Отговори
# 255
  • София
Здравейте.Синът ми е приет природни науки АЕ и НЕ в 18 СОУ.Срещам родители предимно на момичета приети там.Дали има тук родител и на момче прието същата паралелка?Предстои ни записване.Ако споделите  мнение за училището също би ми било полезно.Благодаря!Успех на децата!
Има и момчета спокойно,забравих вече къде го писах и за коя природна го бях чула,дали за НЕ и АЕ или АЕ и НЕ,че момчетата бяха 12,а момичета 14 по прием на първо класиране.
Мен ми е любопитно дали във френската паралелка ще има момчета,традиционно от години този език си е повече желание на момичетата.

# 256
  • София
като записвах дъщеря ми след първо класиране в корейската паралелка имаше записани вече 2 момчета, така че ако не са се отказали после ще имат поне за цвят. След това може и още да са се записали де.

# 257
Както писах по-рано ние също сме Природни науки АЕ с НЕ.Моля ако някой знае коя е групата( ако има такава) в Инстаграм да я сподели.
По отношение на билогията и химията сутринта се обадих на зам.директора и тя ми обясни ,че си се учи до 11клас по програма както другите училища и после като се профилират часовете са разбира се повече.
Радвам се че темата се раздвижи.

# 258
Ние днес при записването засякохме 3 момчета - дано не са били единствените за випуска Sweat Smile
Разсеях се обаче и не попитах за списъка на ФЕ/ИЕ как изглежда разпределението - те ще са 8 В клас.

# 259
  • София
Корейската ще са 8з. Аз досега не бях виждала повече от Г паралелка Simple Smile Още ме шокира големината на това училище, а моята супер се кефи, че е голямо и с много деца. Искала и да се губи из коридорите Simple Smile

# 260
Ние днес при записването засякохме 3 момчета - дано не са били единствените за випуска Sweat Smile
Разсеях се обаче и не попитах за списъка на ФЕ/ИЕ как изглежда разпределението - те ще са 8 В клас.
                    +1 момче в същата паралелка - записан на първо

# 261
  • София
В последните години се забелязва някакво уравновесяване в бройката момчета/момичета. Все още вторите за повече, но тенденцията е добра.

# 262
Корейската ще са 8з. Аз досега не бях виждала повече от Г паралелка Simple Smile Още ме шокира големината на това училище, а моята супер се кефи, че е голямо и с много деца. Искала и да се губи из коридорите Simple Smile
Спокойно може да се губи Wink Малките ученици са много забавни, като ги пуснат от 2 клас да щъкат и се озоват на 3 етаж примерно и се започват разкази за тъмни коридори, премигващи лампи, призраци... LaughingLaughingLaughing

# 263
  • София
Природни науки АЕ с НЕ  записан в 8 А.Разбрах само,че ще бъдат втора смяна.Има записани момчета.За всичко друго да следим сайта

# 264
  • София
Аз пък въобще не се сетих да питам коя смяна ще бъдат. Дали всички осмокласници ще са втора смяна?

# 265
Аз пък въобще не се сетих да питам коя смяна ще бъдат. Дали всички осмокласници ще са втора смяна?
Май нещо такова пишеха девойките за първия срок.

# 266
Днес дъщеря ми се записа в корейската паралелка, много е щастлива, беше й мечта. Впечатлена съм от прекрасната градина и хубавата сграда. При записване разбрахме, че има 3 момчета от първото класиране и 3 от второто, ако останат - не е зле, цели 6 Simple Smile Моля, пишете ми на лични, да свържем децата!

# 267
  • София
Може ли някой да обясни след като детето учи в училището от първи клас в даден езиков профил, след 7 ми клас как продължава с езика, защото виждам, че се започва отначало за новоприетите деца, които до сега не са учили езика.

# 268
Може ли някой да обясни след като детето учи в училището от първи клас в даден езиков профил, след 7 ми клас как продължава с езика, защото виждам, че се започва отначало за новоприетите деца, които до сега не са учили езика.
                    След 7 клас всички се явяват на НВО и в зависимост от резултатите се класират в желани паралелки и у-ща. Това ,че детето е  учило до 7 клас японски например - няма никакво знчение. Класира се по бал!

# 269
  • София
В 8ми клас всички започват от нула.

Общи условия

Активация на акаунт