато на време е лечимо.  Моя позната съседка е оперирана 2000г конизирана от рак на шийката  и е жива и здрава. Даже 2016 роди второто си дете.

# 166
Аз пък съм все по-объркана. При тази ли лоша цитонамазка 5 месеца след конизация пуснах една камара изследвания: hpv, микробиология, урея-мико и т.н. плазми - абсолютно всичко е отрицателно... Не знам какво да мисля.
Мислех, че поне нещо гъбично ще покаже - пише си на цитонамазката - кандида, но микробиологията не показва нищо...
На някой друг случвало ли му се е такова голямо разминаване в резултатите от различните изследвания?
Аз днес получих резултата от цитонамазката си.
Края на ноември ми беше конизацията.
Резултата от цитонамазката е същия като група, цин. и даже доста по-зле... Преди конизацията поне възпаление нямах...
Не знам какво да мисля, доста се отчаях... защото съм и с hpv 16. Вие какво ще кажете?

# 167
Джази отиди на колсколоп при Карагьозов.

# 168
Попринцип при наличие на добри резултати от цитонамаска трябва ли да се правят други изследвания.

# 169
Добро утро.  Април трябваше да ида на контролен, но тогава бях в цикъл и не успях, обадих се на сестрата ня лекаря и казя само  окей, желая ви здраве и това е.  Имам час за Юли за Карагьозов, дали ще бъде фатално. Голям стрес преживявам, всяка нощ сънувам кошмари че имам рак, че синът ми е все по болници . Ужасен стрес изживявам вече  5 месец

# 170
Няма да е фатално, разбира се, но ако е голям стрес за Вас, идете при друг лекар.Не е само Карагьозов на този свят.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 17:01 от ДХ3

# 171
Няма да е фатално, разбира се, но ако е голям стрес за Вас, идете ори друг лекар.Не е само Карагьозов на този свят.

А докторите уж от екипа му просто не струват. 180 лв на вятъра, бях писала след прегледа при един от тях, Крумов, Попов същото разочарование

# 172
Може при Димитров или някой от Онкото. Аз ходех при Дянкова, но не я препоръчвам вече, та не знам за там.
Никога не съм ходила при някого от екипа му. Той слава богу не е от лекарите, които се обиждат, че си отишъл при друг, след като знае как се записват часове при него.

# 173
И аз съм писала, че съм много доволна от Виктория Благоева в клиниката на д-р Славчев.

# 174
Момичета може ли някоя да ме насочи колко горе долу ще ми струва прегледа при Карагьозов. Подготвила съм си 300 лв защото знам,че не се поема по здравна каса, но да не остана изненадана накрая. Някоя която по-наскоро е ходила. Ясно ми е,че много зависи какви манипулации ще ти прави, аз ще ходя за първи път предполагам,че ще ми вземе стандартно цитонамазка, колпоскопия и ако види нещо сигурно материал за биопсия.
Онзи ден получих изненадващо кървене без никакви симптоми чак се изненадах и стреснах. Не знам дали не е на стрес защото колкото повече приближава часът ми толкова повече се притесняван.

# 175
Около 250 за ехо, колпо, цито и преглед.
Аз съм много разочарована, защото водих възрастна жена и не й взел цитонамазка. Нямало нужда, защото тази преди повече от година била ок. Уморена съм вече как за всяко нещо трябва да напомняш, да питаш и т.н. Пиша го, за да питате по време на прегледа какво ви прави и да обсъдите, а не да платите една камара пари и накрая пак едно нищо.
Той е мил, не се притеснявайте от самия преглед.

# 176
Около 250 за ехо, колпо, цито и преглед.
Аз съм много разочарована, защото водих възрастна жена и не й взел цитонамазка. Нямало нужда, защото тази преди повече от година била ок. Уморена съм вече как за всяко нещо трябва да напомняш, да питаш и т.н. Пиша го, за да питате по време на прегледа какво ви прави и да обсъдите, а не да платите една камара пари и накрая пак едно нищо.
Той е мил, не се притеснявайте от самия преглед.
Благодаря много, ще го имам предвид. Heart Exl
Аз съм от Враца, а тук да не говоря какви "лекари" са, д-р Кръстев лека му пръст единствено той видя раничката и ми го съобщи по много груб начин, като ме наплаши,че може да съм ракова и да си нямам деца. От тогава обиколих всички и нищо, лекуваха ми кървенето с глобули, но никой не ми пусна хормонални изследвания, нито колпоскопия или пък тест за HPV, буквално съм отчаяна от лекарите тук, поради това и предприех да си запиша час при Карагьозов за да знам дали има от какво да се притеснявам и дали всичко е напред.

# 177
  • София
Дъждец, защо не препоръчваш Дянкова? Миналата година април ходих и мислех пак при нея да запазя за контрола.

# 178
Карагьозов малко е прехвален според мен. Иван Димитров от МЦ Люлин мед според мен е много добър. Без направление прегледа е около 120-130 лв. , а направление доплащане 62.90 лв. Включва преглед, колпоскоп, цитонамазка, ултразвук и микробиология. Не му напомняш нищо. Задължително ти ги прави при профилактичен преглед. Много е внимателен. Обяснява. И ако му кажете, че искате ще ви вземе и за ЧПВ, само, че трябва вие да си занесете материала в Геника. И за около 300 лв. ще сте си направили Всичко и то при много добър доктор.

# 179
  • София
Карагьозов малко е прехвален според мен. Иван Димитров от МЦ Люлин мед според мен е много добър. Без направление прегледа е около 120-130 лв. , а направление доплащане 62.90 лв. Включва преглед, колпоскоп, цитонамазка, ултразвук и микробиология. Не му напомняш нищо. Задължително ти ги прави при профилактичен преглед. Много е внимателен. Обяснява. И ако му кажете, че искате ще ви вземе и за ЧПВ, само, че трябва вие да си занесете материала в Геника. И за около 300 лв. ще сте си направили Всичко и то при много добър доктор.

Съгласна съм. За мен Вита и д-р Карагьозов са доста скъпи и прехвалени.

Общи условия

Активация на акаунт