КАУФЛАНД - тема 55

• 45 372
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
Фейсбук не е редно да се взема под внимание.
Кръстчета, глупости!

# 136
Здравейте! Имам кафе машина Айко, нещо явно се запуши цедката. Чистих я , но не тече кафе. Откъде мога да си поръчам цедка, или да звъня на Кауфланд. Гаранцията изтече.
Накисни цедката в кола за една нощ, би трябвало да се оправи ако е това проблема.

# 137
Здравейте! Имам кафе машина Айко, нещо явно се запуши цедката. Чистих я , но не тече кафе. Откъде мога да си поръчам цедка, или да звъня на Кауфланд. Гаранцията изтече.

Игличка и дупчица по дупчица отпушваш.

# 138
Не, нямат кръсчета, това е някакъв майтап.

Не е майтап, колегите днес коментираха бутилките и имало кръстове.
Аз лично си купих такова олио няма никакво кръстче. Олиото си е много хубаво и е на марка Плиска. А тези снимки във фейсбука с олиото  са лъжа видяхте ли случайно, че пише ,че е годно до 2101 г.

Еее сега нали видях с очите си, донесоха едно шише, наистина има кръст, а това е партиден номер, годината е 23.

# 139
Коя марка е олиото, Дани?

# 140
Плиска беше пишеше 100% рафинирано и някъде по средата на етикета пише първа преса.
Ето снимка от нета вижда се ясно точка преди 23, а и това, което гледахме днес е годно до 01.23.

# 141
Не знам. Марката не съм я виждала. Но и бутилка с кръстче не съм виждала.

# 142
При мен нищо не оправи запушена цедка, ни кола, ни оцет, ни игла, ни препарат специален. Купих си нова цедка от един сайт, ако не си намериш, ще го потърся.

# 143
  • София
Преди 30 минути се върнах от Кауфланд. Имаше клиенти, но се пазаруваше спокойно.  Само един клиент видях със стек зехтин Коста Доро.
Купих 3 опаковки яйца от брошурата по 15 бр. Взех 1 бутилка от 2 л. олио Калиакра Първа преса за 9.99лв.  Беше заредено брашно само тип 500 и в Л и в Кауфланд. Нямаше напрежение и много клиенти около брашно, захар и олио.  Имаше доста клиенти  при зеленчуците и плодовете. Нямаше ананас. Зехтинът не съм гледала, не ме интересуваше.

# 144
  • Русе
Не знам. Марката не съм я виждала. Но и бутилка с кръстче не съм виждала.
Пускали са я и друг път в Кауфланд на промоция. Аз съм си купувала. Ако не се лъжа лятото беше, щото бяхме на село, а ние лятото живеем там.

# 145
От бадемовото мляко имаше само 5-6 кутии завряно най-отзад, от другите видове имаше много.

# 146
Промоцията на олиото за 19.03.2022г. е отменена. Правилно, според мен.

# 147
  • Стара Загора
Сигурно пак ще има струпване за олио в събота, който не е разбрал ще ходи да се нарежда.

"След анализ на събитията в обектите ни в цялата страна на 12.03.2022 г. и с цел предотвратяване на напрежение, се отменя планираната за събота, 19.03.2022 г., продажба на олио на цена 3,69 лева."'

# 148
Благодаря за съветите. Пробвах с хлебна сода, оцет опитах с игла, но то дупчиците на цедката са толкова фини, че изобщо не влиза игла. Даже от другата страна изобщо не личат дупките,все едно няма. Ще търся нова.

# 149
Когато ми се запуши първо накисвам цедката в оцет и сода . След това слагам малко оцет в контейнера за вода и пускам да мине оцет по трабичките и цедката така няколко пъти около 30 мин и накрая се оправя . Кафе машината ми е краун но не мисля че има значение марката в начина на почистване на цедката
Благодаря за съветите. Пробвах с хлебна сода, оцет опитах с игла, но то дупчиците на цедката са толкова фини, че изобщо не влиза игла. Даже от другата страна изобщо не личат дупките,все едно няма. Ще търся нова.

Общи условия

Активация на акаунт