КАУФЛАНД - тема 55

• 45 431
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, направо ми се прииска една бутилка с кръст и на мен. Smiley Да взема, но олиото какво да го правя... А т.нар. "слънце" е слънчоглед според производителя.

# 211
Голям зор за една опаковка... А и видно от линка със снимките на различните бутилки, то и съдържанието е различно. Със “слънце“ е с розмарин.... Поне еднотипните. Че и с масло виждам, че и с ленено омешано.

# 212
  • Бургас
Само аз ли не видях никъде кръст?

# 213
Аз видях кръст на първата снимка от линка (мисля, че от сайта на производителя). Доста е малък на фона на бутилката, чак като се загледах го видях. 🙂
Тази вечер съм изпуснала големите намаления...😆 Чак към 21,30 ч бях в магазина /благодарение на над час чакане на автобус, за да се прибера🤬/- навсякъде имаше етикети с намалени цени, но почти под всеки етикет беше празно...само празни кашони. 😄 Аз взех само 5-6 малки доматчета на клонка- някой им беше махнал вече клонките де😉 За сандвичи ще стават като количество. Имаше и много загниващи домати...Краставици по 1 лев- обаче меки, жълти...Нека да ги изхвърлят сега...след като ги продават по 5 лева и намаляват цената чак,  когато са в това състояние! 🤪
Учудващо, но имаше много кори с по 15 яйца, но не бях в настроение да нося тази вечер...🙂

# 214
  • Русе
Очевидно, да. Grinning

Голяма драма с тоз кръст.

# 215
И аз не виждам никаква драма с кръста, но съфорумката много държеше да и докажем, та затова се впрегнах.

# 216
А, и на мен ми беше интересно да видя лични снимки, не тези от нета, защото не вярвах.

# 217
Очевидно, да. Grinning

Голяма драма с тоз кръст.
Голяма драма е, права си. Досади ми се това олио, а дано да излезе друга тема за коментиране.

# 218
Нали казаха да се готвим за захарта и брашното, може да "пускате трейлърите". 😁

# 219
Аз имам чувството че хората лека-полека и тихомълком се запасяват.Тази седмица ми направи впечатление във Фантастико, че за първи път липсва артикул на промоция, от основните храни - имаше ориз Панино на 2лв., изчезна още на втория ден и от тогава няма. Досега не ми се беше случвало. Дали са заредили малко, дали хората го изкупуват...🤔

# 220
Да не би да е проблем с доставките. Наистина много нетипично за Фантастико. Там и 10 минути преди края на промоцията стоките ги има. Нашият е много голям.

# 221
Запасяват си се хората и аз така мисля

# 222
И аз се чудя, предстои да видим от тук нататък как ще е. И при нас винаги е имало наличност от тези неща.

# 223
И аз се чудя, предстои да видим от тук нататък как ще е. И при нас винаги е имало наличност от тези неща.
Lemy ,ето ти една снимка с кръст ,лична , има и дата на часовника.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 10:18 от albita

# 224
Още малко реклама на тези бутилки и дори и аз ще проям олио. 😂 Кажете поне олиото хубаво ли е. Май в другата тема писаха за някакво мазно и друго по-водно.

Общи условия

Активация на акаунт