Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 304
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! За първи път съм в темата, но имам съм тук защото имам въпрос.
Преди месец направих поръчка от Amazon.de за първи път и като цяло от Амазон. Първото нещо, което ме притеснява е как доставят? От пощата ли ще трябва да си взема пратката или като Shein доставят със Спиди? И също често ли се случват закъснения и не спазване на датите, тъй като трябвашв да пристигне до днес. Приятелка също поръча и нейната закъснява и тя.

# 106
  • София
Just mee  нямаш ли проследяващ номер? 
Предполагам, че през Амазон си поръчала нещо от китайски търговец. Един месец, ми звучи точно от Китай. Предполагам, че е изпратено чрез пощите. Китайските пратки често закъсняват.
По принцип няма един куриер,  може да пристигне и с пощите и със Спиди и с ДЧЛ....

# 107
Just mee  нямаш ли проследяващ номер? 
Предполагам, че през Амазон си поръчала нещо от китайски търговец. Един месец, ми звучи точно от Китай. Предполагам, че е изпратено чрез пощите. Китайските пратки често закъсняват.
По принцип няма един куриер,  може да пристигне и с пощите и със Спиди и с ДЧЛ....
Не знаех тази информация и много благодаря, за което! Няма вариант да оставят пратката да речем пред входа на блока или до пощенските кутии, защото това ме притеснява мен, тъй като и такива коментари четох...

# 108
  • София
За други държави е характерно оставяне на пратки пред входове или до пощенски кутии, не за България. Сега да не се окаже, че не живееш тук? Все пак погледна ли проследяването какво казва, с кой куриер пътува?

# 109
  • София
След моите драми от вчера и след възобновяването на профила ми в Амазон ударих пак на греда.Не ми допуска плащане .Изписва ми това ,опитвах какво ли не ,но не се получава

Идея каква може да е причината?
Дали не трябва да се активира нещо от банката за да извършвам плащания?Картата ми е нова ...
Вероятно верификация която нямам активна ..

# 110
Ако илиза още една страница за въвеждане на парола от банкиране или друго съобщение, няма да мине плащането без верификация от телефон или код, зависи какво Ви е активирано.

# 111
  • София
Да,до сега ми излизаше на старата карта друга страница и ми изискваше парола ,а на тази не,но се справих и с това през мобилното приложение.Не е била активирана 3 D сигурност.Всичко в на ред!Благодаря за отговора!

# 112
След моите драми от вчера и след възобновяването на профила ми в Амазон ударих пак на греда.Не ми допуска плащане ....
Привет,
Само гадая, но има ли шанс да не си активирала картата т.е да се направи физическо плащане с въвеждане на ПИН.
Това са иструкциите на банката за моя нова карта.

# 113
За други държави е характерно оставяне на пратки пред входове или до пощенски кутии, не за България. Сега да не се окаже, че не живееш тук? Все пак погледна ли проследяването какво казва, с кой куриер пътува?
От България съм си, но четох чуждестранни коментари.
Тъй като поръчах от немския Амазон няма опция проследяване, просто пишеше до коя дата трябва да пристигне, а сега пише че ще закъснее.
А някой от вас има ли е опит с eBay, тъй като и от там исках да поръчвам, но имам неясноти. Те намерих тема по въпроса във форума...

# 114
  • София
Аз пазарувам от eBay, ако мога да помогна,пишете на лично.

# 115
Здравейте, момичета,
Имам проблем с iRobot Brava закупен от немския амазон. Вероятно батерията. Искам да попитам имате ли представа колко е гаранцията?

# 116
Здравейте, момичета,
Имам проблем с iRobot Brava закупен от немския амазон. Вероятно батерията. Искам да попитам имате ли представа колко е гаранцията?

Ако е редовен е 2г, ако е складов е 1г.

# 117
Батерията не се ли води консуматив?

# 118
  • София
Здравейте, момичета,

Ако си го ползвала около 1 година или повече, то най-вероятно е в батерията проблема. Тя им е слабото място.
Но гаранцията на батерията в най-добрия случай е 6 месеца. Аз я смених с батерия от Алиекспрес,  доста по-евтина от оригиналната, пак изкара 1 година, след това купих втора от там, с която го ползвам вече 1,5 г.
Та ако тя е за смяна за мен не си струва да се вложи в оригинална, едва ли ще изкара повече от китайската…

# 119
Няма гаранция на батерията питала съм амазон по темата. Продават се батерии в сервизите не са толкова скъпи,гледайте само да са по нови по- скоро произведени това оказва влияние на заряда.

Общи условия

Активация на акаунт