Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 281
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Тези от обувки.бг имат и текстил. Аз държа на тези,които съм показала,защото са изцяло кожени. Благодаря!
Да, права си, не съм обърнала внимание. Поръчвай от немския, може да имаш късмет. В американския амазон има една бройка и то от външен търговец. Ще ти излезнат много скъпо и ще ги получиш вероятно след два месеца.

Order Summary
Items:   USD 78.99
Shipping & handling:   USD 0.00
Total before tax:   USD 78.99
Estimated tax to be collected:*   USD 5.53
Order total:   USD 84.52
Payment Total:   BGN 161,78

+ Допълнително на превозвача.

До тогава европейските амазони ще са осигурили доставка. Щом не са премахнали възможността да се поръча, значи има голяма надежда.
Много благодаря!

# 601
От това яке на Geox 38 размер на кой горе долу би отговарял? В кошницата ми го дава 44, нищо не разбирам.
По таблицата би трябвало да е uk 10 но са уголемени поне със два номера , аз по-принцип съм UK 8 , на Geox UK 8 и UK 6 са ми големи , сега чакам UK4. Най добре по-размери във таблицата.

# 602
За първи път ще връщам нещо на Амазон. Поръчах едни дамски боти Geox, вместо тях обаче днес получих някакви носени китайски боти...в потрес съм! Писах им и искат да им ги върна, ще ми възстановят куриерските. Имам едно питане към по-опитните: мисля да използвам Български пощи, защото знам, че имат и проследяване. Кутията за обувки как да я опаковам  и отгоре трябва ли да залепвам етикет или в пощата ще залепят ?

Получих и едно дамско яке Geox, поръчах размер UK 16, на опаковката пише 50 размер. Ако някой иска, мога да му измеря. Якето е супер,  доволна съм Simple Smile Geox Women's W Camei Down Coat https://amzn.eu/d/axh7NiL

# 603
Gergana Ignatova, на L или на XL отговаря якето?

# 604
  • София
От това яке на Geox 38 размер на кой горе долу би отговарял? В кошницата ми го дава 44, нищо не разбирам.
Аз рискувах с 36размер. Благодаря за линка.

# 605
Здравейте, от недоглеждане поръчах от amazon.de до домашния си адрес, вместо до превозвач.
То пък се оказа, че търговецът (който не е amazon), доставя до България срещу 7€. И така, до тук добре. Обаче сега гледам в профила си, че от 27 юни пратката е тук, доставката е с Дойче Пост. От там нататък не мога да разбера с кого да се свържа и къде да я търся... Има проследяващ номер. В DHL ли да звъня или имам подозрения, че може да е доставка със DPD/Спиди или Рапидо. Това май ще е приключение... Някой, ако е имал такава ситуация, моля да ме упъти.

# 606
Много евтина доставка, сигурно в пощата трябва да я търсиш. Провери в сайта на БГ пощи с тракинг номера дали ще ти излезе.

# 607
В parselsapp ако пуснеш номера, дали не излиза кой е нашенския доставчик.

Аз с мбмд съм получавала тук, но не помня дойче пост ли беше или друг...преди това..

# 608

Поръчах и аз същия размер. В аглийския амазон има таблица, според която 38 отговаря на 44 (размер на бранда) и 10 по UK номерация.

# 609
Gergana Ignatova, на L или на XL отговаря якето?
На ХЛ. Аз съм 80кг, 172см.

# 610
Здравейте, от недоглеждане поръчах от amazon.de до домашния си адрес, вместо до превозвач.
То пък се оказа, че търговецът (който не е amazon), доставя до България срещу 7€. И така, до тук добре. Обаче сега гледам в профила си, че от 27 юни пратката е тук, доставката е с Дойче Пост. От там нататък не мога да разбера с кого да се свържа и къде да я търся... Има проследяващ номер. В DHL ли да звъня или имам подозрения, че може да е доставка със DPD/Спиди или Рапидо. Това май ще е приключение... Някой, ако е имал такава ситуация, моля да ме упъти.
Deauche Post - Български Пощи
DHL Packet - Speedy

# 611
В Български пощи с този номер не излиза нищо. В DHL излиза и има инфо, че на 27-ми юни е в България. Най отдолу пише: Веднага след като пратката пристигне във вашата страна, ще намерите повече информация тук: Rapido
Като отида в Rapido с този проследяващ номер, ми изписва: НЕВАЛИДЕН НОМЕР НА ТОВАРИТЕЛНИЦА! / NOT VALID TRACKING NUMBER
Направо ходене по мъките ми се очертава май!

# 612
  • In transit
Като влезеш в сайта на рапидо, там където въвеждаш тракинг номера има едно малко прозорче, което трябваше да се чекне. Не помня за какво беше точно, но ако не го чекнеш, не виждаш нищо и ти изписва точно това съобщение, което си написала.
Или ми прати тракинг номера на лични ще ти върна повече инфо, ако не се оправиш.

Допълвам се, там където пише, "Не съм робот", него трябва да чекнеш.

# 613
Пробвай и в МБМ Експрес...

# 614
Че не съм робот, чекнах го. Нищо не излиза с номера, в който излиза в DHL.

Общи условия

Активация на акаунт