Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 435
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Привет!
Случвало ми се е да дочуя, че има някакви начини от Амазон Германия доставката да стане безплатна. Като изключим прайм плана (не знам прайм предлага безплатна доставка до друга държава), вие запознати ли сте по този въпрос и има ли нещо общо с истината? Също така, моля да споделите и вашия опит с Амазон прайм, защото безплатният период е неизползван и си го пазя. Също, нали германският е най-похдодящ за България? Американският също доставя всичко, но без безплатна доставка.

# 421
  • гр. София
Здравейте! А първа страница дали прочетохте? Безплатна доставка до България никой Амазон не предлага, независимо с Прайм или не. По-евтина доставката може да бъде с превозвач. До немски или английски адрес е безплатна, после до България е 3лв/кг от Германия или 5лв/кг от Англия.

# 422
  • София
Привет!
Случвало ми се е да дочуя, че има някакви начини от Амазон Германия доставката да стане безплатна. Като изключим прайм плана (не знам прайм предлага безплатна доставка до друга държава), вие запознати ли сте по този въпрос и има ли нещо общо с истината? Също така, моля да споделите и вашия опит с Амазон прайм, защото безплатният период е неизползван и си го пазя. Също, нали германският е най-похдодящ за България? Американският също доставя всичко, но без безплатна доставка.
Привет!
Начини от Амазон до България да доставиш безплатно няма.
Можеш да пазаруваш от всички Амазони, стига цената на това, което искаш да е изгодна и да имаш превозвач.
Прайм не знам защо пазиш, валиден е един месец, като доставката ти е безплатна само в държавата, от която пазаруваш.
За американския не мога да говоря, защото не пазарувам от там.
Успех! И хубаво прочети първа страница!

# 423
  • Sofia
Ще допълня, че от американския не всичко се доставя до Бг и има оскъпяване, заради мито, ДДС и разходите за доставка. Може също да се ползва превозвач.
Безплатна доставка, по- точно връщане, понякога е възможно от България до Германия.
За най- изгодно, съветът ми е да сравнявате цените в различните версии на амазон, веднъж е по- изгодно от Германия, друг път от УК, трети- от Франция и т.н.

# 424
Ботуши Пума, 31 номер, 11 евро:
https://www.amazon.de/dp/B08MSLTV2W?psc=1&th=1

# 425
  • София, България

Благодаря ти, поръчах. Даже ми даде прайм за един месец, така че нямаше нужда дори да допълвам поръчката.

# 426
Радвам се много, дано да станат и да се харесат Hug Аз след дълга пауза пак се активизирах и чак ме е страх да проверя баланса по сметката Scream

# 427
Аз отдавана не съм пазарувала. Подаръци на децата взех за 1 юни, но то беше ехееее... отдавна.

Нов инхалатор ми трябва, защото за жалост нашият го скапвамес часове работа. Харесах един, но го няма в Амазон.

Барбалена, ти какво си купи Heart Eyes

# 428
  • Бургас
За инхалатор и аз се оглеждам, че нашия е много стар и ме е страх, че скоро ще се предаде. Ако ви попадне нещо изгодно моля да споделите в темата!

# 429
Няма такива промоции вече. Откак дойде Ковид.
Очакват ли се някакви складови намаления? Миналата година имаше през август и септември.

2 еднакви инхалатор имах - единият го подарих,  де да знам, че ще го ползвам толкова. Първият купуван за 35€, вторият за 12. Сега от България харесах един за 200лв, за жалост го няма в Амазон.

# 430
...
Безплатна доставка, по- точно връщане, понякога е възможно от България до Германия.
...
Слушчалки в гаранция се счупиха. От къде се генерира етикет за връщане ( с превозвач съм ги получила). Да ги уведомявам ли предварително ?
А Габиели дали поръчват куриер,ако ползвам безплатното връщане от адреса на Габиели в Германия ?

# 431
Ох, ми аз сигурно пръснах 3-400 лв за обувки Neutral Face За детето боти, за мен обувки и ботуши (макар че не съм носила от не знам колко зими, а си имам и други, и носени, и чисто нови). Чак не помня дали за мъжа ми съм поръчала нещо Smile

Идвам с едни Legero, дамски, за без пари, но са мнооого големи. Ако някой носи 9.5 UK, май отговаря на 43.5, да ги грабва, 11-12 евро Flushed
https://www.amazon.co.uk/dp/B07N6J6V2Q?psc=1

Аз си поръчах тези, 3 и 4 UK все още са на добра цена. Но пише, че са умалени с поне един номер: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B08TRM4DS4?ref=ppx_pt2_mob_b_pr … mp;th=1&psc=1

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 15:54 от Барбалена

# 432
Пф, много ми харесаха, но много големи Flushed
А цената на моя номер хич не ми е по вкуса Joy

# 433
Кой номер носиш? Тези 4.5/5 за 19 евро как са ти? Smiley
https://www.amazon.co.uk/Legero-Womens-Essence-Low-Top-Sneakers/ … mp;th=1&psc=1

# 434
  • Сф

И аз мисля да пусна за щерката, дали са умалени като цяло Пума?
СЕга носи 32 за сандали и се чудя дали 34 или 35 да взема от Пумите. Долу горе по номер на сезон израства

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 16:44 от Miraj*

Общи условия

Активация на акаунт