Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 268
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, с кой куриер връщате до английския Амазон? Със сигурност най-изгодно ще е с БГ Пощи, но не знам дали да им имам доверие, а няма време за връщане с превозвач... Пише че възстановяват до 8 паунда пощенски разходи.
Съжалявам, че изобщо реших да дам шанс на на еквивалентната обява от UK, при условие, че вече веднъж ми пратиха грешен номер маратонки от Германия... Сега успяха и от Англия да ги объркат, хем уж продавачът си е Амазон, нямам думи :/
На скоро исках да връщам със куриер , отидох до Интерлогистика , поискаха ми булстата на Амазон и май предварително да им платя ДДС (не ги изслушах докрай даже , имаше някаква доста сложна процедура зарадиДДС  ) направо се запътих към Български пощи. Изпратих без препоръка и предимство , бавно пристига. Как точно си оправят ДДС Амазон на върната стока , идея си нямам.

# 631
Момичета, кой беше форумският куфар? Simple Smile Доста го поръчаха, аз му се чудих и накрая го изпуснах...

# 632
Раница Пума - 16 евро
Puma Uni Buzz Backpack Rucksack
https://amzn.eu/d/hYa4zd7
Имам я от преди 3 години, доволна съм, без да е нещо особено, но е практична, за 12 паунда съм я купувала.

# 633
Момичета, кой беше форумският куфар? Simple Smile Доста го поръчаха, аз му се чудих и накрая го изпуснах...
И аз търся куфар за ръчен багаж ,който да поръчам до немски адрес. Не скъп,приличен..

# 634

И аз съм пропуснала! Това кога е било?

# 635

И аз съм пропуснала! Това кога е било?
Simple Smile е, то беше преди 1, може би и преди 2 години. Беше черен, не помня кой размер, Американ Туристър. Беше препоръчан като много добър модел и сега не мога да се сетя кой точно беше, че и аз трябва да взимам куфари.

# 636
# 637
По едно време купувахме едни куфари American tourister по 30 евро от този сайт.
https://www.schulranzen-onlineshop.de/sale/koffer-im-sale
Даже и доставката май беше безплатна.

# 638

Да, този беше. И аз го имам, около 35 евро нещо ми излезе май. Сега пак ми трябва и за третия пораснал член на семейството, но цените са други.

# 639
Дами, можете ли да предложите нещо за допълване от исп. Амазон? Имам 7 евро за безпл.доставка, че хванах едни неща за подарък на детето. Търсих тениски S размер, шорти да му взема за фитнес пак S, нищо през търсачката не мога да открия изгодно. Ако имате нещо запазено, ще съм ви благодарна.

# 640
Получих това дълго яке Geox: https://www.amazon.de/gp/product/B08SW7SCQW/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1, разбира се, не на тази цена. Леко и надявам се, топло(на летни температури всичко ми се вижда топло Satisfied). Доста е дълго, стига ми малко под средата на прасеца - 34 номер, аз съм 163 см. Опитвам се да свикна с вида му, защото по принцип нося вталени горни дрехи, а това е доста свободно. Общо взето, каквото се вижда на картинката, това е, само че още по-просторно Laughing Пробвах с колан, но не стои добре, моделът му не е да се пристяга. Има хубава, дълбока качулка.

# 641
Аз решиш, че ти е прекалено торбесто след вталените дрехи, свиркай Laughing

# 642
А защо са толкова популярни тази марка якета, заради дишащата мотерия ли само? Защото гледам Китай, това онова...та се чудя?

# 643
  • София
А защо са толкова популярни тази марка якета, заради дишащата мотерия ли само? Защото гледам Китай, това онова...та се чудя?
Леки и удобни са, а и остават водоустойчиви след доста пранета. Имах едно, което изкара сума години и изглеждаше като ново. После издържа разходки с кучето в дъжд и кал преди да го пенсионирам. Естествено съм купувала от намаление. Такъв модел понякога пада до 55-60 евро.

# 644
Благодаря. Тоест имат мембрана като скиорските дрехи ли?

Общи условия

Активация на акаунт