Пазаруване от Amazon - тема №101

• 76 266
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Аз решиш, че ти е прекалено торбесто след вталените дрехи, свиркай Laughing
Laughing Време е да пробвам различен стил. В началото на зимата ще го облека пак и ако съвсем не мога да се възприема, може и да стигне до съответната тема.

А защо са толкова популярни тази марка якета, заради дишащата мотерия ли само? Защото гледам Китай, това онова...та се чудя?
Изобщо не знаех, че Geox произвеждат якета, честно казано. Маратонките ми харесват, видях снимката, одобрих, реших да видя как са и дрехите.

# 646
Аз имам едно дълго такова яке, също съм към 160 см като теб...много се харесвам с него, издължава ме Grinning

# 647
  • София
Geox имат не само якета, а и други дрехи. Ако им погледнете цените по българските сайтове, ще се шокирате. На това дългото яке от линка в последните страници на една от снимките пише, че е дишащо, водоустойчиво, с гъши пух. В немския амазон в момента има доста модели на цени около 50 евро, но няма голям избор на номера.

# 648
  • София
Получих това дълго яке Geox: https://www.amazon.de/gp/product/B08SW7SCQW/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1, разбира се, не на тази цена. Леко и надявам се, топло(на летни температури всичко ми се вижда топло Satisfied). Доста е дълго, стига ми малко под средата на прасеца - 34 номер, аз съм 163 см. Опитвам се да свикна с вида му, защото по принцип нося вталени горни дрехи, а това е доста свободно. Общо взето, каквото се вижда на картинката, това е, само че още по-просторно Laughing Пробвах с колан, но не стои добре, моделът му не е да се пристяга. Има хубава, дълбока качулка.
34 номер на XS ли отговаря?

# 649
  • София, България
И мен това яке ме чака в ГГБГ, само че в момента не съм в София и не знам изобщо кога ще го взема. Много се надявам да е топло. Сега даже ме е яд, че като пуснаха линка тук и за червеното не взех едно и от него.
Чакам с трепет промоциите на prime day, ако ви изпадне нещо моля да споделите.
Не съм сигурна, че писах в темата, но благодаря специално за линка с детските ботушки на Пума, просто са прекрасни, детето изключително много ги хареса.

# 650
Дамски ботуши Jana цвят горчица, UK 6 за широк крак. Цена £16.
https://amzn.eu/d/7roFcl6
Имам и реални снимки, ако някой го интересува мога да публикувам.

# 651
  • Пловдив
Дамски ботуши Jana цвят горчица, UK 6 за широк крак. Цена £16.
https://amzn.eu/d/7roFcl6
Имам и реални снимки, ако някой го интересува мога да публикувам.

Отговарят ли си и топли ли са вътре? Ако не Ви затруднявам - моля да пуснете снимките
За нормален крак много ли ще са широки

# 652
Отговарят си и са доста широки да. Аз имам широко стъпало и висок свод и са ми добре от първото обуване. Сега ще пробвам да кача снимки.
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 653
  • Варна
Пухено яке G-STAR, S-размер 34.70€  https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08S3HXNN1/ref=ox_sc_act_t … mp;th=1&psc=1  Купих го преди месец на по висока цена, размера си отговаря.

# 654
# 655
  • София
Пуснали са early deals for prime members и 10% за склада.

# 656
  • ВАРНА
има ли нещо интересно, да активирам прайма, че го пазя обикновено около Коледа ...

# 657
  • София
Аз лично нищо интересно и по-различно от вчера не намирам в немския. Гледах обувки дамски и мъжки, неща за кухнята, раници и легла за кучета.

# 658
  • София
И аз така, даже ми се струва, че са вдигнати цените

# 659
Форум ската ромба 671, дето я купуваме (преди няма и 2 месеца) по няма и 100€, състояние като ново, супер много е поскъпнала. В момента  acceptable e 195€.
Сандалите на адидас  за детето, ги купувах за 27£ три чифта сега едва един чифт намирам на тази цена.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 17:43 от ver4eto_sv

Общи условия

Активация на акаунт